Fly til Düsseldorf

We are travelers.

SAS flyr til Düsseldorf i Tyskland fra/via Oslo, København og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Düsseldorf – bestill nå

Jo tidligere du bestiller reisen på SAS, jo større sjanse har du til å få lavere flypriser. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille det på nettet og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Düsseldorf sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Tyskland.

fly til Düsseldorf og nyt en tysk storbyferie

Düsseldorf er en travel by i vestlige Tyskland som er kjent for sin motescene og kunstkultur. Alle vil finne noe de liker i Düsseldorf, som skilter med en gamleby adskilt av elven Rhinen, arkitektur fra 1200-tallet og eksklusive handlegater.

Her kan du besøke tradisjonelle puber i Altstadt-området, ta en shoppingtur på Königsallee, gå opp til Rheinturm for å få med deg utsikten over byen eller beundre Benrath-slottet fra 1700-tallet.

Det finnes nesten uendelig med ting du kan gjøre i Düsseldorf.

Düsseldorf

Düsseldorf er full av historie, kultur og attraksjoner, og det finnes uendelig med ting du kan se og gjøre her. Gjør deg klar til å beundre eldgamle palasser, smake på mat i verdensklasse og nyte det yrende og livlige nattelivet alle kvelder i uken.

Fly med SAS til Düsseldorf internasjonale lufthavn, så er du avslappet, godt uthvilt og klar til å starte ferien når du lander.

Düsseldorf internasjonale lufthavn

Selv om mange overser Düsseldorf når de besøker Tyskland, blir de som har opplevd byen ofte forelsket i byens sjarm – og de kommer tilbake igjen og igjen.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Düsseldorf

Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Düsseldorf inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App. Dette er for å sikre at du får en komfortabel og hyggelig flygning med SAS.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud