Fly til Düsseldorf

Düsseldorf er full av historie, kultur og attraksjoner, og det finnes uendelig med ting du kan se og gjøre her. Gjør deg klar til å beundre eldgamle palasser, smake på mat i verdensklasse og nyte det yrende og livlige nattelivet alle kvelder i uken.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Düsseldorf i Tyskland fra/via Oslo, København og Stockholm.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på din flygning til Düsseldorf

Jo tidligere du bestiller reisen på SAS, jo større sjanse har du til å få lavere flypriser. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille det på nettet og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Düsseldorf sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Tyskland.

Fly til Düsseldorf og nyt en tysk storbyferie

Düsseldorf er en travel by i vestlige Tyskland som er kjent for sin motescene og kunstkultur. Alle vil finne noe de liker i Düsseldorf, som skilter med en gamleby adskilt av elven Rhinen, arkitektur fra 1200-tallet og eksklusive handlegater.

Her kan du besøke tradisjonelle puber i Altstadt-området, ta en shoppingtur på Königsallee, gå opp til Rheinturm for å få med deg utsikten over byen eller beundre Benrath-slottet fra 1700-tallet.

Det finnes nesten uendelig med ting du kan gjøre i Düsseldorf.

Fly til <em>Düsseldorf</em>

Fly med SAS til Düsseldorf internasjonale lufthavn, så er du avslappet, godt uthvilt og klar til å starte ferien når du lander.

Düsseldorf internasjonale lufthavn

Selv om mange overser Düsseldorf når de besøker Tyskland, blir de som har opplevd byen ofte forelsket i byens sjarm – og de kommer tilbake igjen og igjen.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Düsseldorf

Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Düsseldorf inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App. Dette er for å sikre at du får en komfortabel og hyggelig flygning med SAS.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.