søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Düsseldorf i Tyskland fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Düsseldorf – bestill nå

Jo tidligere du bestiller reisen på SAS, jo større sjanse har du til å få lavere flypriser. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille det på nettet og bestemme deg senere. 

  • cl--plane-right Flyplass: Düsseldorf internasjonale lufthavn (DUS)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC+1/ CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Tysk

Rabattbilletter for barn

Opplev Düsseldorf sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Tyskland.  

fly til Düsseldorf og nyt en tysk storbyferie

Düsseldorf er en travel by i vestlige Tyskland som er kjent for sin motescene og kunstkultur. Alle vil finne noe de liker i Düsseldorf, som skilter med en gamleby adskilt av elven Rhinen, arkitektur fra 1200-tallet og eksklusive handlegater. 

Her kan du besøke tradisjonelle puber i Altstadt-området, ta en shoppingtur på Königsallee, gå opp til Rheinturm for å få med deg utsikten over byen eller beundre Benrath-slottet fra 1700-tallet.   

Det finnes nesten uendelig med ting du kan gjøre i Düsseldorf.

Helgetur i Düsseldorf

Alltid inkludert i reisen til Düsseldorf

Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Düsseldorf inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App. Dette er for å sikre at du får en komfortabel og hyggelig flygning med SAS. 

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus gir deg mer av verden.  Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene på blant annet betaling av din neste reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer mer enn 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Få vite mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Düsseldorf

Gjør reisen enda mer behagelig og bestill både leiebil og hotell hjemmefra. Besøk SAS sine partnersider og bestill nå.  

Andre populære SAS-destinasjoner