søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Tsjekkia fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).  
 

SAS flyr til Praha i Tsjekkia.

Fly til Praha med SAS

Reis til den vakre hovedstaden Praha i Tsjekkia med SAS. Spaser rundt trange gater i gamlebyen, se den berømte astronomiske klokken på det gamle rådhuset og gå en tur over den gotiske Karlsbroen, som er byens eldste bro. Visste du at Borgen i Praha er det største sammenhengende slottkomplekset i verden?

  • cl--locator Hovedstad: Praha
  • cl--credit Valuta: Tsjekkisk koruna
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Offisielt språk: Tsjekkisk

Det berømte tsjekkiske ølet

Tsjekkia er kjent for ølet sitt og du vil finne mange ølbryggerier i og rundt Praha. Bare i Praha finnes det mer enn 30 bryggerier – både gamle og nye. Den nest største ølprodusenten i Tsjekkia er Staropramen. Bryggeriet deres ligger i Smichov-distriktet.

Dersom du er interessert i å se hvordan det hele startet, bør du dra til Břevnov-klosteret. De har brygget øl her siden 993 e.Kr. og det er det eldste dokumenterte bryggeriet i Tsjekkia.

Det er også mange mikrobryggerier i Praha – så ta sjansen og prøv litt lokalt brygget øl mens du er her.

Fly til Tsjekkia med SAS
  • John Lennon-muren i Praha
  • Gjør reisen enklere med SAS-appen
  • Rabattbilletter for barn
  • Opplev verden med SAS

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Mer om vårt bærekraftarbeid  

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Bli inspirert og les mer om Tsjekkia