Fly til Tsjekkia

Reis til den vakre hovedstaden Praha i Tsjekkia med SAS. Spaser rundt trange gater i gamlebyen, se den berømte astronomiske klokken på det gamle rådhuset og gå en tur over den gotiske Karlsbroen, som er byens eldste bro. Visste du at Borgen i Praha er det største sammenhengende slottkomplekset i verden?

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Tsjekkia fra/via Oslo, København og Stockholm og tilbyr fly til Praha.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fly til Tsjekkiet – besøk John Lennon-muren i Praha

Da John Lennon ble drept i 1980, malte en ukjent artist sangerens ansikt og sangtekst på en mur i Praha. Det var starten på Lennon-muren. På Mala Strana, nær den franske ambassaden, vil du se en lang mur som er dekket i grafitti, malerier, sitater og dekorasjoner som en hyllest til John Lennon. Muren får hele tiden nye kunstverk så den ser annerledes ut fra en måned til den neste.

Lennon-muren blir også brukt til å spre politiske budskap. I 2014 for eksempel ble den malt hvit på den årlige minnedagen for Fløyelsrevolusjonen. Og i 2019 ble muren fylt med budskap om klimaendringer.

Det berømte tsjekkiske ølet

Tsjekkia er kjent for ølet sitt og du vil finne mange ølbryggerier i og rundt Praha. Bare i Praha finnes det mer enn 30 bryggerier – både gamle og nye. Den nest største ølprodusenten i Tsjekkia er Staropramen. Bryggeriet deres ligger i Smichov-distriktet.

Dersom du er interessert i å se hvordan det hele startet, bør du dra til Břevnov-klosteret. De har brygget øl her siden 993 e.Kr. og det er det eldste dokumenterte bryggeriet i Tsjekkia.

Det er også mange mikrobryggerier i Praha – så ta sjansen og prøv litt lokalt brygget øl mens du er her.

Fly til <em>Tsjekkia</em>

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Utforsk Praha med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Tsjekkia.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.