søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Tsjekkia

Fly til Tsjekkia

Fly med SAS til Tsjekkia

Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

Den tsjekkiske republikk er et yndet reisemål – delvis på grunn av den vakre naturen og delvis på grunn av de mange kulturelle opplevelsene. De fleste kjenner til Praha, men hele Tsjekkia fortjener å bli bedre kjent – bli kjent med landet med SAS.

Når du bestiller flyreisen med SAS, får du automatisk 24-timers angrerett, innsjekking på nett 22 timer før avreise og fritt setevalg.

 

Fly til Tsjekkia med SAS

Bestill flyreisen din til Tsjekkia med SAS og få gratis kaffe og te om bord på flyet i tillegg til dagens avis gjennom appen vår. SAS flyr direkte fra København til Praha med flere daglige avganger, bortsett fra på lørdager.

 

Opptil 90% rabatt for barn

Dersom du reiser med barn under 2 år (uten eget sete) får de enten fly gratis eller med 90% rabatt på flydelen av billetten, avhengig av destinasjonen. Rabattene gjelder ikke skatter og avgifter.

 

Praha: idylliske bygninger og et shoppingmekka

Hovedstaden i Tsjekkia, Praha, er en vakkert ivaretatt storby med unike bygninger og områder fra mange forskjellige tidsperioder. Her finner du verdens største universitet i Sentral-Europa, fargerike hus langs Den gylne gate, hjemmet til Franz Kafka og en gammel jødisk gravlund fra 1478. Du kan heller ikke gå glipp av en tur over Prahas populære bro, Karlsbroen, som forbinder de to delene av Praha. Praha er også et fantastisk sted å shoppe – du kan finne alt fra klær til krystallvarer og smykker. Dersom du er interessert i bruktbutikker, er området Zizkov verdt et besøk, og dersom du foretrekker mer luksuriøse butikker og kjeder, bør du dra til Wenzelsplassen. I tillegg er det mange små og store markeder som selger alt mulig du kan tenke deg til lave priser.

 

Opplev naturen i Tsjekkia

Tsjekkia har også fantastisk natur, og kan by på alt fra elverafting til fotturer. Vi anbefaler spesielt Bohemian Switzerland naturpark for hele familien. Naturparken befinner seg nord i Tsjekkia og har vakre fjell, klipper, daler og krystallklare elver og bekker. Det er også hjem for den unike steinbroen som tiltrekker seg tusenvis av turister.

 

Fantastiske restauranter og et yrende byliv i Olomouc

Olomouc er den sjette største byen i Tsjekkia og befinner seg et lite stykke fra Praha. Olomouc er definitivt verdt et besøk med sine talløse vakre kirker og klostre som vil ta deg tilbake til fortidens Tsjekkia. Det er en universitetsby, og derfor er det et pulserende sted med et yrende natteliv og mange gode restauranter med priser lang under det du får i Norge. Dersom du er i Praha, er det anbefalt å stikke innom Olomouc. Turen tar bare 35 minutter med buss og koster rundt 16 kroner.

 

Mer enn 1100 reisemål

Med SAS og partnerne våre, kan du bestille reiser til mer enn 1100 reisemål.

 

Annet

Besøk Praha med SAS