Fly til Praha

We are travelers.

SAS flyr til Praha i Tsjekkia fra/via Oslo, København og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Praha – bestill nå

Bestill reisen tidlig, så er det mer sannsynlig at du finner en redusert pris for flybilletten. Hvis du vil ha en full oversikt over alle SAS-destinasjonene, kan du gå til vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp. Hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille umiddelbart og bestemme deg for om du vil beholde billetten senere.

Rabattbilletter for barn

Utforsk Praha med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Praha.

fly til Praha og omgi deg med tsjekkisk historie

Prahas kjælenavn er «byen med de hundre spirene», og byen er kjent for imponerende arkitektur, barokke bygninger og historiske torg. Dette gjør byen perfekt for både historieelskere og kulturentusiaster.

Her kan du beundre Praha slott fra 800-tallet, besøke den astronomiske klokken i Praha, rusle over den ikoniske Karlsbroen eller bli med på omvisning på et bryggeri for å smake på byens beste øl.

Praha

Praha er en vakker by fra den gamle verden, med moderne og ekletisk energi. Her vil alle finne noe de liker, uansett om du vil tilbringe dagen med å finne ut mer om byens historie eller om du heller vil bruke kvelden på å nyte god mat og drikke i barene med rødt tak i gamlebyen.

Fly med SAS til Praha Ruzyne lufthavn, så er du avslappet, godt uthvilt og klar til å starte ferien når du lander i Praha.

Praha Ruzyne lufthavn

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i din reise til Praha

I SAS vil vi sørge for at kundene våre får en avslappet og hyggelig reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid ha visse SAS-fordeler. Flygningen til Praha inkluderer innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og tilgang til SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud