søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Praha i Tsjekkia fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Praha – bestill nå

Bestill reisen tidlig, så er det mer sannsynlig at du finner en redusert pris for flybilletten. Hvis du vil ha en full oversikt over alle SAS-destinasjonene, kan du gå til vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp. Hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille umiddelbart og bestemme deg for om du vil beholde billetten senere. 

  • cl--plane-right Flyplass: Praha Ruzyne lufthavn (PRG)
  • cl--credit Valuta: Tsjekkiske koruna
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC +1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Tsjekkisk

Rabattbilletter for barn

Utforsk Praha med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Praha.

fly til Praha og omgi deg med tsjekkisk historie   

Prahas kjælenavn er «byen med de hundre spirene», og byen er kjent for imponerende arkitektur, barokke bygninger og historiske torg. Dette gjør byen perfekt for både historieelskere og kulturentusiaster. 

Her kan du beundre Praha slott fra 800-tallet, besøke den astronomiske klokken i Praha, rusle over den ikoniske Karlsbroen eller bli med på omvisning på et bryggeri for å smake på byens beste øl.  

Helgetur i Praha

Alltid inkludert i din reise til Praha

I SAS vil vi sørge for at kundene våre får en avslappet og hyggelig reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid ha visse SAS-fordeler. Flygningen til Praha inkluderer innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og tilgang til SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

Med EuroBonus kan du utforske mer av verden. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng hver gang du flyr med SAS og Star Alliance. Du kan bruke poengene til å betale for nye eventyr, oppgradere, leie bil i utlandet og mye mer. 

Vi CO2-kompenserer alle flybilletter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer mer enn 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Få vite mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Praha

Når du ikke er hjemme, trenger du kanskje et sted å bo og en måte å komme deg rundt på. Gjennom partnerne våre kan du lett finne og bestille et hotell som passer for deg og leie en bil som dekker behovene dine.

Andre populære SAS-destinasjoner

Bli inspirert og les mer om Praha