søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Zürich i Sveits fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Zürich – bestill nå

Bestiller du reisen med SAS i god tid, kan du få billigere billetter. Finn alle SAS-destinasjoner på ett og samme sted ved å gå inn på vår lavpriskalender. Som SAS-kunde får du 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til, og legge alle planene senere.  

  • cl--plane-right Flyplass: Zürich Airport (ZRH)
  • cl--credit Valuta: Sveitsisk franc
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC+1/ CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Sveitsertysk

Rabattbilletter for barn

Opplev Zürich som en familie med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Zürich.  

fly til Zürich og få en herlig, sveitsisk byferie 

Sveits’ største by ligger på bredden av en innsjø med samme navn, og regnes for å være et mektig finanssentrum. Se bak forretningsfasaden, så finner du en nydelig by som er den perfekte destinasjonen for byferien din. 

Når du ikke suser ned løypene i Bahnhofstrasse eller lar deg forbløffe av katedraler og imponerende kirker fra 1100-tallet, er du nok opptatt med vannsport på Zürichsjøen eller klatrer i fjellet Uetilberg for en fantastisk utsikt over byen. 

 Listen over ting å gjøre i Zürich er endeløs, og her finner man noe for alle.

Fly til Zürich med SAS
  • Hvorfor Zürich?
  • Fly med SAS til Zurich Airport (ZRH)
  • Gjør reisen enklere med SAS-appen
  • Opplev verden med SAS

Alltid inkludert i reisen til Zürich

Vi vil at alle kundene våre skal ha en avslappende og komfortabel reise fra A til B. Samme hvilken billettype du reiser på, får du alltid enkelte SAS-fordeler. Flygningen til Zürich inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Hvis du vil ha en enda mer komfortabel reise, kan du oppgradere billetten til neste reiseklasse. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (hvis tilgjengelig) og måltider og drikke om bord. 

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 


EuroBonus gir deg mer av verden og belønner deg når du reiser. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Zürich

Hos SAS kan du reservere både leie av bil og et hotellrom i Zürich. Bestill nå, så har du alt klart til reisen din. 

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om Zürich og la deg inspirere