søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Zürich

Fly til Zürich

Fly billig til Zürich med SAS

Vi tilbyr daglige direkteruter fra Oslo til Zürich og daglige avganger med 1 til 2 mellomlandinger fra for eksempel Bergen og Trondheim. I vår lavpriskalender finner du lett den avgangen som passer deg best, til den beste prisen. Bestill i god tid og få billige flybilletter.

Vi tilbyr alltid 24 timers angrefrist på kjøp av flybilletter. Så hvis datoen eller klokkeslettet likevel ikke skulle passe for deg eller reisefølget ditt, kan du lett finne nye billetter, uten at det koster noe ekstra.

Finn billige flybilletter til Zürich nå

 

Opplev alle fordelene ved SAS Go

Når du reiser med oss, kan du lene deg tilbake og la tingene skje helt av seg selv. For å gjøre det så enkelt som mulig for deg å reise har vi inkludert en rekke fordeler i vår SAS Go-billett. Dermed kan du bruke energien din på det du helst vil.

Når du flyr med SAS Go, inkluderer billetten blant annet én kolli innsjekket bagasje på opptil 23kg, håndbagasje på opptil 8kg, gratis kaffe og te om bord og dagens avis i appen vår.

Les mer om fordelene ved SAS Go

 

Få opptil 90% i barnerabatt

La barna dine oppleve verden med store rabatter på våre barnebilletter. Barn suger alt til seg og lærer mye av å se nye steder og andre kulturer. Med våre barnerabatter kan du trygt ta med barna ut og reise.

Barn under 2 år får dekket opptil 90% av billettprisen hvis de sitter på fanget ditt om bord i flyet. Barn mellom 2 og 11 år må ha eget sete og får opptil 25% rabatt på billettprisen.

Mer om vår barnerabatt

Bli EuroBonus-medlem og tjen poeng

Som medlem av SAS EuroBonus kan du tjene poeng på kjøp av flybilletter, som du så kan bruke på nye flybilletter. Dermed får du sett mer av verden billigere.

Det er fire forskjellige medlemsnivåer i EuroBonus: Medlem, Sølv, Gull og Diamant. Jo mer du reiser med oss, desto flere fordeler gir vi deg.

Les mer og bli medlem av EuroBonus

 

Se Sveits med SAS

SAS binder Europa sammen, og vi har naturligvis også gode flyforbindelser til Sveits. Opplev storbystemning, storslått natur, vakker arkitektur og interessant kultur på reisen til Zürich.

Sjekk vår lavpriskalender og finn de datoene som passer deg best. Fordi det går så raskt å komme seg ut og hjem igjen når man reiser til Zürich, er det lett å ta en helgetur dit.

Bestill billetter til Zürich nå

Zürich lufthavn – Flughafen Zürich AG

Med sine cirka 400 000 innbyggere er Zürich den største byen i Sveits, og Zürich lufthavn er et av de viktigste knutepunktene i den sveitsiske infrastrukturen. 
 

Kontakt:

Flughafen Zürich AG, CH-8058 Zürich Airport

Tlf.: +41 438162211

E-post: info@zurich-airport.com

Hjemmeside

 

Transport til og fra flyplassen

Når du ankommer Zürich lufthavn, er det gode transportmuligheter, enten du skal til Zürich by eller til omkringliggende destinasjoner. Du kan ta tog både til sentrum av Zürich og til resten av Sveits. Det er også gode muligheter for å ta buss og trikk i regionen, og spesialbussene kjører til forskjellige destinasjoner i de sveitsiske alpene.

Du kan også ta taxi fra flyplassen. Vi anbefaler at du tar en offisiell flyplasstaxi, som har taxilamper med teksten “AIRPORT TAXI”. Det koster cirka 70CHF å ta en taxi fra flyplassen til byen, og du kan betale med de fleste typer kredittkort.

Les mer om transportmulighetene ved Zürich lufthavn

Bilutleie ved flyplassen

Det er gode muligheter for å leie bil ved Zürich lufthavn, hvor det holder til mer enn 10 bilutleiefirmaer. Hvis du bestiller bilen før ankomst, kan du hente den raskt og enkelt når du ankommer flyplassen.

Bestill bil ved Zürich lufthavn nå

 

Transport i Zürich

Zürich har en godt utviklet infrastruktur, og det er lett å komme seg rundt i byen med offentlig transport. Buss- og trikkeholdeplassene ligger med omtrent 300 meters mellomrom, så det er aldri langt til neste stopp. På stoppestedene finner du informasjon om avganger og billettautomater. Du kan kjøpe billetter som gjelder i én time eller én dag.

Hvis du skal bruke offentlig transport mye i Zürich, kan du vurdere å kjøpe et ZürichCARD, som gir deg fri adgang til offentlig transport i og omkring Zürich i et visst antall timer. Kortet kan kjøpes på flyplassen, ved Zürich sentralstasjon, i billettautomater rundt omkring i byen og på Internett.

 

Opplev vakre Zürich

Zürich er kjent for å være et finanssentrum med gullbarrer på fortauet og mye ost og sjokolade, men sveitsernes største by byr også på flotte bygninger, koselige smågater og fin natur.

Det er ikke mange steder du kan oppleve storbystemning og samtidig få følelsen av landlig idyll. Vakre Zürich tilbyr mange forskjellige opplevelser på et relativt lille areal. Et hav av banker, alle de store motehusene, gamle bygninger og pen natur ved Zürichsjøen er blant de tingene som gjør Zürich til noe helt spesielt.

Zürich er en gammel by, noe man ser på arkitekturen, som gir den ellers store byen et mer landlig og sjarmerende uttrykk enn mange nyere byer har. Opplev de smale gatene og la deg overraske over fargepaletten byens hus har å by på.

Bestill en svipptur til Zürich

Fakta om Zürich

Valuta: Sveitserfranc

Tidsforskjell: +0

Språk: Tysk, italiensk, fransk og retoromansk 

Ambassade: Oscars gate 29, 0352 Oslo

E-post: osl.vertretung@eda.admin.ch og nordischestaaten@eda.admin.ch

Tlf.: +47 22 54 23 90

 

Det norske konsulatet: Bahnhofstraße 70, Case postale 1130, CH-8021 Zürich

E-post: zuerich@konsulat-norwegen.ch

Tlf.: +41 58 258 12 60

 

Annet

Kjøp reiseforsikring

Sveits

 

Flere SAS-destinasjoner