Fly til Zürich

I Zürich finner du designerbutikker, kule barer (byen regnes for å ha et av verdens beste natteliv) og et historisk sentrum. Enten du er kulturinteressert, historiefanatiker, nattugle eller naturfreak, så har Zürich noe for deg.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Zürich i Sveits fra/via Oslo, København og Stockholm.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på flygningen til Zürich

Bestiller du reisen med SAS i god tid, kan du få billigere billetter. Finn alle SAS-destinasjoner på ett og samme sted ved å gå inn på vår lavpriskalender. Som SAS-kunde får du 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til, og legge alle planene senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Zürich som en familie med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Zürich.

Fly til Zürich og få en herlig, sveitsisk byferie

Sveits’ største by ligger på bredden av en innsjø med samme navn, og regnes for å være et mektig finanssentrum. Se bak forretningsfasaden, så finner du en nydelig by som er den perfekte destinasjonen for byferien din.

Når du ikke suser ned løypene i Bahnhofstrasse eller lar deg forbløffe av katedraler og imponerende kirker fra 1100-tallet, er du nok opptatt med vannsport på Zürichsjøen eller klatrer i fjellet Uetliberg for en fantastisk utsikt over byen.

Listen over ting å gjøre i Zürich er endeløs, og her finner man noe for alle.

Fly til <em>Zürich</em>

Fly med SAS til Zurich Airport, så vil du ankomme Sveits klar for en ferie du aldri vil glemme.

Zürich Airport

Zurich er fylt av attraksjoner du bare må se, så her er det mye å gjøre. Utforsk de forskjellige byområdene og avlegg gamlebyen et besøk – den sies å være byens hjerte.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Zürich

Vi vil at alle kundene våre skal ha en avslappende og komfortabel reise fra A til B. Samme hvilken billettype du reiser på, får du alltid enkelte SAS-fordeler. Flygningen til Zürich inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Hvis du vil ha en enda mer komfortabel reise, kan du oppgradere billetten til neste reiseklasse. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding og måltider og drikke om bord.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.