Fly til Zürich

We are travelers.

SAS flyr til Zürich i Sveits fra/via Oslo, København og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Zürich – bestill nå

Bestiller du reisen med SAS i god tid, kan du få billigere billetter. Finn alle SAS-destinasjoner på ett og samme sted ved å gå inn på vår lavpriskalender. Som SAS-kunde får du 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til, og legge alle planene senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Zürich som en familie med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Zürich.

fly til Zürich og få en herlig, sveitsisk byferie

Sveits’ største by ligger på bredden av en innsjø med samme navn, og regnes for å være et mektig finanssentrum. Se bak forretningsfasaden, så finner du en nydelig by som er den perfekte destinasjonen for byferien din.

Når du ikke suser ned løypene i Bahnhofstrasse eller lar deg forbløffe av katedraler og imponerende kirker fra 1100-tallet, er du nok opptatt med vannsport på Zürichsjøen eller klatrer i fjellet Uetilberg for en fantastisk utsikt over byen.

Listen over ting å gjøre i Zürich er endeløs, og her finner man noe for alle.

Zürich

I Zürich finner du designerbutikker, kule barer (byen regnes for å ha et av verdens beste natteliv) og et historisk sentrum. Enten du er kulturinteressert, historiefanatiker, nattugle eller naturfreak, så har Zürich noe for deg.

Fly med SAS til Zurich Airport, så vil du ankomme Sveits klar for en ferie du aldri vil glemme.

Zürich Airport

Zurich er fylt av attraksjoner du bare må se, så her er det mye å gjøre. Utforsk de forskjellige byområdene og avlegg gamlebyen et besøk – den sies å være byens hjerte.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Zürich

Vi vil at alle kundene våre skal ha en avslappende og komfortabel reise fra A til B. Samme hvilken billettype du reiser på, får du alltid enkelte SAS-fordeler. Flygningen til Zürich inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Hvis du vil ha en enda mer komfortabel reise, kan du oppgradere billetten til neste reiseklasse. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (hvis tilgjengelig) og måltider og drikke om bord.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud