søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Sveits

Fly til Sveits

Fly med SAS til Sveits

Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

Eventyraktige fjellkjeder, mørke klipper mot blåhvite isbreer og strie strømmer av kjølig smeltevann. Uansett om du besøker Sveits på sommeren eller vinteren, vil du garantert bli fengslet av landets unike natur.

Bestill flyvningen din til Sveits med SAS og få 24 timers angrerett på flybillettene dine, innsjekking 22 timer før avreise og gratis te, kaffe og dagens avis på flyvningen.

 

FLY TIL SVEITS MED SAS

Dersom du drømmer om å oppleve den fantastiske naturen i Sveits, kan SAS ta deg direkte til Zürich. Flyvningen tar litt under to timer, som gjør det til det perfekte reisemålet for en helgetur.

 

SKIGÅING, FOTTURER OG FJELLKLATRING I DE SVEITSISKE ALPENE

De sveitsiske Alpene er et fantastisk syn og dekker ca. 60% av landet. Fjellene byr på mange aktiviteter, der skigåing, fotturer og fjellklatring står høyt på listen. Faktisk er Sveits hjem for totalt 150 skisentre, og du vil finne noen av de beste skiområdene rundt Genève.

 

DYRE BILER OG GAMLE KIRKER I ZÜRICH

Zürich er den største byen i Sveits og befinner seg midt mellom vakker natur ved Zürichsjøen, som besøkes av 8 millioner turister hvert år. Dersom du besøker Zürich, vil du oppleve både natur og kultur, en kombinasjon du ikke finner i mange andre byer. Dersom du foretrekker kultur over natur, anbefaler vi at du besøker noen av byens interessante museer og gallerier, hvor du kan finne verkene til Rembrandt, Matisse, Warhol, Picasso og Monet. I tillegg kan du oppleve byen og oppdage vakre bygninger, slik som Grossmünsterkirken, som er nesten 1000 år gammel. Dersom du trenger en pause fra attraksjonene, anbefaler vi at du tar kaffe ved Paradeplatz som er full av dyre biler, designerbutikker og moteriktige mennesker.

Dersom du besøker Zürich i april, anbefaler vi at du deltar i byens årlige vårfestival som holdes den tredje mandagen i april.

 

EN SMAKSOPPLEVELSE FOR LIVET

Maten i Sveits er spennende og variert, men hjertet av det sveitsiske kjøkkenet består av pikante oster og viner. I tillegg assosieres landet med ostefondue, som ikke bare er en smakfull rett, men også festlig. Bortsett fra det er Sveits full av talentfulle bakere, og hver region har sine egne spesialiteter. Dersom du besøker landet, vil du kunne nyte mye ost, sauser og kjøttretter, og dersom du avslutter med litt sveitsisk sjokolade, er måltidet komplett.

 

MER ENN 1100 DESTINASJONER

Med SAS og partnerne kan du bestille reiser til mer enn 1100 destinasjoner. 

 

ANNET

Fly til Zürich

Fly til Geneve