Fly til Sveits

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

We are travelers.

SAS flyr til Sveits fra/via Oslo, København og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS flyr til Genève og Zürich i Sveits.

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

Fly med SAS til Genève og Zürich

Fly med Scandinavian Airlines til Zurich og besøk et av byens 50 museer. Eller se hvordan de lager klokker i Genève.

De sveitsiske alper har mye å tilby, enten det er vinter eller sommer. Du kan dra på fottur eller skitur for å oppleve fantastisk natur og praktfull utsikt.

Fottur i De sveitsiske alper

De sveitsiske alper passer ikke bare til skikjøring. Om sommeren kan du dra på fantastiske fotturer.

Du kan for eksempel gå langs 80 kilometer med merkede løyper i den sveitsiske nasjonalparken og oppleve den nydelige naturen: fjelltopper, isbreer, fosser og innsjøer. Den sveitsiske nasjonalparken ble grunnlagt i 1914, og er den eldste i Alpene.

Sveits har over 65 000 kilometer med turstier, så du finner garantert en du liker.

Sveits

Det passer ikke for den fryktsomme – men det er en nydelig tur. Gelmerbahn-banen er en av de bratteste kabelbanene i Europa. Banen er rundt 1000 meter lang, og stigningen er på 448 meter. Det er litt som å kjøre berg-og-dalbane i Alpene.

Gelmerbahn ble bygget for å transportere ansatte og byggematerialer til Gelmer-demningen, og har vært åpen for allmennheten siden 2001. Gå deg en tur rundt Gelmersjøen når du når toppen. Og gjør deg klar for den bratte turen ned igjen …

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Opplev Sveits sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Zürich.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid