søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Genève i Sveits fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Genève – bestill nå

Hvis du bestiller billetten din i god tid i forveien hos SAS, er det lettere å finne billigere billetter til Genève. Gå til lavpriskalenderen for å se alle SAS-destinasjoner samlet. Som SAS-kunde får du alltid 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg senere. 

  • cl--plane-right Flyplass: Geneva Airport (GVA)
  • cl--credit Valuta: Sveitsisk franc
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC+1/ CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Fransk og tysk

Rabattbilletter for barn

Opplev Genève som en familie. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Genève. 

fly til Genève og få en klassisk byferie 

Genève er en av Sveits’ mest populære byer, og tiltrekker millioner av besøkende hvert år. I Genève finner du FNs hovedkontor, bohemske bydeler og en brosteinsbelagt gamleby, og byen er langt mer enn bare en innfallsport til alpene. 

Når du ikke lar deg imponere av byens ikoniske klokke lager av blomster eller den imponerende Genève-fontenen, er du sannsynligvis på shopping og spiser god mat på Place du Bourg-de-Four eller bader i et av de offentlige bassengene ved innsjøen. 

Listen over ting å gjøre i Genève er endeløs, og her finner man noe for alle.

Fly til Genève med SAS
  • Hvorfor Genève?
  • Fly med SAS to Geneva Airport (GVA)
  • Vil du ha mer komfort?
  • Opplev verden med SAS

Alltid inkludert i reisen til Genève

Vi vil at alle våre kunder skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler. Flygningen til Genève inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Bli medlem av EuroBonus, så vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.  

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Genève

Er det noe du vil ordne i siste liten? Her på SAS kan du bestille leiebil – noe som gjør det lett å få transport fra flyplassen. Du kan også bestille et hotell du selv velger, så er du klar for turen. 

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om Genève og la deg inspirere