LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  ÉN VEI FRA
  Geneve

  Fly til Gèneve

  Alltid inkludert i din flybillett til Geneve: 24 timers åpent kjøp, setevalg og mye mer…

  Det tar omtrent 5 timer å fly til Europas mest internasjonale by Geneve fra Oslo. Under hele reisen vil vi gjøre vårt beste for at du får en virkelig behagelig reise. Derfor kan du nyte kaffe og te om bord, og dessuten lese digitale aviser på flyet – alt sammen er helt gratis.

  Du får alt inkludert i din flybillett når du flyr med oss til Geneve. Både før, under og etter din reise, har vi tenkt på alt:

  • Online sjekk inn 
  • Kaffe, te. Dagens aviser i appen
  • Opptil 90 % barnerabatt

  Finn din flyavgang og pris med det samme på denne siden eller last ned vår app – med appen kan du finne et fly til Geneve raskt og direkte på mobilen..

  Fly til Genève – Europas mest internasjonale by

  Hvorfor fly til Genève? Genève ligger mellom Alpene og Jura-fjellene, kun en time fra kjente skisteder som Chamonix og Albertville. Men ikke alle setter seg på et fly til Genève for å stå på ski. Byen er hovedsetet til Røde Kors, forskningssenteret CERN og den europeiske delen av FN. De ansatte i disse organisasjonene kommer fra hele verden og har gjort byen til en metropol.

  Genève er som alle sveitsiske byer trygg, ren og velorganisert, og har gode museer, deilig mat og et vell av aktiviteter både i fjellene rundt, og på Genève-sjøen som er alpenes største innsjø. Byen har en høy profil internasjonalt, og bybildet er preget av lekre biler, luksusbåter i havnen, designerbutikker og gourmet-restauranter.


  Fly til Genève med SAS

  Fly til Genève med SAS, og nyt godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen: 24 timers åpent kjøp, du sjekker inn via Internett og velg sete 22 timer innen avgang. Med SAS kan du også slippe slitsomme mellomlandinger; flere av våre fly til Genève går direkte.
  Fly til Genève med SAS, og la reisen bli en del av opplevelsen!


  Severdigheter i Genève

  Når du setter deg på et fly til Genève kan du forvente en internasjonal by med mange spennende severdigheter:
  • Jet d'Eau – Verdens største fontene, hvis vannstråle når en høyde på 145 meter!
  • Røde Kors Museet og FN-hovedkvarteret gir innblikk i viktig arbeid for verden
  • Gamlebyen med St. Peterskatedralen
  Ikke fly til Genève uten å få med deg bohem-bydelen Carouge med småbutikker, sjarmerende kunstkafeer og populære jazzklubber.
   

  Shopping i Genève

  Flyr du til Genève for å shoppe, må du huske kredittkortet. Spesielt hvis du skal handle klær. Genève har nemlig høy levestandard og tilsvarende høy tetthet av luksusbutikker. Rue du Rhône, Rue de la Confédération, Rue du Marché og Rue de la Croix-d'Or er gatenavn å merke seg. Her finner du også mange klokke- og smykkebutikker.
  Men det finnes også markeder. Det mest kjente er i Plainpalais og har åpent onsdag og lørdag.
  Den berømte sveitsiske sjokoladen kjøper du hos Martel på Rue de la Croix-d'Or 4.
  Ikke fly til Genève uten å ta med litt sjokolade hjem!

   

  Mat og drikke i Genève

  Du trenger ikke fly Genève rundt for å finne de gode mat- og drikkeopplevelsene. Det bugner over av gourmet-resturanter som nyter godt av Genèves status som internasjonal konferanseby, og det internasjonale miljøet sikrer et godt tilbud av mat fra ulike kulturer.
  Vil du ha tradisjonell kost til en rimelig penge besøker du de små kneipene og bistroene i gamlebyen.
  Fly til Genève med SAS og sett tennene i et gourmetmåltid!


  Fly til Genève for skiferie!


  På flyplassen i Genève kan du faktisk stå både i Frankrike og Sveits samtidig, og uansett hvilket land du reiser til kan du velge blant de beste skiresortene i verden:
  • Chamonix ligger 1 time unna
  • Interlaken, Gstaad, Verbier og Courchevel når du innen 2 timer
  • Wengen, Val Thorens, Sestriere og Zermatt innen 3 timer

  Med SAS kan du fly til Genève med 1 bagasje på 23 kilo gratis. Det kommer godt med på skiferien. Les mer om å ha med ski på ferien her 

  Mange daglige flyavganger til Geneve

  Vi flyr til Geneve internasjonale lufthan (GVA) som ligger bare 5 km unna byens sentrum. Vi har både flyavganger om morgenen og ettermiddagen, og dermed kan du lett finne et fly som passer med dine planer i Geneve.

   

  Billige flybilletter til Geneve – bestill i god tid og spar penger

  Du kan enkelt reise billig til Geneve med oss. Bare sørg for å bestille billettene tidlig – så får du de beste og billigste billettene.

  Du har alltid 24 timers åpent kjøp når du bestiller billetter hos oss. Derfor kan du slå til når du finner billige billetter. Senere kan du høre hva familie og venner sier om datoen, avgangstider og pris.

   

  Få gode tilbud og rabatter – bli medlem av vårt fordelsprogram EuroBonus

  Bruk gjerne vårt fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og få poeng hver gang du flyr med oss. I tillegg får du masse unike fordeler - bl.a. ekslusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise. Dine poeng kan du bruke på alt fra flyreiser, hotellopphold, leiebil til shopping hos våre mange EuroBonus butikker.

  Opptjen poeng på din tur til Geneve – påmeld deg EuroBonus gratis.

  Kort om Genève

  Innbyggere: ca. 431 000 (2005)
  Valuta: Sveitiske franc
  Tidsforskjell: ingen
  Landskode: +41
  Språk: tysk/fransk/italiensk

  Ambassade:
  Sveitsiske ambassade, Bygdøy allé 78, 0244 Oslo
  Tlf.: 22 54 23 90

  Norsk ambassade:
  Königlich Norwegische Botschaft
  Bubenbergplatz 10, 3011 Bern
  Tlf.: +41 (0) 31 310 55 55

  Turistinformasjon:
  www.reiseplaneten.no

  annet

  Sveits

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies