Fly til Genève

Genève ligger på den sørlige enden av den omfattende Lac Leman, og er et smeltepunkt for kunst, historie og kultur som sørger for et berikende opphold for alle besøkende. Gjør deg klar til å smake på eksklusiv, sveitsisk sjokolade, dra på båttur i solnedgangen og nyte det beste Sveits har å by på.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Genève i Sveits fra/via Oslo, København og Stockholm.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på flygningen til Genève

Hvis du bestiller billetten din i god tid i forveien hos SAS, er det lettere å finne billigere billetter til Genève. Gå til lavpriskalenderen for å se alle SAS-destinasjoner samlet. Som SAS-kunde får du alltid 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Genève som en familie. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Genève.

Fly til Genève og få en klassisk byferie

Genève er en av Sveits’ mest populære byer, og tiltrekker millioner av besøkende hvert år. I Genève finner du FNs hovedkontor, bohemske bydeler og en brosteinsbelagt gamleby, og byen er langt mer enn bare en innfallsport til alpene.

Når du ikke lar deg imponere av byens ikoniske klokke lager av blomster eller den imponerende Genève-fontenen, er du sannsynligvis på shopping og spiser god mat på Place du Bourg-de-Four eller bader i et av de offentlige bassengene ved innsjøen.

Listen over ting å gjøre i Genève er endeløs, og her finner man noe for alle.

Fly til <em>Genève</em>

Fly med SAS til Genève, så vil du lande i Sveits klar for å starte ferien.

Geneva Airport

Denne byen yrer av liv, og er fylt med forretningsfolk fra hele verden. I tillegg har byen utrolig mye å by på for fritidsreisende. Den alternative siden av Genève er fylt med levende musikk, fantastiske bruktbutikker, masse loppemarkeder og gode restauranter. Grav litt dypere, så vil du forelske deg i Genève.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med SAS kan du fly til til mange land rundt om i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Genève

Vi vil at alle våre kunder skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler. Flygningen til Genève inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper.