søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Geneve

Fly til Genève

Mange daglige avganger til Genève

Hos SAS flyr vi deg fra Norge til Genève på ned mot 4 timer. Vi har avganger fra blant annet Oslo, Bergen og Stavanger.

Ta en titt i lavpriskalenderen vår, og finn den avgangen som passer best. Vi tilbyr full angrefrist i 24 timer etter bestilling, så hvis du kommer over et godt tilbud, kan du trygt slå til og spørre kjæresten, vennen eller sjefen din etterpå. 

Finn billetter til Genève

 

Stor barnerabatt på flybilletter

Hos SAS ønsker vi alle passasjerer velkommen med et smil, og de minste passasjerene er ikke noe unntak. Hvis du reiser med et barn som er yngre enn 2 år, tilbyr vi opptil hele 90% barnerabatt på flybilletter hvis barnet sitter på fanget under flyturen. Barn mellom 2 og 11 år får opptil 25% rabatt, og det samme gjør barn under 2 år hvis de skal ha eget sete.

Les mer om å fly med barn

Billige flybilletter med SAS Go Light

SAS Go Light er vår billigste reiseklasse, og den er perfekt for deg som skal på en rask miniferie og ikke trenger å ta med en stor koffert.

Med SAS Go Light kan du ta med håndbagasje på opptil 8kg, og du får også alle fordelene med å reise med SAS, f.eks. gratis kaffe og te om bord og dagens avis i appen vår.

Les mer om fordelene med SAS Go Light

 

Tjen poeng når du reiser med EuroBonus

Når du flyr med SAS, har du muligheten til å bli medlem av vår unike klubb for reisende som gjerne vil oppleve mer av verden. Med SAS EuroBonus har du nemlig muligheten til å tjene poeng når du kjøper alt fra dagligvarer til flybilletter. Poeng du kan bruke på flybilletter til nye destinasjoner, billeie eller hotellopphold.

Les mer og bli medlem av SAS EuroBonus

til vakre Sveits med SAS

Vi har avganger fra Norge til Genève, både direkte og med mellomlandinger. I lavpriskalenderen kan du enkelt få oversikt over både datoer og priser, slik at du finner de flybillettene som passer best.

Finn din avgang til Genève

Genève lufthavn 

Genève lufthavn ligger på grensen mellom Sveits og Frankrike, cirka 4km utenfor sentrum av Genève. Lufthavnen ble grunnlagt på et jorde i 1919, og den ble utbygd betydelig under andre verdenskrig. Mer enn 15 000 000 passasjerer passerer lufthavnen hvert år. 

 

Kontakt: 

Genève Aéroport

Route de l'Aéroport 21 

CH - 1218 Grand-Saconnex

Sveits

Hjemmeside

Transport i Genève

Genève har et svært velutviklet offentlig transportsystem som gjør det enkelt å besøke byen. Offentlig transport, også kalt UNIRESO, omfatter busser, tog, trikk og taxibåter, så det finnes mange muligheter for å komme seg rundt både til lands og til vanns.

Billettsystemet for offentlig transport i Genève er enkelt. De samme billettene gjelder for alle de ulike typene offentlige transportmidler som finnes i byen. Den vanligste billettypen gjelder i én time. I løpet av denne timen trenger du ikke kjøpe ny billett, selv om du bytter transportmiddel, fordi billetten kan brukes flere ganger i tidsrommet den er gyldig.

Les mer om transport i Genève

 

Oppdag vakre Genève

Genève er klokker, ost og sjokolade. Det verken kan eller skal byen løpe fra. Du kan blant annet lære mer om håndverket bak sveitsiske klokker, spise ostefondue, slik du aldri har smakt den før, og få utsøkt sjokolade til dessert. Men du kan også oppleve mye annet i Genève.

Med den fabelaktige beliggenheten ved Genèvesjøen, de fantastiske shoppingmulighetene og den historiske og politiske relevansen, får du det beste fra alle verdener når du drar til Genève. Med knappe 200 000 innbyggere er Genève den nest største byen i Sveits basert på innbyggertall, og den byr på alt du normalt finner i en storby. På toppen av det hele byr den på vakker natur i form av den store sjøen og mange pittoreske parker der du kan nyte stillheten midt i storbyen.

Bestill miniferie til Genève

 

Fakta om Genève

Valuta: Sveitsiske franc

Tidsforskjell: +0

Språk: Tysk, fransk, retoromansk og italiensk

 

Den norske ambassaden:

Switzerland Bubenbergplatz 10, Case postale 5264, 3001 Bern

Tlf.: +41 31 310 55 55

E-post: emb.bern@mfa.no

 

Den sveitsiske ambassaden: 

Oscars gate 29, 0244 Oslo

Tlf.: +47 22 54 23 90

E-post: osl.vertretung@eda.admin.ch

Annet

Sveits

Reiseforsikring

 

Flere SAS-destinasjoner