Fly til Valencia

We are travelers.

SAS flyr til Valencia i Spania fra/via Oslo, København og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den opptil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Valencia – bestill nå

Bestill ferien med SAS i forveien og få billigere flygninger. Hvis du vil se andre destinasjoner vi flyr til, kan du ta en titt på lavpriskalenderen. Husk at SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud, kan du slå til nå og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Valencia sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Spania.

Fly til Valencia og kos deg på en strandferie i byen

Havnebyen Valencia ligger på Spanias sørkyst og er kjent for kunst og vitenskap, futuristiske arkitektur og flotte strender. Byen ligger dessuten rett ved ypperlige turstier og naturattraksjoner, deriblant et våtmarkreservat.

I Valencia kan du for eksempel besøke den toppmoderne kultur- og vitenskapsparken samt det imponerende akvariet i byen, se gjennom tusenvis av tildekte boder på det lokale markedet eller beundre Valencia-katedralen, palasset fra 1200-tallet som er en severdighet i seg selv. Når du har utforsket alt Valencia har å by på, kan du dra til stranden for å nyte den spanske solen.

Alle slags reisende, uansett om de er glad i natur, mat eller historie, vil finne masse de kan gjøre i Valencia.

Valencia

Valencia har alltid vært en populær feriedestinasjon i Spania. Byen har en sømløs blanding av UNESCO-vernede middelalderbygninger, moderne arkitektur og innovasjon og en sjarmerende gamleby, og dessuten har du lett tilgang til flere strender. Gjør deg klar til å slappe av på brede sandstrender, nyte deilig sjømat og oppleve den banebrytende vitenskapen på et av de mange museene i byen.

Fly med SAS til Valencia lufthavn, så er du avslappet, godt uthvilt og klar til å starte ferien når du lander i Spania.

Valencia lufthavn

Hvis du er glad i mat, vil du elske Valencia. Dette er den perfekte destinasjonen for alle reisende som liker å kunne nyte spanske lokalretter. Besøk byen som har alt – god mat, flott kunst, historie og vakker natur.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Vil du oppleve mer av verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Valencia

Vi vil at alle SAS-kunder skal nyte flygningen fra A til B, så uansett hvilken billettype du har, får du alltid visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Valencia inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud