søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Valencia i Spania fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den opptil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Valencia – bestill nå

Bestill ferien med SAS i forveien og få billigere flygninger. Hvis du vil se andre destinasjoner vi flyr til, kan du ta en titt på lavpriskalenderen. Husk at SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud, kan du slå til nå og bestemme deg senere. 

  • cl--plane-right Flyplass: Valencia lufthavn (VLC)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC +1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Spansk

Rabattbilletter for barn

Opplev Valencia sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Spania.  

fly til Valencia og kos deg på en strandferie i byen  

Havnebyen Valencia ligger på Spanias sørkyst og er kjent for kunst og vitenskap, futuristiske arkitektur og flotte strender. Byen ligger dessuten rett ved ypperlige turstier og naturattraksjoner, deriblant et våtmarkreservat.

 I Valencia kan du for eksempel besøke den toppmoderne kultur- og vitenskapsparken samt det imponerende akvariet i byen, se gjennom tusenvis av tildekte boder på det lokale markedet eller beundre Valencia-katedralen, palasset fra 1200-tallet som er en severdighet i seg selv. Når du har utforsket alt Valencia har å by på, kan du dra til stranden for å nyte den spanske solen.

 Alle slags reisende, uansett om de er glad i natur, mat eller historie, vil finne masse de kan gjøre i Valencia.

Helgetur i Valencia
  • Hvorfor Valencia?
  • Fly med SAS til Valencia lufthavn (VLC)
  • Vil du ha mer komfort?
  • We are travelers

Alltid inkludert i reisen til Valencia

Vi vil at alle SAS-kunder skal nyte flygningen fra A til B, så uansett hvilken billettype du har, får du alltid visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Valencia inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Bli medlem i dag, så vil du opptjene poeng på alle flygninger med SAS og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan deretter bruke poengene på blant annet betaling av din neste reise, oppgradering eller bilutleie.  

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid   

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Valencia

Gjør reisen enda mer hyggelig og bestill leiebil og hotell hjemmefra. Besøk SAS sine partnersider og legg inn en reservasjon nå.  

Andre populære SAS-destinasjoner