Fly til Aberdeen

Aberdeen ligger ved Skottlands nordvestlige kyst, og er en populær og livlig by med en rekke kulturelle tilbud. I tillegg til den imponerende arkitekturen, de vakre hagene og de sjarmerende historiske distriktene, finner du et lykkelig lokalsamfunn som nyter sin Granittby.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Aberdeen i Skottland fra/via Oslo, København og Stockholm. Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt, noen er sesongbaserte.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på flygningen til Aberdeen

Bestill ferien med SAS i god tid i forveien, så finner du kanskje billigere billetter. Gå til lavpriskalenderen for å se alle SAS-destinasjoner samlet. SAS-kunder får 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg i morgen.

Rabattbilletter for barn

Opplev Aberdeen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Skottland.

Fly til Aberdeen og besøk granittbyen

Aberdeen tiltrekker seg tusenvis av besøkende i året, og er en populær skotsk by på landets nordøstlige kyst. Aberdeen kalles Granittbyen grunnet de mange murbygningene, og har noe å tilby for alle og enhver.

Når du ikke er på Aberdeen Maritime Museum eller Gordon Highlanders Museum, kan du gå deg en tur gjennom Duthie Park eller beundre nyklassisistisk, viktoriansk kunst på Aberdeen Art Gallery.

Listen over ting å gjøre i Aberdeen er endeløs, og her finner man noe for alle.

Fly til <em>Aberdeen</em>

Fly med SAS til Aberdeen flyplass, så lander du avslappet, uthvilt og klar til å starte ferien.

Aberdeen flyplass

Tingene du kan se i Aberdeen er ganske fantastiske. Aberdeen er kjent for å være mer solrik enn mange andre skotske byer, så husk å ta med deg solbrillene dine på reisen hit. Opplev alt fra uforglemmelig mat, et utrolig dyre- og planteliv og gode museer. Aberdeen har mye å tilby, og er vel verdt et besøk.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Aberdeen

For å sørge for at du får en komfortabel og avslappende reise til Aberdeen, inkluderer vi noen SAS-fordeler, samme hvilken billettype du reiser på. Flygningen til Aberdeen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett , kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.