SAS bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din og for å gjøre ditt besøk på nettstedet vårt så hyggelig som mulig. Noen informasjonskapsler er teknisk nødvendige for at nettstedet skal fungere, og er derfor alltid aktivert. Vi bruker også informasjonskapsler for å analysere interessen din basert på søk og annen atferd under ditt besøk på nettstedet.

Ved å klikke på "Jeg godtar" samtykker du til alle informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at opplevelsen din kan bli påvirket hvis du velger å ikke godta alle informasjonskapsler, i tillegg til at noen områder eller funksjoner på nettstedet kanskje ikke fungerer som forutsatt.

I innstillinger for informasjonskapsler kan du gi et kontrollert samtykke. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du endrer innstillingene i retningslinjene våre for informasjonskapsler.

Fly til Aberdeen

We are travelers.

SAS flyr til Aberdeen i Skottland fra/via Oslo, København og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Aberdeen – bestill nå

Bestill ferien med SAS i god tid i forveien, så finner du kanskje billigere billetter. Gå til lavpriskalenderen for å se alle SAS-destinasjoner samlet. SAS-kunder får 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg i morgen.

Rabattbilletter for barn

Opplev Aberdeen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Skottland.

Fly til Aberdeen og besøk granittbyen

Aberdeen tiltrekker seg tusenvis av besøkende i året, og er en populær skotsk by på landets nordøstlige kyst. Aberdeen kalles Granittbyen grunnet de mange murbygningene, og har noe å tilby for alle og enhver.

Når du ikke er på Aberdeen Maritime Museum eller Gordon Highlanders Museum, kan du gå deg en tur gjennom Duthie Park eller beundre nyklassisistisk, viktoriansk kunst på Aberdeen Art Gallery.

Listen over ting å gjøre i Aberdeen er endeløs, og her finner man noe for alle.

Aberdeen

Aberdeen ligger ved Skottlands nordvestlige kyst, og er en populær og livlig by med en rekke kulturelle tilbud. I tillegg til den imponerende arkitekturen, de vakre hagene og de sjarmerende historiske distriktene, finner du et lykkelig lokalsamfunn som nyter sin Granittby.

Fly med SAS til Aberdeen flyplass, så lander du avslappet, uthvilt og klar til å starte ferien.

Aberdeen flyplass

Tingene du kan se i Aberdeen er ganske fantastiske. Aberdeen er kjent for å være mer solrik enn mange andre skotske byer, så husk å ta med deg solbrillene dine på reisen hit. Opplev alt fra uforglemmelig mat, et utrolig dyre- og planteliv og gode museer. Aberdeen har mye å tilby, og er vel verdt et besøk.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Aberdeen

For å sørge for at du får en komfortabel og avslappende reise til Aberdeen, inkluderer vi noen SAS-fordeler, samme hvilken billettype du reiser på. Flygningen til Aberdeen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett , kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse:
SAS GO
SAS PLUS
24-timers åpent kjøp
Ja
Ja
Håndbagasje
1 x 8 kg
2 x 8 kg
Innsjekket bagasje

LIGHT
Nei

SMART/PRO
1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track*
Nei
Ja
SAS Lounge*
Kan legges til mot et gebyr
Ja
Mat og drikke
Nei
Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid