søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Aberdeen i Skottland fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Aberdeen – bestill nå

Bestill ferien med SAS i god tid i forveien, så finner du kanskje billigere billetter. Gå til lavpriskalenderen for å se alle SAS-destinasjoner samlet. SAS-kunder får 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg i morgen.    

  • cl--plane-right Flyplass: Aberdeen flyplass (ABZ)
  • cl--credit Valuta: Britiske pund
  • cl--clock Tidssone: GMT: UTC/ BST: UTC+1
  • cl--globe Offisielt språk: Engelsk

Rabattbilletter for barn

Opplev Aberdeen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Skottland.  

Fly til Aberdeen og besøk granittbyen

Aberdeen tiltrekker seg tusenvis av besøkende i året, og er en populær skotsk by på landets nordøstlige kyst. Aberdeen kalles Granittbyen grunnet de mange murbygningene, og har noe å tilby for alle og enhver. 

Når du ikke er på Aberdeen Maritime Museum eller Gordon Highlanders Museum, kan du gå deg en tur gjennom Duthie Park eller beundre nyklassisistisk, viktoriansk kunst på Aberdeen Art Gallery. 

Listen over ting å gjøre i Aberdeen er endeløs, og her finner man noe for alle.

Helg i Aberdeen
  • Hvorfor Aberdeen?
  • Fly med SAS til Aberdeen flyplass (ABZ)
  • Vil du ha mer komfort?
  • Opplev verden med SAS

Alltid inkludert i reisen til Aberdeen

For å sørge for at du får en komfortabel og avslappende reise til Aberdeen, inkluderer vi noen SAS-fordeler, samme hvilken billettype du reiser på. Flygningen til Aberdeen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett , kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

Bli medlem av EuroBonus, så vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan  bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.  

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Aberdeen

Spar litt tid og bestill både hotell og leiebil her på SAS. Vi gir deg tilgang til flotte hoteller og leietjenester for å gjøre reisen til Aberdeen så enkel og hyggelig som mulig.

Andre populære SAS-destinasjoner