Fly til Skottland

Besøk vakre, grønne Skottland. Dra til Inverness for å se etter Loch Ness-monsteret, besøk et whiskydestilleri, vandre rundt på høylandet og se de såkalte «hairy coos» – skotsk høylandsfe – besøk Edinburgh slott eller utforsk den lange sandstranden i Aberdeen i den nordøstlige delen av landet.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Skottland fra/via Oslo, København og Stockholm og tilbyr fly Aberdeen og Edinburgh. Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fly til Skottland – Opplev natur og dyreliv

Fly med SAS til Skottland og ta en fottur i den vakre skotske naturen. Få med deg dyrelivet: se de hårete kyrne i høylandet og delfiner i Aberdeenshire, eller se etter Nessi i Loch Ness.

Skotsk kultur

Skottland har noe for enhver. Hvis du vil ha en smak av det ekte Skottland, bør du prøve nasjonalretten haggis eller dra på whiskysmaking. Kanskje du vil like litt tradisjonell sekkepipemusikk mens du spiser?

Få et inntrykk av Skottlands historie ved Stirling-broen i det skotske høylandet. Stirling-broen er stedet hvor William Wallace, Braveheart, ledet skottene for å slå den engelske hæren i den første krigen om Skottlands uavhengighet i 1297.

Ta toget over den UNESCO-vernede Forth-broen fra Edinburgh til Fife. Den strekker seg over 2,5 kilometer, og tårnene er over 100 meter høye.

Fly til <em>Skottland</em>

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Opplev Skottland sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Edinburgh eller Aberdeen.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.