Fly til Skottland

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

We are travelers.

SAS flyr til Skottland fra/via Oslo, København og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS flyr til Aberdeen og Edinburgh i Skottland.

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

Fly til Edinburgh og Aberdeen med SAS

Besøk vakre, grønne Skottland. Dra til Inverness for å se etter Loch Ness-monsteret, besøk et whiskydestilleri, vandre rundt på høylandet og se de såkalte «hairy coos» – skotsk høylandsfe – besøk Edinburgh slott eller utforsk den lange sandstranden i Aberdeen i den nordøstlige delen av landet.

Skotsk kultur

Skottland har noe for enhver. Hvis du vil ha en smak av det ekte Skottland, bør du prøve nasjonalretten haggis eller dra på whiskysmaking. Kanskje du vil like litt tradisjonell sekkepipemusikk mens du spiser?

Få et inntrykk av Skottlands historie ved Stirling-broen i det skotske høylandet. Stirling-broen er stedet hvor William Wallace, Braveheart, ledet skottene for å slå den engelske hæren i den første krigen om Skottlands uavhengighet i 1297.

Ta toget over den UNESCO-vernede Forth-broen fra Edinburgh til Fife. Den strekker seg over 2,5 kilometer, og tårnene er over 100 meter høye.

Skottland

Fly med SAS til Skottland og ta en fottur i den vakre skotske naturen. Få med deg dyrelivet: se de hårete kyrne i høylandet og delfiner i Aberdeenshire, eller se etter Nessi i Loch Ness.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Opplev Skottland sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Edinburgh eller Aberdeen.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid