søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Skottland fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).  

SAS flyr til Aberdeen og Edinburgh i Skottland.

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

Fly til Edinburgh og Aberdeen med SAS

Besøk vakre, grønne Skottland. Dra til Inverness for å se etter Loch Ness-monsteret, besøk et whiskydestilleri, vandre rundt på høylandet og se de såkalte «hairy coos» – skotsk høylandsfe – besøk Edinburgh slott eller utforsk den lange sandstranden i Aberdeen i den nordøstlige delen av landet.

  • cl--locator Hovedstad: Edinburgh
  • cl--credit Valuta: Britiske pund
  • cl--clock Tidssone: GMT: UTC +0/BST: UTC +1
  • cl--globe Offisielt språk: Engelsk

Skotsk kultur

Skottland har noe for enhver. Hvis du vil ha en smak av det ekte Skottland, bør du prøve nasjonalretten haggis eller dra på whiskysmaking. Kanskje du vil like litt tradisjonell sekkepipemusikk mens du spiser?

Få et inntrykk av Skottlands historie ved Stirling-broen i det skotske høylandet. Stirling-broen er stedet hvor William Wallace, Braveheart, ledet skottene for å slå den engelske hæren i den første krigen om Skottlands uavhengighet i 1297.

Ta toget over den UNESCO-vernede Forth-broen fra Edinburgh til Fife. Den strekker seg over 2,5 kilometer, og tårnene er over 100 meter høye.

Fly til Skottland med SAS

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Mer om vårt bærekraftarbeid  

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Les mer om Skottland og la deg inspirere