Fly til Porto

Oppdag Portugals nest største by, kjent for sine vakre omgivelser, fantastiske arkitektur og livlige kultur. Gå ikke glipp av São João-festivalen i juni. Feir som en av de lokale og bli med på festlighetene med livemusikk og dans.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Porto i Portugal fra/via Oslo, København eller Stockholm. Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt, noen er sesongbaserte.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på din flyvning til Porto

Bestill reisen med SAS på forhånd, så er det større sjanse for at du får billigere flygninger. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får også 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger. Hvis du finner et godt tilbud, trenger du ikke å nøle – bestill det nå og bestem deg for å reise senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Porto sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å reise med barna.

Fly til Porto og bli kjent med portvinens fødested

Sjarmerende Porto ligger nord i Portugal og er kjent over hele verden for sin portvin. Den vakre byen ligger langs Douro-elven og er oppført på UNESCOs verdensarvliste. Opplev alle de historiske landemerkene, som Porto-katedralen og Pálacio da Bolsa. Den gamle delen av Porto er full av smale gater omgitt av fargerike bygninger, noe som skaper en unik atmosfære.

Fly til <em>Porto</em>

Fly med SAS til Porto lufthavn, så er du godt uthvilt og avslappet når du ankommer.

Porto lufthavn

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Porto

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Porto inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.