Fly til Wroclaw

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

Vi flyr dessverre ikke til Wroclaw lenger.

SAS flyr til Wroclaw i Polen fra/via Oslo, København og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

Fordeler på flygningen til Wroclaw

Bestiller du reisen til Wroclaw i god tid i forveien, kan du få billigere billetter. Du kan gå inn på vår lavpriskalender hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene våre på ett og samme sted. Alle SAS-kunder får også 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille med en gang og bestemme deg om du skal dra senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Wroclaw med hele familien. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Polen.

Fly til Wroclaw og besøk en universitetsby som er full av historie

Den elegante byen Wroclaw ligger på bredden av elven Oder, vest i Polen, og tilbyr en fantastisk innsikt i polsk kultur. I Wroclaw finner du et gotisk rådhus, en brosteinsbelagt markedsplass med salgsboder og et 360-graders maleri av Slaget på Raclawice – her er det noe for alle og enhver.

Når du ikke utforsker gamlebyen til fots eller beundrer den eldste delen av byen på Cathedral Island, kan du lære mer om slaget på Raclawice ved panoramamaleriet eller dra på en guidet tur av byens universitet, som også er et museum.

Listen over ting å gjøre i Wroclaw er endeløs, og her finner man noe for alle.

Fly til Wroclaw

Wroclaw yrer av historie, kultur og attraksjoner, og listen over ting å se og gjøre er endeløs. La deg imponere av gotisk arkitektur, smak på retter fra det polske kjøkken og opplev et livlig natteliv hver eneste kveld.

Fly med SAS til Wroclaw Nicolaus Copernicus flyplass, så vil du lande uthvilt og avslappet etter flygningen din.

Wroclaw Nicolaus Copernicus flyplass

Wroclaw blir ofte oversett på ferieturen i Europa – og det er synd. Byen er både sjarmerende og full av opplevelser, og har mye å tilby enhver reisende. Wroclaw er verken en småby eller en storby – men det beste fra begge. Ha en herlig byferie i historiske og vakre Wroclaw.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Wroclaw

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uavhengig av hvilken billettype du reiser på, har du alltid tilgang til visse kundefordeler. Flygningen til Wroclaw inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

EuroBonus gir deg mer av verden. Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle Scandinavian Airlines-reisene til EuroBonus-medlemmer. Mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud