søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Wroclaw

Fly til Wroclaw

Wroclaw er kanskje en by ukjent for de fleste, men denne byen er helt klart verdt et besøk. Byen består av fasinerende arkitektur og et stort antall broer og elver – som kun Venezia kan konkurrere med. I tillegg har byen en svært rik kulturell scene. Prisnivået i Wroclaw er heller ikke noe man blir skremt av, og er lavere enn i andre mer kjente polske byer. Nå kan du fly til Wroclaw med SAS.

Fly til Wroclaw med SAS og se hvorfor byen blir kalt Polens Venezia. Wroclaw består av et utall av øyer, og byen består derfor av mer enn 200 broer. Nesten hele byen ble ødelagt under den andre verdenskrig, men på grunn av omfattende restaurering kan byen fortsatt regnes som en av polens og sentral-Europas flotteste byer. De fleste bygningene er bygd i gotikk- og barokkstil, og en av Europas mest verdifulle bygningene fra barokken er å finne her – nemlig Universitetet. I tillegg til å være en av de varmeste byene i Polen, er sommeren den lengste årstiden i Wroclaw. Byen har også svært mange flotte parker. Foretrekker du sol, varme og flotte sommerkvelder – anbefaler vi derfor å fly til Wroclaw med SAS.

 

Fly til Wroclaw med SAS

Wroclaw har alt som en turistdestinasjon bør inneha, og derfor har SAS åpnet for flyvninger hit. Ved å fly til Wroclaw med SAS, kan du dra nytte av de mange fordelene som er inkludert i prisen. Dette er blant annet 24 timers åpent kjøp, innsjekking via internett og forhåndsvalg av sete uten ekstra kostnader. Vi forsøker å la småbarnsfamilier få gå om bord i flyet først – i den grad det er mulig. Det er i tillegg helt gratis å ta med barnevogn på alle reiser. Fly til Wroclaw med SAS, og la reisen bli en del av opplevelsen!

Kort om Wroclaw

Valuta: Polsk Zloty

Tidsforskjell: ingen

Språk: polsk

 

Ambassade:

Republikken Polens ambassade, Olav Kyrres gate 1, 0244 Oslo, tlf.: 24 11 08 50

 

Norske ambassade:

Ambasada Królestwa Norwegii w Warszawie, ul. Chopina 2A, 00-559 Warszawa, tlf.: (22) 696 40 30

Turistinformasjon