søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Wroclaw i Polen fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Wroclaw – bestill nå

Bestiller du reisen til Wroclaw i god tid i forveien, kan du få billigere billetter. Du kan gå inn på vår lavpriskalender hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene våre på ett og samme sted. Alle SAS-kunder får også 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille med en gang og bestemme deg om du skal dra senere.  

  • cl--plane-right Flyplass: Wroclaw Nicolaus Copernicus flyplass (WRO)
  • cl--credit Valuta: Zloty
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Polsk

Rabattbilletter for barn

Opplev Wroclaw med hele familien. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Polen.  

Fly til Wroclaw og besøk en universitetsby som er full av historie 

Den elegante byen Wroclaw ligger på bredden av elven Oder, vest i Polen, og tilbyr en fantastisk innsikt i polsk kultur. I Wroclaw finner du et gotisk rådhus, en brosteinsbelagt markedsplass med salgsboder og et 360-graders maleri av Slaget på Raclawice – her er det noe for alle og enhver. 

Når du ikke utforsker gamlebyen til fots eller beundrer den eldste delen av byen på Cathedral Island, kan du lære mer om slaget på Raclawice ved panoramamaleriet eller dra på en guidet tur av byens universitet, som også er et museum. 

Listen over ting å gjøre i Wroclaw er endeløs, og her finner man noe for alle. 

Helg i Wroclaw
  • Hvorfor Wroclaw?
  • Fly med SAS til Wroclaw Nicolaus Copernicus flyplass (WRO)
  • Vil du ha mer komfort?
  • Opplev verden med SAS

Alltid inkludert i reisen til Wroclaw

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uavhengig av hvilken billettype du reiser på, har du alltid tilgang til visse kundefordeler. Flygningen til Wroclaw inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Bli medlem av EuroBonus, så vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.  

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Wroclaw

Er det noe du vil ordne i siste liten? Her på SAS kan du bestille leiebil – noe som gjør det lett å få transport fra flyplassen. Du kan også bestille et hotell du selv velger, så er du klar for turen. 

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om Wroclaw og la deg inspirere