søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Nederland i fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).   

SAS flyr til Amsterdam i Nederland.

Fly med SAS til Amsterdam i Nederland

Det er mye mer å se i Nederland enn vindmøller, tresko og tulipaner. Fly med Scandinavian Airlines for å oppleve dette lille landet nordvest i Europa.

  • cl--locator Hovedstad: Amsterdam
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Offisielt språk: Nederlandsk

Dra på sykkeltur i Holland

Nederland er et flatt land, med 32 000 kilometer med sykkelstier. Dette gjør det perfekt for en ferie på to hjul. Du finner en rekke sykkelruter å velge mellom, avhengig av hvor lenge du vil at turen skal vare.

Lei sykkel og opplev landet ved å sykle på landsbygda eller langs sjøen. Sykkel er en perfekt måte å utforske dette nydelige landet på.

Fly til Nederland med SAS
  • Delta Works i Zeeland
  • Gjør reisen enklere med SAS-appen
  • Rabattbilletter for barn
  • Opplev verden med SAS

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Les mer om Nederland og la deg inspirere