Fly til Nederland

Det er mye mer å se i Nederland enn vindmøller, tresko og tulipaner. Fly med SAS for å oppleve dette lille landet nordvest i Europa.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Nederland i fra/via Oslo, København og Stockholm og tilbyr fly til Amsterdam.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fly til Nederland – besøk Deltaprosjekt i Zeeland

Liker du sjøen og stranden, bør du besøke den nederlandske provinsen Zeeland som ligger sørvest i landet. Provinsen er faktisk et stort elvedelta for Rhinen, og består av flere øyer. Zeeland har flere fantastiske strender, og er perfekt for sommerferien. Besøk en av de mange billedskjønne landsbyene for å oppleve Zeeland-måten.

Ikke gå glipp Delta Words – verdens største stormflobarriere. Barrieren ble bygd etter Nordsjøflommen i 1953. Delta Works’ hovedattraksjon er stormflobarrieren Oosterschelde, en unik konstruksjon som er nesten 8 kilometer lang. Barrieren ble designet slik at den kan lukkes i nødssituasjoner.

Dra på sykkeltur i Holland

Nederland er et flatt land, med 32 000 kilometer med sykkelstier. Dette gjør det perfekt for en ferie på to hjul. Du finner en rekke sykkelruter å velge mellom, avhengig av hvor lenge du vil at turen skal vare.

Lei sykkel og opplev landet ved å sykle på landsbygda eller langs sjøen. Sykkel er en perfekt måte å utforske dette nydelige landet på.

Fly til <em>Nederland</em>

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Opplev Amsterdam med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Nederland.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.