søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Nederland

Fly til Nederland

Fly med SAS til Nederland

Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

Besøk Nederland og opplev landets mange vakre kanaler og det verdenskjente Vincent van Gogh-museet i Amsterdam. SAS har opptil 4 daglige avganger til Amsterdam, som gjør det lett for deg å finne et fly som passer reiseplanen din. Bestill en flybillett i dag.

 

OM NEDERLAND

Nederland er ett av verdens mest lavtliggende land, derfor har landet fått navnet «Nederland». Etter småstatene Monaco og Malta er Nederland ett av de tettest befolkede landene i Europa. I tillegg er Nederland en del av Benelux-landene, som også inkluderer Belgia og Luxembourg.

 

OPPLEV NEDERLANDS MULTIETNISKE KULTUR

I Nederland vil du oppleve idylliske kanaler, nydelige butikker og du vil møte en befolkning som består av flere etnisiteter.

Hovedstaden Amsterdam ligger bare 1 og en halv time unna med fly og er verdt et besøk. Her finner du mange shoppingmuligheter, spennende museer og en rekke koselige restauranter.

 

MINIFERIE I AMSTERDAM

Storbyen Amsterdam er enkel å reise rundt i og er et åpenbart valg for en byferie eller miniferie, da flyvningen til Amsterdam bare tar 1 og en halv time. Det finnes et antall forskjellige attraksjoner i Amsterdam, der blant annet Vincent van Gogh-museet, Anne Franks hus og et cruise på kanalen er et must.

Etter en kulturell dag i hovedstaden i Nederland, kan du avslutte dagen med én øl eller to på én av byens mange brune kafeer, der du også kan nyte tradisjonell nederlandsk mat.

 

SHOPPING OG FEST I AMSTERDAM

Amsterdam er et fantastisk sted for shopping. Besøk for eksempel byens største og travleste marked, Albert Cuypmarkt-markedet, og utforsk alt fra mat til smykker og antikviteter. Dersom du foretrekker motebutikker, må du stikke innom Kalverstraat, hvor du kan finne flere slike butikker.

I sentrum av Amsterdam finner du en rekke trendy klubber, blant annet Odeon, Escape, Paradiso, Soulkitchen og Melkweg er verdt å merke seg.

 

FLY TIL NEDERLAND MED SAS

SAS byr på opptil 4 daglige avganger til Amsterdam, som gjør det enkelt for deg å finne en flyvning som passer reiseplanen din. Når du flyr til Nederland, vil du lande på Schiphol lufthavn, som befinner seg bare en halv time med tog fra bysentrum.

 

ANNET

Fly til Amsterdam