Fly til Nederland

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

We are travelers.

SAS flyr til Nederland i fra/via Oslo, København og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).

SAS flyr til Amsterdam i Nederland.

Fly med SAS til Amsterdam i Nederland

Det er mye mer å se i Nederland enn vindmøller, tresko og tulipaner. Fly med Scandinavian Airlines for å oppleve dette lille landet nordvest i Europa.

Dra på sykkeltur i Holland

Nederland er et flatt land, med 32 000 kilometer med sykkelstier. Dette gjør det perfekt for en ferie på to hjul. Du finner en rekke sykkelruter å velge mellom, avhengig av hvor lenge du vil at turen skal vare.

Lei sykkel og opplev landet ved å sykle på landsbygda eller langs sjøen. Sykkel er en perfekt måte å utforske dette nydelige landet på.

Nederland

Liker du sjøen og stranden, bør du besøke den nederlandske provinsen Zeeland som ligger sørvest i landet. Provinsen er faktisk et stort elvedelta for Rhinen, og består av flere øyer.

Zeeland har flere fantastiske strender, og er perfekt for sommerferien. Besøk en av de mange billedskjønne landsbyene for å oppleve Zeeland-måten.

Ikke gå glipp Delta Words – verdens største stormflobarriere. Barrieren ble bygd etter Nordsjøflommen i 1953. Delta Works’ hovedattraksjon er stormflobarrieren Oosterschelde, en unik konstruksjon som er nesten 8 kilometer lang. Barrieren ble designet slik at den kan lukkes i nødssituasjoner.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Opplev Amsterdam med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Nederland.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid