LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  ÉN VEI FRA
  Amsterdam

  Fly til Amsterdam

  Reis til Amsterdam fra hele Norge med SAS – 9 daglige avganger fra Oslo. Få billige flybilletter når du bestiller i god tid. Du får mye inkludert i flybilletten din før, under og etter flyreisen.

  MANGE DAGLIGE FLYAVGANGER TIL SCHIPHOL LUFTHAVN I AMSTERDAM 

  Du kan fly med SAS til Amsterdam på én av de mange daglige flyreisene våre. Vi flyr gjennom hele dagen, så du kan reise morgen, middag eller kveld.

  Schiphol lufthavn befinner seg bare 16 kilometer fra Amsterdam, noe som gjør det lett å komme seg til og fra flyplassen. Det finnes busser, tog og hotellbusser som tar deg videre til det endelige reisemålet ditt – og tilbake.

  Finn din flyreise

   

  INKLUDERT I FLYBILLETTEN DIN HOS SAS

  Vi har alt dekket før, under og etter flyreisen din. Du får mye inkludert i flybilletten din når du flyr med oss. Du får: 


  Finn flyreisen og prisen som passer deg på sas.no eller last ned appen vår – da vil du raskt kunne finne flyreisen din direkte på smarttelefonen. 

  Mer om SAS Go og SAS Plus

  OPPTIL 9 DAGLIGE FLYAVGANGER MELLOM OSLO OG AMSTERDAM 

  Vi har opptil 9 daglige flyavganger tilgjengelig mellom Oslo og Amsterdam. Det er en enkel måte på å finne en flyreise som passer forretnings- eller feriebehovene dine.

  Du kan oppgradere flybilletten din og nyte ventetiden i loungen. En SAS Plus-billett gir deg tilgang til loungeområdet vårt, hvor du kan nyte en smakfull buffet, vin, øl og vann.

  BILLIGE FLYBILLETTER TIL AMSTERDAM – BESTILL I GOD TID

  Det er enkelt å finne de billigste flyvningene til Amsterdam hvis du bruker lavpriskalenderen vår. Vi oppdaterer prisen og tilgjengeligheten hver gang du utfører et nytt søk. Prisene kan endre seg når du går videre til bestilling. 

  Vi har en 24-timers angrerett hos SAS når du bestiller billetter. Dermed kan du kjøpe flybillettene dine i god tid på forhånd hvis du finner en god pris i bestillingssystemet vårt – det sparer deg tid og penger.

  Sjekk lavpriskalenderen vår

   

   

  SPESIALTILBUD OG RABATTER

  Meld deg på EuroBonus i dag og gjør det enklere, mer komfortabelt og rimeligere å reise – det er helt uten kostnad. Du tjener poeng på alle flyreiser, hotellopphold, billeie og daglige kjøp. 

  Du kan løse inn poengene hos enten SAS eller de mange partnerne våre. Du kan få spesialtilbud og rabatter jo mer du flyr. 

  Tjen poeng på flyreisene dine til Amsterdam - meld deg på Eurobonus kostnadsfritt

   


  SCHIPHOL LUFTHAVN I AMSTERDAM

  Den internasjonale flyplassen er den travleste i Nederland og blant de største i Europa. Det viktige sentrumet for Europeisk flytrafikk befinner seg bare 16 km sørvest for Amsterdam. 

  Schiphol lufthavn i Amsterdam byr på gratis og ubegrenset Internett på alle offentlige steder. Dersom du ikke har din egen enhet, kan du bruke én av flyplassens mange Internett-sentre – der kan du også skrive ut, kopiere og skanne dokumenter. 

   

  TRANSPORT TIL OG FRA SCHIPHOL LUFTHAVN I AMSTERDAM

  Det er enkelt å komme seg til og fra flyplassen. Du kan enten bruke offentlig transport, slik som busser eller tog, eller hotellbusser. 

  Du kan også bli hentet på hotellet ditt og hoppe av utenfor avgangshallen med en Schiphol Travel Taxi.

  Schiphol byr også på forretningsdrosjer. Det er en komfortabel og luksuriøs drosjetjeneste – en behagelig måte å starte forretningsreisen eller ferien på. De er komfortable, fleksible og gir ekstra komfort. 

  Les mer på flyplassens nettsted om transport til og fra Schiphol: http://www.schiphol.nl/


  TRANSPORT I AMSTERDAM

  Du kan reise rundt i Amsterdam på mange forskjellige måter med offentlig transport. Der finnes trikker, metro, busser, tog og ferger som du kan bruke under oppholdet ditt. 

  Amsterdams metro er en rask og enkel måte å komme seg rundt i byen på. For å få tilgang til metrostasjonene trenger du et smartkort for offentlig transport (OV-Chipkaart) eller et annet gyldig reisekort (f.eks. 1-timesbilletter). 

  Planlegg reisen din med offentlig transport i Amsterdam.

   

  SMARTKORT OG BILLETTER FOR OFFENTLIG TRANSPORT

  I mesteparten av Amsterdam – og i resten av Nederland – brukes smartkortet for offentlig transport når du reiser med trikker, busser, metro og tog. Det er to typer smartkort for offentlig transport: Ikke-personlige kort og personlige kort som kan fylles på. 

  For turister og forretningsreisende, er det ikke-personlige kortet det beste alternativet. Du kan kjøpe dette ved GVB-billettautomater, GVB-billett- og informasjonskiosker og utvalgte aviskiosker og supermarkeder. Les mer om smartkortet og  1-timesbilletten på GVBs nettside.


  BILUTLEIE VED SCHIPHOL LUFTHAVN I AMSTERDAM

  Lei en bil for å komme deg rundt i Amsterdam raskt og enkelt. SAS kan hjelpe deg med leiebiler når du kjøper flybilletten din – søk etter bilutleie. 

  Du kan hente og levere leiebilen din ved flyplassen. Det er enkelt å komme deg til og fra flyplassen i en bil, og du vil føle deg fri på feriereisen din.

   

  BARNERABATT PÅ OPPTIL 90 %

  Vi har generøse rabatter for barn som reiser med en forelder. Barn under 2 år (0–23 måneder) får 90 % rabatt. For å få denne rabatten må barnet sitte på forelderens fang under flyreisen. 

  Barn under 12 år kan få opptil 25 % rabatt på flybilletten når de reiser i Europa og på interkontinentale ruter.

  Les mer om å reise med barn

  Billige flybilletter til Amsterdam

  Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

  FLERE sas-DESTINASJONER

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies