søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Amsterdam

Fly til Amsterdam

SAS tilbyr reiser tur-retur direkte fra Oslo, eller via København. Fra Oslo tar turen én time og tre kvarter, og vi tilbyr alle passasjerer kaffe, te, vann og aviser i SAS App, inkludert i prisen. 
 

Fly til Amsterdam med SAS hver dag, hele året

Hver dag letter fly med destinasjon Amsterdam fra Oslo, Stockholm og København. Kort reisevei og lave priser på billetter har gjort Amsterdam til et selvsagt reisemål for europeere. Ved siden av storbyer som Paris, London og Roma har Amsterdam seilt opp som en av Europas mest populære reisemål for helgeturer. Jo tidligere du bestiller turen, desto rimeligere blir billettene. I vår lavpriskalender finner du de aller billigste flybillettene og det store utvalget gjør at du helt sikkert finner en avgang som passer ferieplanene dine. 

Finn din reise nå
 

Inkluderet i flybilletten din hos SAS

Vi har alt dekket før, under og etter flyreisen din. Du får mye inkludert i flybilletten din når du flyr med oss. Du får:

Fly til Amsterdam og oppdag byen på sykkel

Amsterdam er Nederlands hovedstad, men har i de senere årene også blitt kjent som syklistenes hovedstad. Ingen by  i Europa har så stor sykkeltetthet per person som Amsterdam. Byen har hele 900 000 sykler, altså flere enn det finnes innbyggere i byen, noe som gjør sykkelen til det selvsagte transportmiddelet. Å leie sykler er svært enkelt, og takket være byens 40 mil med sykkelveier kan du oppdage hele Amsterdam ved hjelp av dette miljøvennlige transportmiddelet. En rimelig flybillett til Amsterdam er vel den beste måten å komme seg dit på, men en sykkel er utvilsomt den beste måten å komme seg rundt på, når du endelig er fremme. 
 

Fly til Amsterdam for inspirerende besøk på museer

Amsterdam er den perfekte destinasjonen for en helgetur, med sine severdigheter og vidtrekkende kulturtilbud. Til tross for det brede tilbude kan du nå over det aller meste takket være byens intime størrelse og mange sykkelveier. Nederlands hovedstad er fullpakket av interessante museer med godt rennomé i det internasjonale miljøet. Van Gogh-museet er et av verdens mest populære museer og tiltrekker seg turister fra hele verden. Et annet viktig museum er Anne Frank House, som er stedet der Anne Frank gjemte seg sammen med sin familie under andre verdenskrig. I museet finnes også den kjente dagboka, som 13 år gamle Anne Frank skrev, og som skildrer livet som jøde under den delen av krigen da Nederland var okkupert av tyskerne. I tillegg til Anne Frank House og Van Gogh-museet  finner vi også Rijksmuseum (Riksmuseet), som tiltekker seg over én million besøkende hvert år. Museet er landets største med tanke på antall besøkende, selve bygningen, omsetning og sist men ikke minst sine samlinger. Det er med andre ord ikke vanskelig å forstå hvorfor gjester fra hele verden bestiller flybillett til Amsterdam for å få oppleve et førsteklasses museumsbesøk. 

Vakre kanaler og enda vakrere broer

Gjennom hele byen bukter de vakre kanalene seg, som har gjort Amsterdam til en av verdens fremste kanalbyer. På folkemunne blir byen ofte omtalt som ”Nordens Venezia”, hvilket er lett å forstå med tanke på sine drøyt hundre kilometer med kanaler og rundt 1600 broer. Dersom du først bestemmer deg for å reise til Amsterdam vil du raskt forstå at byen består av fire hovedkanaler, som er svært populære for båtturister. En kanaltur er like vakker på dagen som på kvelden, når broer og brygger blir vakkert belyst. Som turist får du også enkelt kjøpt dagskort på noen av byens mange kanalbusser. Derfra får du førsteklasses utsikt til Amsterdam, ettesom mange av de viktigste bygningene ligger like ved kanalene, og du også passerer noen av de mest populære severdighetene, som Red Light District, på turen. Mye vann innebærer selvsagt mange broer, og de fleste broene i Amsterdam omtales som noen av verdens vakreste. High Bridge, også kaldt Python-broen, er en slange-liknende gangbro som forbløffer besøkende med sin skjønnhet. 
 

Spesialtilbud og rabatter

Meld deg på SAS EuroBonus i dag og gjør det enklere, mer komfortabelt og rimeligere å reise – det er helt uten kostnad. Du tjener poeng på alle flyreiser, hotellopphold, billeie og daglige kjøp.

Du kan løse inn poengene hos enten SAS eller de mange partnerne våre. Du kan få spesialtilbud og rabatter jo mer du flyr. 

Meld deg på EuroBonus kostnadsfritt

 

Rabatt for barn på fly til Amsterdam

Amsterdam er med sin rolige trafikk og vennlige befolkning et fint reisemål for deg som har barn. Vis barna verden med vår barnerabatt. Barn under 2 år får opp til 90% barnerabatt på billetter til Amsterdam, dersom de sitter på fanget til en voksen underveis på reisen. Barn mellom 2 og 11 år får opp til 25% rabatt. Dersom du ønsker et eget sete til barn under 2 år blir prisen den samme som for barn mellom 2 og 11 år.  

Mer informasjon om å reise med barn  

 

Annet

Reiseforsikring

Lei leiebil med dine EuroBonus-poeng

Flere SAS-destinasjoner