søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Amsterdam i Nederland fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Amsterdam – bestill nå

Jo lenger i forveien du bestiller reisen din på SAS, desto mer sannsynlig er det at du finner billige billetter. Besøk lavpriskalenderen om du vil se en totaloversikt over alle SAS-destinasjoner. Alle SAS-kunder får 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg senere.  

  • cl--plane-right Flyplass: Amsterdam Schiphol Airport (AMS)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC +1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Nederlandsk

Rabattbilletter for barn

Ta en tur til Amsterdam med barna dine. SAS tilbyr rabatt på barnebilletter. Spar så mye som 90 % på barnas flybilletter til Amsterdam, og gjør det rimeligere å reise som en familie. 

Fly til Amsterdam og nyt en byferie omringet av kanaler

Som Nederlands hovedstad har Amsterdam mye å tilby til alle og enhver. Enten du er en foodie på utkikk etter unike restauranter, en historieinteressert på museumsjakt eller en kulturfan vil lære mer om alt som er nederlandsk, så er det noe her for alle. 

Amsterdam er kjent over hele verden for Red Light District, men er så mye mer enn et sted å feste, takket være de karakteristiske brosteinsgatene, det omfattende kanalsystemet og utallige sykkelveier. Gjør deg klar for et eventyr i en by som har opprettholdt sjarmen fra 1600-tallet. 

Helg i Amsterdam

Alltid inkludert i reisen til Amsterdam

I SAS gjør vi alltid vårt beste for å gi kundene en hyggelig og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, kan du nyte visse SAS-fordeler. Flygningen til Amsterdam inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App. Barn får også opptil 90 % rabatt på billetter. 

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg enda mer av verden. Som medlem av EuroBonus, vil du opptjene poeng hver gang du reiser med SAS og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Bruk poengene dine på blant annet betaling av din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Få vite mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Amsterdam

Når du ikke er hjemme, trenger du kanskje et sted å bo og en måte å komme deg rundt på. Gjennom partnerne våre kan du lett finne og bestille et hotell som passer for deg og leie en bil som dekker behovene dine.

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om Amsterdam og la deg inspirere