Fly til Amsterdam

We are travelers.

SAS flyr til Amsterdam i Nederland fra/via Oslo, København og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Amsterdam – bestill nå

Jo lenger i forveien du bestiller reisen din på SAS, desto mer sannsynlig er det at du finner billige billetter. Besøk lavpriskalenderen om du vil se en totaloversikt over alle SAS-destinasjoner. Alle SAS-kunder får 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Ta en tur til Amsterdam med barna dine. SAS tilbyr rabatt på barnebilletter. Spar så mye som 90 % på barnas flybilletter til Amsterdam, og gjør det rimeligere å reise som en familie.

Fly til Amsterdam og nyt en byferie omringet av kanaler

Som Nederlands hovedstad har Amsterdam mye å tilby til alle og enhver. Enten du er en foodie på utkikk etter unike restauranter, en historieinteressert på museumsjakt eller en kulturfan vil lære mer om alt som er nederlandsk, så er det noe her for alle.

Amsterdam er kjent over hele verden for Red Light District, men er så mye mer enn et sted å feste, takket være de karakteristiske brosteinsgatene, det omfattende kanalsystemet og utallige sykkelveier. Gjør deg klar for et eventyr i en by som har opprettholdt sjarmen fra 1600-tallet.

Amsterdam

Amsterdam yrer av historie, kultur og attraksjoner, og listen over ting å se og gjøre er endeløs. Når du ikke beundrer verdens største Van Gogh-kolleksjon, kan du lære mer om krigshistorien i Anne Frank Museum eller shoppe i det trendy nabolaget Jordaan.

Fly med SAS til Amsterdam Schiphol Airport, så lander du avslappet, uthvilt og klar til å starte ferien.

Amsterdam Schiphol Airport

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Amsterdam

I SAS gjør vi alltid vårt beste for å gi kundene en hyggelig og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, kan du nyte visse SAS-fordeler. Flygningen til Amsterdam inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App. Barn får også opptil 90 % rabatt på billetter.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud