Fly til Libanon

Flyg med SAS for å utforske den vakre byen Beirut i Libanon. Spaser langs sjøkanten, besøk soukene, utforsk byens pulserende nattliv og nyt utsikten mot Pigeon Rocks.
Og ikke glem å prøve det libanesiske kjøkkenet – Libanon har mat som tilfredsstiller de fleste smaksløker.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Libanon fra/via Oslo, København og Stockholm og tilbyr fly til Beirut. Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fly til Libanon – nyt det libanesiske kjøkkenet

Meze, falafel og baklava - det er så mye mat å nyte i Libanon. Til frokost kan du prøve "ful medames" med brød, en dip laget av kokte bønner smaksatt med sitron og forskjellige krydder som serveres med brød. Til middag kan du friste smaksløkene med ingredienser som persille, mynte og bulgur i den libanesiske retten tabbouleh. Spis den med köfte, en kjøttboller-lignende rett av kylling, storfekjøtt eller lam som serveres på spyd.

Og ikke glem nasjonalretten kibbe. Retten består av krydret kjøttdeig, pinjekjerner og bulgur, og serveres som en kroket. Kibbe kan enten være rå, stekt eller bakt i ovnen.

To av Libanons fem steder på UNESCOs verdensarvliste ligger i Tyrus

83 kilometer sør for Beirut ligger en annen vakker kystby, Tyrus. Den antikke byen Tyrus er en av de eldste kontinuerlig bebodde byene i verden, og den ble grunnlagt rundt 2750 f.Kr.

I Tyrus finnes to av Libanons fem steder på UNESCOs verdensarvliste: Al-Bass og Al-Mina. Al-Bass består av flere romerske og bysantinske ruiner: en nekropol, en triumfbue, romerske bad og en stor hippodrom.

Ifølge legenden ble purpurfargen oppfunnet i Tyrus.

Fly til <em>Libanon</em>

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Opplev Libanon sammen med barna. SAS tilbyr rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på turen til Libanon. Spedbarn (fra sju uker til to år) som sitter i fanget til en voksen, får opptil 90 % rabatt på prisen. Barn fra to til elleve år får opptil 25 % rabatt.

Hvis du vil at spedbarnet får sitt eget sete, er prisen den samme som for barn fra to til elleve år.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.