Fly til Beirut

Beirut er en by som har overlevd krig og konflikters vanskeligheter, og er fortsatt et populært sted for kultur og historie. Til tross for Beiruts vanskelige historie, er listen over ting å se og gjøre i byen fylt med fantastiske severdigheter og libanesiske skatter.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Beirut i Libanon fra/via Oslo, København og Stockholm. Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt, noen er sesongbaserte.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på din flygning til Beirut

Vær smart og bestill reisen på SAS i forveien, så er det større sjanse for at du får billigere flygninger. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene vi flyr til på ett og samme sted, kan du gå inn på vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du ta det nå og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Libanon sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Beirut.

Fly til Beirut for en uforglemmelig reise til Midtøsten

Libanons livlige hovedstad var en gang kjent som "Mellomøstens Paris". Selv om konstant interne konflikter kan ha flekket dette navnet, har Beirut jobbet utrettelig for å gjenvinne sin gode rykte om å være en morsom og kulturelt rik destinasjon.

Beirut sentrale distrikt, American University Campus, Robert Mouawad Private Museum og Beiruts nasjonalmuseum bør alle være på din må-se-liste når du besøker denne fascinerende byen. Andre høydepunkter inkluderer å spasere langs Hamra Street og ta en kaffepause, oppleve solnedgangen på strandpromenaden og se en film på Metropolis Art Cinema.

Fly til <em>Beirut</em>

Fly med SAS til Beirut-Rafic Hariris Internasjonale flyplass, slik at du kan starte ferien uthvilt og restituert.

Beirut-Rafic Hariris Internasjonale flyplass

Det er mye å oppleve i Beirut. Fantastiske havutsikter, utsøkt mat, sofistikert design og et hipp nattliv. Besøk matfantastenes Mekka – du vil ikke angre.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i din reise til Beirut

Vi i SAS gjør alltid alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Beirut inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.