Fly til Pristina

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

Vi flyr dessverre ikke til Pristina lenger.

SAS flyr til Pristina i Kosovo fra/via Oslo, København og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

Fordeler på din flygning til Pristina

Bestill reisen på SAS i forveien, så har du større sjanse til å få billigere flygninger. Du kan gå inn på vår lavpriskalender hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene våre på ett og samme sted. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du ta det nå og legge planer senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Pristina og Kosovo sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Pristina.

Fly til Pristina og kos deg på tur til Europas nyeste land

Kosovo ligger bortgjemt i Balkan-regionen i Europa og var tidligere en del av Jugoslavia. Dette er et livlig land og et av de nyeste i Europa. Pristina, hovedstaden i Kosovo, er en vakker, liten by med et rolig tempo.

Før du reiser videre for å utforske Beograd og Sarajevo samt resten av Kosovo, kan du bruke en dag eller to på å utforske Pristina til fots. Ta en tur innom Newborn-skulpturen, besøk Mor Teresa-katedralen og ta en rusletur gjennom Germia-parken.

Fly til Pristina

Pristina er en liten hovedstad som befinner seg i startfasen, men selv om det kanskje ikke er like mange severdigheter og aktiviteter her som i de fleste andre hovedsteder, har denne sjarmerende byen fremdeles mye å by på. Gjør deg klar til å ta del i den ekte kosoviske livsstilen.

Fly med SAS til Pristina internasjonale lufthavn, så er du avslappet og godt uthvilt når du ankommer.

Pristina internasjonale lufthavn

Det absolutt beste med byen er atmosfæren og den fantastiske stemningen. Pristina skilter med en innholdsrik kafékultur og livlig aktivitet i sentrum av byen, og er den perfekte byen for rusleturer.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Pristina

I SAS gjør vi vårt beste for at kundene våre skal få en hyggelig og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid få visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Pristina inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Hvis du vil ha mer komfort, er det bare å oppgradere billetten din til neste reiseklasse. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt snacks og måltider om bord.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

EuroBonus gir deg mer av verden. Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle Scandinavian Airlines-reisene til EuroBonus-medlemmer. Mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud