søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Pristina

Fly til Pristina

Fly til Pristina hver dag hele året 

Fly til Pristina fra Oslo eller fra/via Stockholm og København hver dag året rundt. Finn billige billetter i vår lavpriskalender. Turen tar ned til 6 timer og 20 minutter. Ta en titt i lavpriskalenderen vår, og finn den avgangen som passer best. Husk at vi alltid har 24 timers fri avbestilling. Hvis billettene likevel ikke passer, kan du derfor enkelt avbestille dem og finne noen nye.

Book flybilletter til Pristina nå

 

Fly med SAS og få barnerabatt på flybilletter

Barns nysgjerrighet og åpne sinn gjør dem til perfekte reisende. Når du flyr med SAS kan du få opptil 90 % i barnerabatt på flybilletter til barn under 2 år hvis de sitter på fanget til en voksen. Hvis du vil ha et sete til barnet, får du opptil 25 % i rabatt, som er den samme rabatten som gis til barn mellom 2 og 11 år.

Mer om å reise med barn

Start reisen på SAS Plus

Når du starter reisen på SAS Plus, starter du reisen med adgang til vår lounge på flyplassen, bedre plass om bord og ekstra god mat og drikke på turen. Men ikke nok med det. Med SAS Plus får du også mulighet til å ta med hele to kolli bagasje på opptil 23kg hver, i tillegg til at du får ekstra EuroBonus-poeng med denne typen billett.

Mer om alle fordelene ved SAS Plus

Finn billige flybilletter til Pristina i vår lavpriskalender

Lavpriskalenderen vår gjør det enkelt å planlegge reisen og å finne billige flybilletter. Det kan lønne seg å være fleksibel på datoene eller å bestille i god tid hvis du vil ha fatt i de billigste flybillettene. Du kan dessuten lett få oversikt over alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen.

Bestill din neste reise i vår lavpriskalender

 

Fly med SAS og opptjen poeng med EuroBonus

Bli medlem av SAS EuroBonus og opplev alle fordelene Jo mer du flyr med oss, jo flere fordeler får du. I tillegg til å opptjene poeng, som du blant annet kan bruke på nye reiser, får du også adgang til lounge og spesielle tilbud og rabatter.

Les mer og bli medlem av SAS EuroBonus her

Pristina lufthavn – Prishtina International Airport Adem Jashari 

Pristina lufthavn er oppkalt etter grunnleggeren og øverstbefalende i Kosovos frigjøringshær, Adem Jashari, og er den eneste flyplassen i Kosovo. Flyplassen ligger nær sentrum av Pristina, og det tar ikke lang tid å kjøre til og fra flyplassen.

 

Kontakt:

Tlf.: + 381 (0) 385 015 021 214

Hjemmeside

 

Transport til og fra Pristina lufthavn

Der er dessverre ingen direkte offentlige transportmuligheter fra Pristina lufthavn til sentrum av Pristina. Du kan ta en buss fra flyplassen, men da må du bytte underveis. Alternativt kan du ta taxi fra flyplassen. Turen fra flyplassen til byen tar relativt kort tid med bil.

BILUTLEIE PÅ PRISTINA LUFTHAVN

Vil du gjerne kjøre til og fra flyplassen selv? Da kan du leie en bil på Pristina lufthavn. Vi anbefaler at du bestiller leiebilen før du reiser, da får du den beste prisen. Dessuten er du da også sikker på at du får den typen bil du helst vil kjøre i, i tillegg til at bilen er klar til henting når du lander.

Book en bil i Pristina nå

Transport i Pristina

Transportsystemet i Pristina er ikke spesielt godt utbygd. Det finnes busser, men busselskapets hjemmeside blir ikke oppdatert, og hvis du ønsker informasjon om avganger og ruter, er det derfor lurt å spørre seg fram når du er i byen. Spør på flyplassen eller hotellet for å få den mest presise og oppdaterte informasjonen.

Det er billig å ta taxi i Pristina, og det er en transportform mange reisende bruker. Det finnes to slags taxier i Pristina – taxier som kjører på taksameter, og taxier med faste priser. Uansett hvilken type taxi du kjører med, er prisene svært lave sammenlignet med resten av Europa.

 

Opplev Pristina

Pristina er kanskje hovedstaden i Europas yngste land, men det betyr ikke at byen er Europas yngste by. Faktisk har området rundt Pristina vært bebodd siden steinalderen, og byen er dermed langt fra ung – faktisk tvert imot.

Byen bærer naturligvis preg av den gamle og interessante historien, og mens du er i Pristina, kan du med fordel gå på oppdagelsesferd i historien.

Når du besøker Pristina, kan det være spennende å bruke en formiddag på en lokal kafé der du kan nyte en friskbrygget kopp kaffe, smake den lokale maten og se byens liv utfolde seg. Det finnes mange små, lokale og litt annerledes kafeer i byen, noe som er en hel opplevelse i seg selv.

Bestill miniferie til Pristina nå

Fakta om Pristina

Valuta: Euro

Tidsforskjell: 0

Landskode: +383

Språk: Albansk og serbisk

 

Den norske ambassade i Pristina

Rr.Sejdi Kryeziu nr. 8 Qyteza Pejton

10000, Prishtina

Tlf.: +381 (0) 38 232 111 00

E-post: emb.prishtina@mfa.no

Hjemmeside

 

Kosovos ambassade i Norge:

Kosovo har ingen ambassade i Norge.

 

Annet

Kjøp reiseforsikring
Fly til Kosovo

 

Flere SAS-destinasjoner