søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Pristina i Kosovo fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Pristina – bestill nå

Bestill reisen på SAS i forveien, så har du større sjanse til å få billigere flygninger. Du kan gå inn på vår lavpriskalender hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene våre på ett og samme sted. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du ta det nå og legge planer senere.

  • cl--plane-right Flyplass: Pristina internasjonale lufthavn (PRN)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC+1/ CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Albansk

Rabattbilletter for barn

Opplev Pristina og Kosovo sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Pristina. 

fly til Pristina og kos deg på tur til Europas nyeste land

Kosovo ligger bortgjemt i Balkan-regionen i Europa og var tidligere en del av Jugoslavia. Dette er et livlig land og et av de nyeste i Europa. Pristina, hovedstaden i Kosovo, er en vakker, liten by med et rolig tempo. 

Før du reiser videre for å utforske Beograd og Sarajevo samt resten av Kosovo, kan du bruke en dag eller to på å utforske Pristina til fots. Ta en tur innom Newborn-skulpturen, besøk Mor Teresa-katedralen og ta en rusletur gjennom Germia-parken.

Helgetur i Pristina

Alltid inkludert i reisen til Pristina

I SAS gjør vi vårt beste for at kundene våre skal få en hyggelig og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid få visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Pristina inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Hvis du vil ha mer komfort, er det bare å oppgradere billetten din til neste reiseklasse. Dette gir deg tilgang til Fast TrackSAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt snacks og måltider om bord. 

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus gir deg mer av verden. EuroBonus-medlemmer opptjener poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene på blant annet betaling av din neste reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Pristina

Gjør reisen enda mer behagelig og bestill både leiebil og hotell hjemmefra. Besøk SAS sine partnersider og bestill nå.  

Andre populære SAS-destinasjoner