Fly til Pristina

We are travelers.

SAS flyr til Pristina i Kosovo fra/via Oslo, København og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Pristina – bestill nå

Bestill reisen på SAS i forveien, så har du større sjanse til å få billigere flygninger. Du kan gå inn på vår lavpriskalender hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene våre på ett og samme sted. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du ta det nå og legge planer senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Pristina og Kosovo sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Pristina.

fly til Pristina og kos deg på tur til Europas nyeste land

Kosovo ligger bortgjemt i Balkan-regionen i Europa og var tidligere en del av Jugoslavia. Dette er et livlig land og et av de nyeste i Europa. Pristina, hovedstaden i Kosovo, er en vakker, liten by med et rolig tempo.

Før du reiser videre for å utforske Beograd og Sarajevo samt resten av Kosovo, kan du bruke en dag eller to på å utforske Pristina til fots. Ta en tur innom Newborn-skulpturen, besøk Mor Teresa-katedralen og ta en rusletur gjennom Germia-parken.

Pristina

Pristina er en liten hovedstad som befinner seg i startfasen, men selv om det kanskje ikke er like mange severdigheter og aktiviteter her som i de fleste andre hovedsteder, har denne sjarmerende byen fremdeles mye å by på. Gjør deg klar til å ta del i den ekte kosoviske livsstilen.

Fly med SAS til Pristina internasjonale lufthavn, så er du avslappet og godt uthvilt når du ankommer.

Pristina internasjonale lufthavn

Det absolutt beste med byen er atmosfæren og den fantastiske stemningen. Pristina skilter med en innholdsrik kafékultur og livlig aktivitet i sentrum av byen, og er den perfekte byen for rusleturer.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Pristina

I SAS gjør vi vårt beste for at kundene våre skal få en hyggelig og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid få visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Pristina inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Hvis du vil ha mer komfort, er det bare å oppgradere billetten din til neste reiseklasse. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt snacks og måltider om bord.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud