søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Kosovo fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).   

SAS flyr til Pristina i Kosovo. 

Fly SAS til Pristina i Kosovo

Fly med Scandinavian Airlines til Pristina, hovedstaden i Kosovo, for å oppleve alt som Europas yngste land har å by på, fra historiske osmanske bygninger og monumenter til skisport i fjellene.

Ikke gå glipp av monumentet «Newborn», som ble avdekket den 17. februar 2008  – samme dag som Kosovo erklærte sin uavhengighet fra Serbia.

  • cl--locator Hovedstad: Pristina
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Offisielt språk: Albansk, serbisk

Det historiske og det moderne møtes i Pristina

Du finner mange ting du kan se og gjøre i Pristina. Hvis du vil på shopping, kan du dra til det store kjøpesenteret i byen. Du kan også få med deg den store basaren i sentrum av Pristinas gamleby, hvor du finner alt fra frukt til suvenirer. 

Hvis du vil se mer av Pristinas historie, kan du ta et besøk til den arkeologiske parken. I parken finner du arkitektoniske ruiner, inskripsjoner og steiner som viser mytologiske scener.

Fly til Kosovo med SAS
  • Befridde bjørner i Kosovo
  • Vil du ha mer komfort på reisen?
  • Rabattbilletter for barn
  • Opplev verden med SAS

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Mer om vårt bærekraftarbeid  

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.