søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Kosovo

Fly til Kosovo

Fly med SAS til Kosovo

Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

Til tross for sin kompliserte fortid, er Kosovo definitivt verdt et besøk, og faktisk har turismen i Kosovo begynt å blomstre på grunn av landets vakre natur og fantastiske skimuligheter. Utforsk Europas yngste land og opplev innbyggernes gjestfrihet – bestill en flyvning til Kosovo i dag.

Når du flyr til SAS får du 24 timers angrerett, fritt setevalg når du sjekker inn på nett eller på telefonen din og mye mer.

 

DIREKTEFLYVNING TIL KOSOVO MED SAS

SAS tar deg direkte fra København til Pristina, Kosovos hovedstad. Flyvningen tar ca. 3 timer og om bord vil du få te og kaffe, og du vil kunne laste ned dagens avis via appen vår. Fra København flyr du til Priština lufthavn som ligger 18 kilometer sørvest for Pristina. Fra flyplassen til bysentrum kan du ta én av de mange flybussene som går døgnet rundt, eller du kan ta drosje for ca. 25 euro.

 

SHOPPING OG BYLIV I PRISTINA

Pristina er hovedstaden i Kosovo og byr på alt fra shopping til kultur. Pristina er en relativt liten hovedstad, og derfor er alle attraksjonene i byen på kort avstand fra hverandre. Byen har mange koselige, små gater og gamle bygninger som strekker seg helt tilbake til Det osmanske riket. I tillegg kan byen by på mange koselige markeder med mange shoppingmuligheter, og ikke glem å besøke byens betydningsfulle monument av amerikanske Bill Clinton og ordet «NEWBORN».

 

SKIFERIE I VAKKER NATUR

Med vill natur og mange fjell er Kosovo det perfekte reisemålet under vinterens skisesong. Det sies faktisk at landet har ett av de beste skiområdene i Balkan: Brezovica. Skiområdet Brezovica er perfekt for ski- og snowboardentusiaster og byr på intet mindre enn 15 kilometer skiløyper og ni heiser.

 

DECANI-KLOSTERET – DEN MEST FORBLØFFENDE BYGNINGEN I KOSOVO

Gå ikke glipp av et besøk til Decani-klosteret i den sørvestlige delen av Kosovo. Klosteret ble i 2004 registrert som ett av landemerkene på UNESCOs verdensarvliste, og i dag bor 30 munker i Decani-klosteret. Dersom du besøker klosteret i Decani, vil du uten tvil oppleve Kosovos mest forbløffende bygning med en unik arkitektur.

 

OPPLEV HELE VERDEN MED SAS

Med SAS og partnerne våre kan du bestille reiser til mer enn 1100 destinasjoner. For mer informasjon, kan du besøke oss på sas.no.