Fly til Turin

Det er noe for alle i Torino, en elegant by med rik historie som i dag kan skryte av sin kosmopolitiske atmosfære. Nyt å smake på fin italiensk sjokolade på et historisk kafé, se eksperimentell kunst på et av byens kulturmuseer og ta en spasertur gjennom det vakre kvarteret Quadrilatero Romano.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Turin i Italia fra/via Oslo, København og Stockholm. Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt, noen er sesongbaserte.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på din flygning til Turin

Bestill reisen på SAS i forveien, så er det større sjanse for at du finner billigere flygninger enn hvis du bestiller i siste liten. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille nå og planlegge turen senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Turin sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Turin.

Fly til Turin og nyt en cosmopolitisk ferie

Turin, som ligger i det nordlige Italia, nær den franske grensen, er kjent for sitt raffinerte kjøkken, imponerende arkitektur og barokkbygninger. Det er også et godt utgangspunkt for å utforske Alpene som ligger nord for byen.

Når du ikke utforsker byens gamle torget eller ser på folk på noen av kaféene på de mange torget, vil du sannsynligvis beundre Mole Antonellianas høye spir eller ta en matlaging kurs med en lokalbo. Andre høydepunkter i Turin inkluderer det kongelige slottet, det nasjonale kinemuseet og det egyptiske museet.

Fly til <em>Turin</em>

Fly med SAS til Turin-Caselle lufthavn, så er du avslappet, godt uthvilt og klar når ferien starter.

Turin-Caselle lufthavn

Turin er svaret hvis du leter etter en autentisk italiensk opplevelse. Du kan nyte fantastisk mat og vin, vakker arkitektur og historie, samt masse aktiviteter – essensen av italiensk kultur.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med SAS kan du fly til til mange land rundt om i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Turin

I SAS gjør vi vårt beste for at kundene våre skal få en hyggelig og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Turin inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper.