søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Irland fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).   

SAS flyr til Dublin i Irland.

Fly med SAS til Irland

Fly med oss til Irland og opplev alt denne grønne øya har å by på. Ta en biltur for å besøke byer og landsbyer fra øst til vest og fra sør til nord. Ta deg en pint i Dublin, ri på hest i Connemara, padle i kajakk rundt Cork og gå langs promenaden i Galway.

Ikke glem å stikke innom en lokal pub for å høre lokalbefolkningen spille tradisjonell irsk musikk.

  • cl--locator Hovedstad: Dublin
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidssone: WET: UTC +0/WEST: UTC +1
  • cl--globe Offisielt språk: Engelsk, irsk

Besøk Aranøyene

Ta fergen for å besøke Aranøyene i grevskapet Galway. Inishmore er den største av de tre øyene, og der vil du finne mye du kan se og gjøre. Du kan gå tur eller sykle rundt øya for å oppleve naturen og se de mange gamle kirkene og steinfestningene, som Dun Aonghasa og Dun Duchathair. 

Ta gjerne en pause i Kilronan, den største landsbyen på Inishmore, og besøk en av de lokale restaurantene, pubene eller kafeene. Kanskje lærer du deg noen fraser på irsk, siden dette er språket de lokale snakker.

Ta gjerne en aransk genser med deg hjem som en suvenir.

Fly til Irland med SAS

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Les mer om Irland og la deg inspirere