søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Irland

Fly til Irland

Fly med SAS til Irland

Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

Frodige og grønne Irland byr på en aktiv ferie i fantastisk natur. Besøk også hovedstaden, Dublin, som er berømt for musikk og spennende barer. SAS flyr direkte fra København til Irland (Dublin), og med flere daglige avganger er det en god sjanse for at du finner en flyvning som passer reiseplanen din.

 

PÅ BILTUR GJENNOM IRLAND 

Den beste måten å oppleve den vakre og sjarmerende kulturen i Irland på er å kjøre gjennom landet. Ved å reise på en biltur vil du få en smak av det autentiske Irland, som byr på unik natur og små koselige landsbyer med lokale puber som spiller tradisjonell irsk folkemusikk. Velg mellom å overnatte på et lokalt pensjonat eller skjem deg bort og bo på et slottshotell omringet av irsk natur.

 

PÅ TUR I IRLANDS VILLE NATUR 

Den vakre og frodige irske naturen er perfekt til en aktiv ferie med morsomme gåturer. Dersom du besøker den sørvestlige kysten av Irland, vil du få oppleve sandstrender, subtropiske bukter og steinete klipper. Den sørlige delen av Irland er mer fjelldekt, men det høyeste punktet overstiger ikke 1000 meter. Rundt de sentrale slettene finner du flere innsjøer og elver.

 

ØLSMAKING OG MUSIKK I DUBLIN 

I Dublin, Irlands hovedstad, finner du et rikt kulturliv med tallrike konsertsaler, puber og restauranter. Dersom du besøker Irland, vil du også finne en kultur der ølet brygges i store mengder. Dersom du er en ølelsker, er Guinness Storehouse i St. James Gate Brewery verdt et besøk. Her kan du lære alt om produksjonen av øl og avslutte med en prøvesmaking.

Husk også å stikke innom den vakre katedralen St. Patrick’s Cathedral og å besøke Dublins forfattermuseum som er dedikert til store litterære ikoner, son James Joyce, George Benhard Shaw og William Butler Yeats.

Når det blir kveld i Dublin, må du besøke én av byens mange konsertsaler, der lokale musikkgrupper spiller og drømmer om å bli det neste U2.

 

IRLANDS GJESTFRIE BEFOLKNING 

Dersom du besøker Irland, vil du raskt oppdage at befolkningen er et gjestfritt og lykkelig folk, og vi anbefaler derfor at du besøker en irsk pub. Et berømt irsk ordtak sier «En fremmed er en venn du ikke har møtt enda», og med det i tankene er det ingen grunn til å være tilbakeholden med å ta kontakt med lokalbefolkningen.

 

BESØK DEN POPULÆRE DRYPPSTEINSGROTTEN 

Irland er hjem for én av Europas flotteste dryppsteinsgrotter, Pol an Ionain (Doolin Cave). Dersom du besøker Irland og befinner deg i nærheten av County Clare, er det uten tvil verdt å besøke det spesielle naturfenomenet på nært hold.