Fly til Irland

Fly med SAS til Irland og opplev alt denne grønne øya har å by på. Ta en biltur for å besøke byer og landsbyer fra øst til vest og fra sør til nord. Ta deg en pint i Dublin, ri på hest i Connemara, padle i kajakk rundt Cork og gå langs promenaden i Galway. Ikke glem å stikke innom en lokal pub for å høre lokalbefolkningen spille tradisjonell irsk musikk.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Irland fra/via Oslo, København og Stockholm tilbyr fly til Dublin.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fly til Irland – nyt utsikten fra Moher-klippene

Moher-klippene ruver majestetisk over Atlanterhavet på Irlands vestkyst. De strekker seg rundt åtte kilometer og ligger 214 meter over havet på sitt høyeste punkt. Herfra har du fantastisk utsikt over havet. På klare dager kan du se Aranøyene i Galway Bay, Twelve Pins og Maumturk-fjellene i Connemara samt halvøya Dingle.

Besøk Aranøyene

Ta fergen for å besøke Aranøyene i grevskapet Galway. Inishmore er den største av de tre øyene, og der vil du finne mye du kan se og gjøre. Du kan gå tur eller sykle rundt øya for å oppleve naturen og se de mange gamle kirkene og steinfestningene, som Dun Aonghasa og Dun Duchathair.

Ta gjerne en pause i Kilronan, den største landsbyen på Inishmore, og besøk en av de lokale restaurantene, pubene eller kafeene. Kanskje lærer du deg noen fraser på irsk, siden dette er språket de lokale snakker.

Ta gjerne en aransk genser med deg hjem som en suvenir.

Fly til <em>Irland</em>

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Opplev Irland sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Dublin.

Vil du se verden? Med SAS kan du fly til til mange land rundt om i verden. Våre reisemål

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper.