SAS bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din og for å gjøre ditt besøk på nettstedet vårt så hyggelig som mulig. Noen informasjonskapsler er teknisk nødvendige for at nettstedet skal fungere, og er derfor alltid aktivert. Vi bruker også informasjonskapsler for å analysere interessen din basert på søk og annen atferd under ditt besøk på nettstedet.

Ved å klikke på "Jeg godtar" samtykker du til alle informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at opplevelsen din kan bli påvirket hvis du velger å ikke godta alle informasjonskapsler, i tillegg til at noen områder eller funksjoner på nettstedet kanskje ikke fungerer som forutsatt.

I innstillinger for informasjonskapsler kan du gi et kontrollert samtykke. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du endrer innstillingene i retningslinjene våre for informasjonskapsler.

Fly til Irland

*Påkrevd informasjon
Obligatorisk informasjon
Obligatorisk informasjon

Obligatorisk informasjon Obligatorisk informasjon

Betal med:

We are travelers.

SAS flyr til Irland fra/via Oslo, København og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).

SAS flyr til Dublin i Irland.

Fly med SAS til Irland

Fly med oss til Irland og opplev alt denne grønne øya har å by på. Ta en biltur for å besøke byer og landsbyer fra øst til vest og fra sør til nord. Ta deg en pint i Dublin, ri på hest i Connemara, padle i kajakk rundt Cork og gå langs promenaden i Galway.

Ikke glem å stikke innom en lokal pub for å høre lokalbefolkningen spille tradisjonell irsk musikk.

Besøk Aranøyene

Ta fergen for å besøke Aranøyene i grevskapet Galway. Inishmore er den største av de tre øyene, og der vil du finne mye du kan se og gjøre. Du kan gå tur eller sykle rundt øya for å oppleve naturen og se de mange gamle kirkene og steinfestningene, som Dun Aonghasa og Dun Duchathair.

Ta gjerne en pause i Kilronan, den største landsbyen på Inishmore, og besøk en av de lokale restaurantene, pubene eller kafeene. Kanskje lærer du deg noen fraser på irsk, siden dette er språket de lokale snakker.

Ta gjerne en aransk genser med deg hjem som en suvenir.

Moher-klippene ruver majestetisk over Atlanterhavet på Irlands vestkyst. De strekker seg rundt åtte kilometer og ligger 214 meter over havet på sitt høyeste punkt.

Herfra har du fantastisk utsikt over havet. På klare dager kan du se Aranøyene i Galway Bay, Twelve Pins og Maumturk-fjellene i Connemara samt halvøya Dingle.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Opplev Irland sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Dublin.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse:
SAS GO
SAS PLUS
24-timers åpent kjøp
Ja
Ja
Håndbagasje
1 x 8 kg
2 x 8 kg
Innsjekket bagasje

LIGHT
Nei

SMART/PRO
1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track*
Nei
Ja
SAS Lounge*
Kan legges til mot et gebyr
Ja
Mat og drikke
Nei
Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid