SAS bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din og for å gjøre ditt besøk på nettstedet vårt så hyggelig som mulig. Noen informasjonskapsler er teknisk nødvendige for at nettstedet skal fungere, og er derfor alltid aktivert. Vi bruker også informasjonskapsler for å analysere interessen din basert på søk og annen atferd under ditt besøk på nettstedet.

Ved å klikke på "Jeg godtar" samtykker du til alle informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at opplevelsen din kan bli påvirket hvis du velger å ikke godta alle informasjonskapsler, i tillegg til at noen områder eller funksjoner på nettstedet kanskje ikke fungerer som forutsatt.

I innstillinger for informasjonskapsler kan du gi et kontrollert samtykke. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du endrer innstillingene i retningslinjene våre for informasjonskapsler.

Fly til Dublin

We are travelers.

SAS flyr til Dublin i Irland fra/via Oslo, København og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Dublin – bestill nå

Bestill ferien på SAS i forveien, så har du større sjanse til å finne billigere flygninger. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene våre på ett og samme sted, kan du gå inn på vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du finner et godt tilbud, er det bare å bestille – du kan legge planer senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Dublin sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på ferie til Dublin.

fly til Dublin og kos deg på en irsk storbyferie

Dublin er en liten hovedstad, men kan by på mye. Her finner du utallige barer som er åpent til sent, en blomstrende musikkscene og mange åpne grøntområder, så hovedstaden i republikken Irland er et sted du ikke bør gå glipp av.

Du kan blant annet nyte Guinness i det berømte Storehouse, danse hele natten i Temple bar, beundre den gotiske arkitekturen ved Dublin Castle eller strekke på bena i Phoenix Park.

Det finnes uendelig med ting du kan gjøre i Dublin, og alle vil finne noe de liker her.

Dublin

De som besøker Irland, kommer gjerne til Dublin for å ta del i byens mangfoldige blanding av kultur og historie. Gjør deg klar til å nyte en kveld med levende musikk og bar-hopping i Temple-området, gode gryteretter som varmer hjertet og en rekke ulike slott.

Fly med SAS til Dublin, så er du avslappet, godt uthvilt og klar når ferien starter.

Dublin lufthavn

Opplev Dublin sammen med barna og besøk noen av Dublins naturlige skjønnheter. I Phoenix Park kan du sykle, se grupper med ville dådyr og varme deg opp med en god kopp te i det lille tehuset i parken. Når du har ruslet litt rundt i parken, kan du besøke Dublin Zoo – som også ligger i parken.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Dublin

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise fra start til slutt. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Dublin inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse:
SAS GO
SAS PLUS
24-timers åpent kjøp
Ja
Ja
Håndbagasje
1 x 8 kg
2 x 8 kg
Innsjekket bagasje

LIGHT
Nei

SMART/PRO
1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track*
Nei
Ja
SAS Lounge*
Kan legges til mot et gebyr
Ja
Mat og drikke
Nei
Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid