Fly til Dublin

De som besøker Irland, kommer gjerne til Dublin for å ta del i byens mangfoldige blanding av kultur og historie. Gjør deg klar til å nyte en kveld med levende musikk og bar-hopping i Temple-området, gode gryteretter som varmer hjertet og en rekke ulike slott.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Dublin i Irland fra/via Oslo, København og Stockholm.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på din flygning til Dublin

Bestill ferien på SAS i forveien, så har du større sjanse til å finne billigere flygninger. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene våre på ett og samme sted, kan du gå inn på vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du finner et godt tilbud, er det bare å bestille – du kan legge planer senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Dublin sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på ferie til Dublin.

Fly til Dublin og kos deg på en irsk storbyferie

Dublin er en liten hovedstad, men kan by på mye. Her finner du utallige barer som er åpent til sent, en blomstrende musikkscene og mange åpne grøntområder, så hovedstaden i republikken Irland er et sted du ikke bør gå glipp av.

Du kan blant annet nyte Guinness i det berømte Storehouse, danse hele natten i Temple bar, beundre den gotiske arkitekturen ved Dublin Castle eller strekke på bena i Phoenix Park.

Det finnes uendelig med ting du kan gjøre i Dublin, og alle vil finne noe de liker her.

Fly til <em>Dublin</em>

Fly med SAS til Dublin, så er du avslappet, godt uthvilt og klar når ferien starter.

Dublin lufthavn

Opplev Dublin sammen med barna og besøk noen av Dublins naturlige skjønnheter. I Phoenix Park kan du sykle, se grupper med ville dådyr og varme deg opp med en god kopp te i det lille tehuset i parken. Når du har ruslet litt rundt i parken, kan du besøke Dublin Zoo – som også ligger i parken.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Dublin

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise fra start til slutt. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Dublin inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.