LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  ENKELTREISE FRA
  Dublin

  Fly til Dublin

  Alltid inkludert i din flybillet til Dublin: 24 timers åpent kjøp, setevalg og mye mer...…

  Det tar ca. 4 timer å fly til Dublin fra Oslo, og selv under denne korte tiden ønsker vi at flyreisen skal være mest mulig komfortabel for deg. Derfor får du kaffe og te om bord, og dessuten dagens digitale avis på flyet – alt sammen er selvfølgelig helt uten ekstra betaling.

  Faktisk er alt inkludert i din flybillett når du flyr med oss til Dublin. Både før, under og etter din reise, har vi tenkt på alt:  

  •    Online sjekk inn
  •    Kaffe, te. Dagens aviser i appen
  •    Opptil 90 % barnerabatt

  Finn din flyavgang og pris på denne siden eller last ned vår app – så du kan alltid lettvint finne ditt fly til Dublin direkte på mobilen.

  Dublin er glimrende for ivrige, helårsspillende golfere, tørste ølhunder, musikktilbedere av både ny og tradisjonell musikk, og storbyelskere som vil oppleve de ukjente sidene ved Irlands kosmopolitiske hovedstad.

   

  Fly til Dublin med SAS

  Fly til Dublin med SAS, og nyt godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen: du har 24 timers åpent kjøp, du kan sjekke inn via Internett og du kan velge sete 22 timer innen avgang. Det er i tillegg gratis å ta med barnevogn, og vi forsøker så vidt mulig og la småbarnsfamilier få gå om bord i flyet først. Fly til Dublin med SAS, og la reisen være en del av opplevelsen.
   

  Severdigheter i Dublin

  I National Gallery kan du nyte mer enn 500 kunstverk med hovedvekt på irsk kunst i tillegg til alle viktige retninger innenfor europeisk malerkunst. National Museum huser uerstattelige gjenstander i gull og mye historie.

  Trinity College ble grunnlagt i 1592, og dets plener og brolagte plasser er et hyggelig tilfluktssted midt i byen. Hovedattraksjonene er Old Library - 64 meter langt og inneholder 200.000 antikvariske tekster, marmorbyster av lærde personer og den eldste bevarte harpen i Irland. Book of Kells oppbevares i Treasury og er den rikest dekorerte av Irlands illuminerte manuskripter.

  Den er muligens laget av munker fra Iona som flyktet til Kells i 806 e.Kr etter et vikingangrep. Boken ble brakt til Trinity College på 1600-taller og inneholder de fire evangeliene på latin. Skriverne som kopierte teksten, forskjønnet kalligrafien med så vel kunstferdige spiraler som menneskeskikkelser og dyr. Noen av fargestoffene ble importert helt fra Midtøsten. Fly til Dublin med SAS for å se unike kunstskatter og oppleve historisk sus.
   

  Mat og drikke i Dublin

  Dagens Dublin er en moderne, kosmopolitisk storby, noe som gjenspeiles i det enorme utvalget av restauranter. Bydelen Temple Bar, er et spennende område med et utall puber/barer, restauranter, butikker og gallerier. Her kan du koble av med en pint og la deg rive med av den tradisjonelle irske folkemusikken. Uansett om du foretrekker klassisk Irish Stew eller det nye irske kjøkken, er Dublin stedet for deg. En litterær og musikalsk metropol som kan tilby det meste i matveien og er kjent for sitt gode øl.

  Irsk frokost består tradisjonelt av: bacon, pølser, blodpudding, egg, tomater, grovbrød, og serveres på nesten alle hotell og B&B.
  Mange kommer til Dublin på grunn av alle pubene og barene, det finnes over 2000 i Dublin.

  Åpningstidene er mandag til onsdag 10.30 til 23.30, torsdag til lørdag 10.30 til 00.30. De fleste pubene er åpne på søndager fra 12.30 til 23.00
  Fly til Dublin med SAS for å oppleve irsk musikk og litteratur, og kanskje en tur eller to på pub?

  FLERE DAGLIGE FLYAVGANGER TIL DUBLIN

  Vi flyr til Dublin lufthavn (DUB) ved både morgen, middag, ettermiddag og kveld, så du alltid kan finne et fly som passer med dine Dublin-planer.

  Velg mellom flere daglige avganger til Dublin lufthavn (DUB), som er en av Irlands største flyplasser. 

   

  BILLIGE FLYBILLETTER TIL DUBLIN – BESTILL I GOD TID OG SPAR PENGER

  Du kan enkelt reise billig til den irske hovedstaden med oss. Alt du trenger å gjøre er å bestille dine billetter tidlig – da kan du få tak i flybilletter til de beste prisene.

  Husk at du alltid har 24 timers åpent kjøp når du bestiller billetter hos oss. Dermed kan du rolig kan slå til hvis du finner en god pris. Bestill med en gang og hør hva din kjæreste, ektefelle eller venner sier om datoen, avgangstider og pris etterpå.

   

  FÅ GODE TILBUD OG RABATTER – BLI MEDLEM AV VÅRT FORDELSPROGRAM EUROBONUS

  Påmeld deg vårt fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og opptjen poeng hver gang du flyr med oss. På toppen av det hele får du masse fordeler - bl.a.eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise.

  Poengene dine kan du bruke på blant annet flyreiser, shopping til dagligvarer. 

  Opptjen poeng på din tur til Dublin – meld deg inn i EuroBonus gratis.  

  guide til dublin

  Dublin – pubens hjemby

  Hvis Dublin skulle mangle noe, er det i hvert fall ikke puber. Såkalte ”Irske Puber” finner man i de fleste verdenshjørner, men du får ikke mer irske puber enn de du finner i Dublin. Du kan oppleve både de superlokale pubene som fungerer som røykerom og et annet hjem for befolkningen i nabolaget, til mer fancy og sofistikerte steder med mer variert utvalg bak disken.
   

  Naturopplevelser i og ved Dublin

  Det er gode muligheter for å oppleve ”Den grønne øya”, som Irland kalles. Navnet kommer ikke av den irske regjeringens miljøpolitikk, men fra det karakteristiske landskapet rundt bykjernen. I dette forfriskende og beroligende landskapet finner du vakre strender, grønne sletter og åser. Her er det lett å la stresset slippe taket og finne ro i kropp og sjel.

  Hvis barna skulle bli rastløse, finnes det gårder hvor man kan hilse på dyr og ri på hester og ponnier.

  Det finnes også en grønn opplevelse for de som velger å bli i selve Dublin. Byen har nemlig Phoenix Park som er Europas største bypark og som måler over 11 km i omkrets. Her kan du spasere på vakre stier og kanskje se en hjort blant trærne i småskogen. Utvalget av dyr kan økes betraktelig om du tar turen innom Dublin Zoo som ligger i parken. Her finnes en egen Afrika-avdeling for de som vil se de løver og andre majestetiske afrikanske dyr. Husk å sette av litt tid til dyrebesøket siden du må regne med noen trivelige spaserturer mellom de forskjellige leveområdene.
   

  Grønn, grønnere, green

  At den grønne øya egner seg til golf sier seg nesten selv. Irland har over 400 golfbaner, og mange av dem finner du i nærheten av Dublin. Nordmenn passer som oftest bra inn i den mindre snobbete og mer avslappede atmosfæren som preger de fleste av golfbanene nær Dublin. Her kan du nyte landskapet samtidig som du prøver å få til den perfekte golfsving.
   

  St. Patricks katedralen

  Hvis du har vært utenlands den 17. mars, er sjansene gode for at du har deltatt i feiringen av Irlands nasjonaldag. Denne kan du oppleve også på helt andre steder enn Dublin. Feiringen av Irlands skytsengel, St. Patrick, har spredt seg til mange land hvor folk kler seg i grønt og spiser irsk mat denne dagen. St. Patricks sentrale stilling i Irsk historie og religion gjør at Dublin selvfølgelig har et imponerende kirkebygg til hans ære.  Inngang til katedralen er inkludert hvis du har Dublin Pass, et kort som gir adgang til nesten 30 attraksjoner i Dublin. I tillegg blir kortholdere fordelsbehandlet, og kan slippe forbi køer ved mange attraksjoner.

  Kom deg til Dublin, og start opplevelsen med en behagelig tur med SAS.

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies