søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Dublin i Irland fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Dublin – bestill nå

Bestill ferien på SAS i forveien, så har du større sjanse til å finne billigere flygninger. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene våre på ett og samme sted, kan du gå inn på vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du finner et godt tilbud, er det bare å bestille – du kan legge planer senere. 

  • cl--plane-right Flyplass: Dublin lufthavn (DUB)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidssone: GMT: UTC/IST: UTC+1
  • cl--globe Offisielt språk: Irsk

Rabattbilletter for barn

Opplev Dublin sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på ferie til Dublin.

fly til Dublin og kos deg på en irsk storbyferie

Dublin er en liten hovedstad, men kan by på mye. Her finner du utallige barer som er åpent til sent, en blomstrende musikkscene og mange åpne grøntområder, så hovedstaden i republikken Irland er et sted du ikke bør gå glipp av. 

Du kan blant annet nyte Guinness i det berømte Storehouse, danse hele natten i Temple bar, beundre den gotiske arkitekturen ved Dublin Castle eller strekke på bena i Phoenix Park.

Det finnes uendelig med ting du kan gjøre i Dublin, og alle vil finne noe de liker her. 

Helgetur i Dublin
  • Hvorfor Dublin?
  • Fly med SAS til Dublin lufthavn (DUB)
  • Vil du ha mer komfort?
  • Opplev verden med SAS

Alltid inkludert i reisen til Dublin

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise fra start til slutt. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Dublin inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus lar deg utforske mer av verden for mindre. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan deretter bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi kan karbonkompensere litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Dublin

Spar litt tid og bestill både hotell og leiebil her på SAS. Vi gir deg tilgang til flotte hoteller og leietjenester for å gjøre reisen til Dublin så enkel og hyggelig som mulig.

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om Dublin og la deg inspirere