søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Santorini i Hellas fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Santorini – bestill nå

Bestill reisen på SAS i forveien, så har du større sjanse til å få billigere flygninger til Hellas. Hvis du vil se andre destinasjoner vi flyr til, kan du sjekke vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille nå og legge planer senere. 

  • cl--plane-right Flyplass: Santorini (Thira) internasjonale lufthavn (JTR)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidssone: EET: UTC+2/EEST: UTC+3
  • cl--globe Offisielt språk: Gresk

Rabattbilletter for barn

Opplev Santorini sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Santorini. 

fly til Santorini og kos deg på en gresk øy i ferien 

Santorini er en gresk vulkanøy som skilter med hvitkalkede bygninger, sol året rundt og flerfargede klipper med utsikt over det glitrende Egeerhavet. Her vil du få en overflod av inntrykk.

Du kan blant annet ta en båttur rundt Kykladene, kose deg på en vintur til en av de lokale vingårdene, beundre de forhistoriske greske ruinene ved Akrotiri eller beundre havutsikten fra toppen av oldtidsbyen Thera.  

Det finnes masse å gjøre på Santorini for alle, ansett om du reiser med familien, venner eller alene.

Utforsk Santorini
  • Hvorfor Santorini?
  • Fly med SAS til Santorini (Thira) internasjonale lufthavn (JTR)
  • Vil du ha mer komfort?
  • Opplev verden med SAS

Alltid inkludert på reisen til Santorini

I SAS gjør vi alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Santorini inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus gir deg mer av verden. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie på Santorini

Er det noe du vil ordne i siste liten? Her på SAS kan du bestille leiebil – noe som gjør det lett å få transport fra flyplassen. Du kan også bestille et hotell du selv velger, så er du klar for turen. 

Andre populære SAS-destinasjoner