Fly til Hellas

Fly med SAS til Athen eller Thessaloniki på det greske fastlandet, eller besøk en av de mange vakre øyene, som Khaniá, Mykonos eller Rhodos. Øyhopping mellom det greske fastlandet og de mange øyene er også et flott alternativ hvis du vil oppleve landet og dets historie.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Hellas fra/via Oslo, København og Stockholm og tilbyr fly til Athen, Chania, Korfu, Kreta, Rhodos, Santorini, Thessaloniki og Zakynthos. Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fly til Hellas og nyt gresk kokkekunst

Gresk salat, souvlaki, gyros, moussaka, tzatziki – det greske kjøkkenet har mye å by på. Prøv gjerne meze, Hellas versjon av tapas, for å få en smakebit av flere ulike småretter. Nyt det sammen med lokalt øl, vin eller tradisjonell ouzo.

Middelhavskjøkkenet er godt kjent for sine sunne ingredienser. Ikke gå glipp av den fantastiske olivenoljen fra Hellas. Du kan dra på oljesmaking eller besøke lokale restauranter for å smake på hjemmelagd olivenolje fra deres egen olivenlund.

Antikke steder og sandstrender i Hellas

Uansett om du vil ha en strandferie eller se antikke severdigheter og kultur, finner du det du ser etter i Hellas. Opplev mytologien, historien og skjønnheten i Hellas, fra Akropolis i Athen og antikke byer som Khaniá på Kreta og gamlebyen i Rhodos, til strandliv på Mykonos, Rhodos eller Kreta. I de to største byene i landet, Athen og Thessaloniki, kan du kombinere en shoppingtur i byen med en dag på stranden, siden begge byene ligger i kort avstand fra havet.

Bade i den myteomspunnede Styx-elven. Kanskje du heller vil gå i fotsporene til store filosofer som Sokrates, Aristoteles eller Platon?

Fly til <em>Hellas</em>

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Opplev Hellas sammen med barna. SAS tilbyr rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på turen til Hellas. Spedbarn (fra sju uker til to år) som sitter i fanget til en voksen, får opptil 90 % rabatt på prisen. Barn fra to til elleve år får opptil 25 % rabatt.

Hvis du vil at spedbarnet får sitt eget sete, er prisen den samme som for barn fra to til elleve år.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.