søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Hellas fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).  

SAS flyr til Athen, Khaniá, Kreta, Rodos og Thessaloniki i Hellas.

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

Fly til Hellas med SAS

Fly med oss til Athen eller Thessaloniki på det greske fastlandet, eller besøk en av de mange vakre øyene, som Khaniá, Mykonos eller Rhodos.

Øyhopping mellom det greske fastlandet og de mange øyene er også et flott alternativ hvis du vil oppleve landet og dets historie.

  • cl--locator Hovedstad: Athen
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidssone: EET: UTC +2/EEST: UTC +3
  • cl--globe Offisielt språk: Gresk

Antikke steder og sandstrender i Hellas

Uansett om du vil ha en strandferie eller se antikke severdigheter og kultur, finner du det du ser etter i Hellas. Opplev mytologien, historien og skjønnheten i Hellas, fra Akropolis i Athen og antikke byer som Khaniá på Kreta og gamlebyen i Rhodos, til strandliv på Mykonos, Rhodos eller Kreta. I de to største byene i landet, Athen og Thessaloniki, kan du kombinere en shoppingtur i byen med en dag på stranden, siden begge byene ligger i kort avstand fra havet.

Bade i den myteomspunnede Styx-elven. Kanskje du heller vil gå i fotsporene til store filosofer som Sokrates, Aristoteles eller Platon?

Fly til Hellas med SAS
  • Mat for matelskere – gresk kokkekunst
  • Vil du ha mer komfort på reisen?
  • Rabattbilletter for barn
  • Opplev verden med SAS

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Les mer om Hellas og la deg inspirere