Fly til Kreta

Kreta tilbyr mye historie og kultur, men også fantastiske strender og unike naturområder. Øya har derfor noe for alle. Uansett om du er interessert i historie og vil besøke arkeologiske utgravninger, elsker kultur og museer eller er friluftsentusiast klar for en tur langs kysten, har Kreta alt.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Kreta i Hellas fra/via Oslo, København og Stockholm. Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt, noen er sesongbaserte.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på din flygning til Kreta

Vær smart og bestill reisen på SAS i forveien, så er det større sjanse for at du får billigere flygninger. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene vi flyr til på ett og samme sted, kan du gå inn på vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du ta det nå og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Kreta sammen med hele familien. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Heraklion.

Fly til Kreta og nyt en sjarmerende øy-ferie

Den største øya i Hellas har myke sandstrender, frodige fjellkjeder og nok gresk mytologi til å holde deg underholdt i uker.

Mens du ikke besøker Knossos palass og arkeologiske utgravninger eller utforsker Elafonisis rosa lagune, kan du kanskje gå gjennom nasjonalparken Samaria Gorge eller sole deg på den vakre stranden Balos.

Listen over ting å gjøre på Kreta er lang, og det er noe for alle.

Fly til <em>Kreta</em>

Fly med SAS til Heraklion flyplass og ankom avslappet og uthvilt, klar til å starte ferien din.

Heraklion flyplass

Den greske øya har et blanding av ulike landskap. Nyt en solrik og avslappende ferie på de vakre strendene, eller besøk byenes verdensklassemuseer. Uansett ferietakten din, så finnes det noe for alle på Kreta.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Kreta

Vi i SAS gjør alltid alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise fra start til slutt. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Kreta inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.