Fly til Korfu

Med fantastiske landskap og rik historie, har den vakre øya i det joniske hav noe å tilby for alle. Du finner alt fra et pulserende natteliv til søvnige fiskerlandsbyer - Korfu er det perfekte reisemålet for alle som er ute etter morsomme opplevelser eller bare litt etterlengtet avslapning i solen.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Korfu i Hellas fra/via Oslo, København og Stockholm. Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt, noen er sesongbaserte.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på din flygning til Korfu

Bestill ferien med SAS i forveien og få billigere flygninger. Sjekk ut lavpriskalenderen for en oversikt over andre destinasjoner vi flyr til. Alle SAS-kunder får alltid 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille nå og planlegge senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Korfu sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Korfu.

Fly til Korfu og nyt en avslappende strandferie

Vakre landsbyer, et sted på UNESCOs verdensarvliste og fantastiske strender. Det er mange ting å se og gjøre på Korfu. Du kan blant annet vandre gjennom de smale gatene i gamlebyen, beundre vakker arkitektur eller utforske noen av de beste strendene den greske øya har å tilby.

Fly til <em>Korfu</em>

Fly med SAS til Korfu, så lander du avslappet, uthvilt og klar til å starte ferien.

Korfu internasjonale flyplass

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Korfu

Vi i SAS ønsker at alle kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid få visse kundefordeler. Flygninger til Korfu inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Bare oppgrader billetten din til neste reiseklasse. Dette gir deg eksklusiv tilgang til Fast Track,SAS Lounge, prioritert boarding samt &måltider og snacks om bord.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.