Fly til Vasa

Universitetsbyen Vasa er liten, men det er mye å gjøre og severdigheter å besøke hele året. Planlegg et restaurantbesøk for å nyte en bolle med varm finsk stuing om vinteren (eller fersk lokal fisk om sommeren), opplev kysten fra en katamaran eller shoppe så lenge du orker i sentrum av byen.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Vasa i Finland fra/via Oslo, København og Stockholm. Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt, noen er sesongbaserte.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på din flygning til Vasa

Hvis du vil få enda lavere priser, er det bare å bestille ferien på SAS i forveien. Hvis du vil ha en oversikt over alle SAS-destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå inn på vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du ta det nå og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Finland sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Vasa.

Fly til Vasa og nyt en liten by med et stort hjerte

Den lille byen Vasa ligger ved Bottniska viken på Finlands vestkyst og tar imot reisende fra hele verden. Byen fikk sitt navn fra kongehuset Vasa etter Karl IX's styre på 1400-tallet.

Når du ikke er ute for å nyte Vasas kyst og omkringliggende natur, vil du antagelig besøke Österbottens museum for å lære mer om Finlands historie og kultur, se på kunst på Tikanoja-museet eller besøke ruinene av det gamle Vasa på en historisk plass i nærheten.

Andre høydepunkter i Vasa inkluderer kunsthåndverkshuset Loftet, restauranten Gustav Wasa og dens gourmetmeny med syv retter, samt den tilhørende øya Vasklot.

Fly til <em>Vasa</em>

Fly med SAS til Finland for å føle deg avslappet og klar til å begynne ferien din i Vasa.

Vasa flyplass

Opplev en avslappende bytur med familien, venner eller din nærmeste. Denne byen er et hyggelig sted for alle å besøke på en helgetur.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med SAS kan du fly til til mange land rundt om i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Vasa

Hos SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Vasa inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

For en enda mer komfortabel reise kan du oppgradere billetten til neste reiseklasse og få ekstra fordeler. Ved å oppgradere får du tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding og inkluderte måltider og snacks om bord.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper.