Fly til Åbo

Den middelalderske byen Åbo er like sjarmerende som den er livlig. Satt på kartet 1229, er denne lille byen alltid full av turister som strømmer til sine strender for å nyte mange arrangementer og festivaler som finner sted hele året. Klar deg for å gå tilbake til middelalderen og nyt musikk, kunst og fantastisk mat.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Åbo i Finland fra/via Oslo, København og Stockholm. Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt, noen er sesongbaserte.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på din flygning til Åbo

Hvis du vil få enda lavere priser, er det bare å bestille ferien på SAS i forveien. Hvis du vil ha en oversikt over alle SAS-destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå inn på vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du ta det nå og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Finland sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Åbo.

Fly til Åbo og besøk en middelaldersk europeisk by

Den middelalderske byen Åbo ligger på Finlands sydvestkyst og strekker seg over Aura-elven. Byen er kjent for torget i den gamle bydelen, en middelalderborg og Åbo domkirke.

Når du ikke går langs Åbos brosteiner eller strekker beina ved elven, vil du sannsynligvis nyte en båttur rundt den nærliggende skjærgården eller beundre Åbo slott. Hvis du er her med barna, bør du sørge for å besøke Muminverden for å oppleve en hyggelig familiedag.

Det er mye å gjøre i Åbo for alle aldre.

Fly til <em>Åbo</em>

Fly med SAS til Åbo og gled deg over å starte ferien din avslappet etter en avslappende reise.

Åbo lufthavn

I Åbo finnes det en unik atmosfære som ingen andre steder. Vakker om sommeren så vel som om vinteren er denne lille byen en herlig sted å besøke for familier og venner som reiser sammen. Ikke gå glipp av sjansen til å oppleve denne bekymringsløse og lev i nuet atmosfæren.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med SAS kan du fly til til mange land rundt om i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Åbo

Vi i SAS prøver alltid å sørge for at kundene våre får en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Åbo inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper.