søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Estland

Fly til Estland

Fly med SAS til Estland

Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

Opplev Estlands lange kystlinje, der du kan oppleve alle typer vannsporter, eller besøk hovedstaden, Tallinn. Estland byr på mange eventyr for hele familien – bestill billetten din til Estland i dag og bli kjent med dette interessante landet.

 

REIS TIL HISTORISKE ESTLAND 

Estlands historie er interessant for alle som liker vikinger, middelalderen og skandinavisk historie. Estland er ikke et typisk feriested. Dette gjør landet til et mer annerledes og avslappet reisemål.

 

BESØK MIDDELALDERBYEN I TALLINN 

Estlands hovedstad, Tallinn, er full av liv og er verdt et besøk. Tallinn er skiller seg på mange måter fra andre europeiske hovedsteder. De har en godt bevart middelalderby. Besøk Toompea-borgen der den estiske kongefamilien styrte i flere tiår eller besøk den vakre Alexander Nevskij-katedralen som ble bygget under det russiske imperiet.

 

VANNSPORT OG EUROPAS STØRSTE METEORKRATER

Med sin lange kystlinje og mange elver og bekker byr Estland på en rekke muligheter innen vannsport; både seiling, kanopadling og kajakkpadling. På øyen Saameraa finner du Europas største meteorkrater, som er et fantastisk eksempel på universets mektige krefter.

Er du interessert i dyrelivet? Estland byr på en rekke fugler og dyr som du sjeldent ser i andre deler av Europa.

 

FLY TIL TALLINN MED SAS

SAS vil fly deg til Tallinn fra London. Du vil lande på Tallinn lufthavn, og med opptil fire flyvninger per dag er sjansen stor for at du finner en billett til Estland som passer dine behov.

 

ANNET 

Tallinn – en liten juvel med litt av alt