Fly til Estland

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

We are travelers.

SAS flyr til Estland fra/via Oslo, København og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).

SAS flyr til Tallinn i Estland.

Fly med SAS til Tallinn

Fra en hanseatisk gamleby til strender og flotte promenader langs kysten – Tallinn har alt. Tallinn skilter med brosteinsgater og historiske bygninger, og er den best bevarte middelalderbyen i Nord-Europa.

Raekoja Plats, rådhusplassen, er full av utekafeer og restauranter hvor du kan se på folkene som går forbi om sommeren. Om vinteren kan du få en hyggelig opplevelse på julemarkedet og komme i julestemning.

Gamlebyen i Tallinn er oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Dyreliv i naturreservater

Naturreservatene Lahemaa og Kõrvemaa ligger begge rundt 50 kilometer fra Tallinn. De er perfekte for en dagstur hvis du vil komme deg ut av byen og oppleve den estiske naturen og dyrelivet. Hvis du er heldig, vil du kanskje se noen ville dyr i naturreservatene, som elg, villsvin, brunbjørn, gaupe, ulv og rev.

Estland

Estland har mange øyer du kan besøke, som Saaremaa, Muhu, Hiiumaa, Kihnu, Ruhnu og Vormsi. De fleste av de estiske øyene er lette å komme seg til med ferge fra vestkysten.

Oppdag skjønnheten på øyene ved å gå tur eller sykle. Opplev landskapet på øyene, med fyrtårn, festninger og gamle kirker. Her kan du campe på en tom strand eller slappe av i et av de mange spaene. Kurassaare på øya Saaremaa har ett spa for hver tiende innbygger – så du har en del å velge mellom.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Opplev Tallinn sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Estland.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid