søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Estland fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).  

SAS flyr til Tallinn i Estland.

Fly med SAS til Tallinn

Fra en hanseatisk gamleby til strender og flotte promenader langs kysten – Tallinn har alt. Tallinn skilter med brosteinsgater og historiske bygninger, og er den best bevarte middelalderbyen i Nord-Europa. 

Raekoja Plats, rådhusplassen, er full av utekafeer og restauranter hvor du kan se på folkene som går forbi om sommeren. Om vinteren kan du få en hyggelig opplevelse på julemarkedet og komme i julestemning.

Gamlebyen i Tallinn er oppført på UNESCOs verdensarvliste.

  • cl--locator Hovedstad: Tallinn
  • cl--clock Tidssone: EET: UTC +2/EEST: UTC +3
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--globe Offisielt språk: Estisk

Dyreliv i naturreservater

Naturreservatene Lahemaa og Kõrvemaa ligger begge rundt 50 kilometer fra Tallinn. De er perfekte for en dagstur hvis du vil komme deg ut av byen og oppleve den estiske naturen og dyrelivet. Hvis du er heldig, vil du kanskje se noen ville dyr i naturreservatene, som elg, villsvin, brunbjørn, gaupe, ulv og rev.

Fly til Estland med SAS

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Les mer om Estland og la deg inspirere