søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Tallinn i Estland fra/via OsloKøbenhavn ogr Stockholm (avhengig av rute). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere opptil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Tallinn – bestill nå

Bestill ferien til Tallinn på SAS i forveien, så er det større sjanse for at du får billigere flygninger. Finn alle SAS-destinasjoner på ett og samme sted ved å gå inn på vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du ta det nå og bestemme deg senere. 

  • cl--plane-right Flyplass: Tallinn lufthavn (TLL)
  • cl--credit Valuta: Estlandsk krone
  • cl--clock Tidssone: EET: UTC+2/ EEST: UTC+3
  • cl--globe Offisielt språk: Estisk

Rabattbilletter for barn

Opplev Tallinn sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Tallinn.

fly til Tallinn og kos deg på en kulturell storbyferie   

Estlands hovedstad er kjent for sin moderne atmosfære, fantastiske arkitektur og billige øl. Her kan du gå fra bar til bar og smake på lokale fatøl eller beundre de imponerende katedralene, gamle kunstmuseene og det spektakulære rådhuset i gamlebyen. Ikke glem å utforske gamlebyen, et område som har blitt perfekt bevart etter at det kom seg gjennom krigen uskadet. 

Det finnes mye å se og gjøre i Tallinn året rundt, og alle vil finne noe de liker her.  

Helgetur i Tallinn
  • Hvorfor Tallinn?
  • Fly med SAS til Tallinn lufthavn (TLL)
  • Vil du ha mer komfort?
  • Opplev verden med SAS

Alltid inkludert i reisen til Tallinn

Vi i SAS gjør alltid alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Tallinn inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Tallinn

Gjør reisen enda mer fornøyelig og bestill leiebil og hotell hjemmefra. Besøk SAS sine partnersider og bestill nå.  

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om Tallinn og la deg inspirere