søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Tallinn

FLY TIL TALLINN

esøk Tallinn – en vakker historisk hovedstad

Tallinn er hovedstaden i Estland og er definitivt verdt et besøk. Denne byen er en av de best bevarte, med mange historiske og vakre ting å se.

Faktisk er alt inkludret i din flybillett når du flyr med oss til Tallinn. Både før, under og etter din reise, har vi tenkt på alt:

 

 

Fly fra Oslo til Tallinn

SAS har flere daglige flygninger til Tallinn via Stockholm eller København og fra 23. desember flyr vi direkte Oslo - Tallinn. Våre flygninger lander på Tallinn Airport, kun drøye 3 kilometer fra sentrum av Tallinn. Det er enkelt å ta bussen (linje 2) fra flyplassen til sentrum av Tallinn - det er cirka 20 minutter mellom hver avgang og det er billig!

Ting man kan se og gjøre i Tallinn

I Tallinn finner du mange muligheter for å oppleve både kultur og historie. En av hovedattraksjonene i Tallinn er Toompea-borgen. I 1219 ble borgen tatt Danskene, og ifølge en populær dansk legende falt det danske flagget (Dannebrog) ned fra himmelen under dette kritiske slaget. I dag huser borgen Estlands parlament. Blant andre vakre ting man kan se i Tallinn er Alexander Nevski-katedralen, som er helt unik og meget vakker. Den ble bygget under den russiske tsarens styre. Du kan også besøke byens rådhusplass - som er både møtested og markedsplass. Her finner du også verdens eldste apotek fra 1422, som fremdeles er i drift.

 

Billige flybilletter til Tallinn – bestill i god tid

Du kan enkelt reise billig til Tallinn med oss.  Alt du trenger å gjøre er å bestille dine billetter i god tid – så kan du få fingrene i flybillettene til de beste prisene. Husk at du alltid har 24 timers åpent kjøp når du bestiller billetter hos oss. Dette betyr at du rolig kan slå til hvis du finner en god pris. Bestill bare og hør hva din kjæreste, ektefelle eller venner sier om datoen, avgangstider og pris etterpå.

Vill etter tilbud (hvem er ikke det!)? Se alle våre aktuelle tilbud på fly til Tallinn.

 

Bli medlem av EuroBonus

Påmeld deg vårt fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og opptjen poeng hver gang du flyr med oss. På toppen av det hele får du masse fordeler – bl.a. fri WiFi om bord på ditt fly, eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise.

Dine poeng kan du bruke på alt fra flyreiser, shopping og dagligvarer.

Annet

Estland

 

FLERE SAS-DESTINASJONER