Fly til Tallinn

Tallinn er en moderne by med en god blanding av arkitektur og kultur, og imellom trehusene og de grønne parkene vil du finne en sjarmerende liten by med storbyholdning. Gjør deg klar til å gå opp på bymurene, gå deg vill i gatene i gamlebyen i Tallinn og dra opp til toppen av Toompea-høyden for å se panoramautsikten over byen.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Tallinn i Estland fra/via Oslo, København ogr Stockholm.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på din flygning til Tallinn

Bestill ferien til Tallinn på SAS i forveien, så er det større sjanse for at du får billigere flygninger. Finn alle SAS-destinasjoner på ett og samme sted ved å gå inn på vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du ta det nå og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Tallinn sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Tallinn.

Fly til Tallinn og kos deg på en kulturell storbyferie

Estlands hovedstad er kjent for sin moderne atmosfære, fantastiske arkitektur og billige øl. Her kan du gå fra bar til bar og smake på lokale fatøl eller beundre de imponerende katedralene, gamle kunstmuseene og det spektakulære rådhuset i gamlebyen. Ikke glem å utforske gamlebyen, et område som har blitt perfekt bevart etter at det kom seg gjennom krigen uskadet.

Det finnes mye å se og gjøre i Tallinn året rundt, og alle vil finne noe de liker her.

Fly til <em>Tallinn</em>

Fly med SAS til Tallinn lufthavn, så er du avslappet, godt uthvilt og klar når ferien starter.

Tallinn lufthavn

Tallinn kan skilte med vakker arkitektur, som gjør at det er en opplevelse å rusle rundt i de smale gatene i byen. Ikke glem å besøke Balti Jaama Turg-markedet, hvor du finner matretter fra overalt i verden på matbodene.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Tallinn

Vi i SAS gjør alltid alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Tallinn inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.