Fly til Billund

Billund er en populær destinasjon blant familier takket være de mange attraksjonene som er skreddersydd for barn. Gjør deg klar til å avdekke historien bak Lego, plaske rundt i vannparker og besøke leketøymuseer hele dagen.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Billund i Danmark fra/via Oslo, København og Stockholm.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på din reise til Billund

Finn billetten i forveien, så er det større sjanse for at du finner et godt tilbud. Hvis du vil se andre SAS-destinasjoner, kan du ta en titt på vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du finner en billett til en god pris, kan du bestille i dag og planlegge senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Billund sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Billund.

Fly til Billund – et perfekt reisemål for hele familien

Billund er kjent som fødestedet til Lego og den originale fornøyelsesparken Legoland, og er en liten by i Danmark som skilter med en rekke familievennlige aktiviteter.

Her kan du utforske Legoland, ha det gøy i vannet på Lalandia tropiske vannpark, kose deg i dyrehagen eller besøke Skulpturparken.

Det finnes mye å se og gjøre i Billund, og alle vil finne noe de liker her.

Fly til <em>Billund</em>

Fly med SAS til Billund flyplass, så er du avslappet, godt uthvilt og klar når du starter ferien.

Billund flyplass

Slipp løs ditt indre barn – eller gi barna dine en unik opplevelse. Legoland er et besøk som definitivt vil inspirere. Billund er familievennlig og verdt et besøk.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i din reise til Billund

Vi i SAS gjør alltid alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Billund inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.