søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Billund

Fly til Billund

SAS flyr direkte fra Oslo til Billund

Billund ligger omtrent midt i Danmark, og er det naturlige utgangspunkt enten om du skal til Øst-, Syd- eller Vest-Jylland. Syd-Jylland er grenselandet mot Tyskland, noe som tydelig gjenspeiles i såvel arkitektur som tradisjoner. Østover mot Kattegat er landskapet grønt og kupert, og du vil se både skog og fjord - her finner du blant annet "Lillebælt". Reiser du til Vest-Jylland etter å ha flydd til Billund med SAS, kommer du ut mot Nordsjøen, eller Vesterhavet som danskene kaller det. Her finner du lange, hvite strender hvor saltvannsspruten ofte kan føles i ansiktet, eller du kan besøke det mildere landskapet ved Limfjorden. Nord for Esbjerg er Vadehavet, hvor tidevannet setter sitt preg på det flate området.

 

Aktiviteter i Billund og omegn

Fly med familien til Billund med SAS. Dra på skattejakt etter rav på strendene ved Vesterhavet, nyt dansk mat og drikke på en av de mange festivalene i Danmark, padle kano i Gudenåen, rusle rundt i Givskud Zoo, og barna (og de voksne?) kan lære om fornybar energi og miljøvern på en artig måte i Økolariet. Men la oss nå ikke glemme hovedattraksjonen, om dere reiser til Billund med SAS: Legoland®! Den velkjente og populære parken ligger kun noen kilometer fra flyplassen. Det store og flotte badelandet Lalandia ligger også her.

Fly direkte med SAS fra Oslo til familiferien i Billund - praktisk og enkelt!

Ta en titt på videoene under eller besøk VisitDenmark for flere tips om hva dere kan finne på når dere vel har ankommet Billund.

Fly til Billund med SAS

Danmark er populært ferieland for nordmenn, og flyr du til Billund med SAS, nyter du godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen: du sjekker inn via internett, velger sete 22 timer innen avgang og har 24 timers åpent kjøp. Med SAS er også barnevogn gratis, noe som kommer godt med om du skal til Danmark med de minste.

Fly til Billund med SAS, og la reisen bli en del av opplevelsen!

Kort om Billund

Valuta: danske kroner

Tidsforskjell: ingen

Landskode: +45

Språk: dansk

Turistinformasjon

Annet

Danmark

 

FLERE SAS-DESTINASJONER