Fly til Billund

We are travelers.

SAS flyr til Billund i Danmark fra/via Oslo, København og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Billund – bestill nå

Finn billetten i forveien, så er det større sjanse for at du finner et godt tilbud. Hvis du vil se andre SAS-destinasjoner, kan du ta en titt på vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du finner en billett til en god pris, kan du bestille i dag og planlegge senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Billund sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Billund.

fly til Billund og nyt en ferie i Danmark

Billund er kjent som fødestedet til Lego og den originale fornøyelsesparken Legoland, og er en liten by i Danmark som skilter med en rekke familievennlige aktiviteter.

Her kan du utforske Legoland, ha det gøy i vannet på Lalandia tropiske vannpark, kose deg i dyrehagen eller besøke Skulpturparken.

Det finnes mye å se og gjøre i Billund, og alle vil finne noe de liker her.

Billund

Billund er en populær destinasjon blant familier takket være de mange attraksjonene som er skreddersydd for barn. Gjør deg klar til å avdekke historien bak Lego, plaske rundt i vannparker og besøke leketøymuseer hele dagen.

Fly med SAS til Billund lufthavn, så er du avslappet, godt uthvilt og klar når du starter ferien.

Billund lufthavn

Slipp løs ditt indre barn – eller gi barna dine en unik opplevelse. Legoland er et besøk som definitivt vil inspirere. Billund er familievennlig og verdt et besøk.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i din reise til Billund

Vi i SAS gjør alltid alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Billund inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud