søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Billund i Danmark fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Billund – bestill nå

Finn billetten i forveien, så er det større sjanse for at du finner et godt tilbud. Hvis du vil se andre SAS-destinasjoner, kan du ta en titt på vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du finner en billett til en god pris, kan du bestille i dag og planlegge senere.  

  • cl--plane-right Flyplass: Billund lufthavn (BLL)
  • cl--credit Valuta: Dansk krone
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC+1/ CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Dansk

Rabattbilletter for barn

Opplev Billund sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Billund. 

fly til Billund og nyt en ferie i Danmark

Billund er kjent som fødestedet til Lego og den originale fornøyelsesparken Legoland, og er en liten by i Danmark som skilter med en rekke familievennlige aktiviteter. 

Her kan du utforske Legoland, ha det gøy i vannet på Lalandia tropiske vannpark, kose deg i dyrehagen eller besøke Skulpturparken. 

Det finnes mye å se og gjøre i Billund, og alle vil finne noe de liker her. 

Helgetur i Billund
  • Hvorfor Billund?
  • Fly med SAS til Billund lufthavn (BLL)
  • Vil du ha mer komfort?
  • Opplev verden med SAS

Alltid inkludert i din reise til Billund

Vi i SAS gjør alltid alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Billund inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus gir deg mer av verden og gjør den mer tilgjengelig. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på hver flygning med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Billund

Spar tid og bestill hotell og leiebil her på SAS. Vi gir deg tilgang til gode hotell- og utleietjenester for å gjøre reisen til Billund så lett og hyggelig som mulig.

Andre populære SAS-destinasjoner

Bli inspirert og les mer om Billund