søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Danmark

Fly til Danmark

Fly med SAS til Danmark

Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

Besøk Danmark og opplev alt fra et pulserende byliv til historiske bygninger og vakre naturomgivelser. Bestill flyreisen din til Danmark i dag og opplev landet som er hjem for et av verdens eldste kongedømmer. Fly til Danmark med SAS og tjen EuroBonus-poeng, som du kan bruke på reiser med SAS og partnerne våre.

 

Fly til Danmark med SAS

Med SAS kan du fly til København, Aalborg, Aarhus eller Billund. Sjekk inn 22 timer før avgang og velg sete, registrer EuroBonus-nummeret ditt og skriv ut ombordstigningskortet.

 

København – en moderne by med mye historie 

Hovedstaden i Danmark, København, kan by på en livlig atmosfære, flere butikker og mange kulturopplevelser. De tre mest kjente attraksjonene er den mer enn 100 år gamle fornøyelsesparken «Tivoli», statuen av Den lille havfrue og fribyen Christiania.

Med en historie som går helt tilbake til 1043, byr København også på flere historiske landemerker, viktige bygninger og museer. Besøk hjemmet til kongefamilien, Amalienborg, Christiansborg slott og Statens Museum for Kunst.

Dersom du elsker å shoppe, anbefaler vi å vandre langs handlegaten Strøget. Her kan du finne både luksuriøse butikker, designerbutikker og kafeer side om side.

Hvis du besøker København, er det også forbudt å forlate byen ute å ha smakt danskenes favorittmat, nemlig «smørrebrød» eller en rød pølse som skylles ned med en kald Carlsberg.

 

Besøk H.C. Andersens fødeby

Danmark er et lite land, og avstanden mellom landets attraksjoner er kort. Dette betyr av det er mulig å oppleve mange ting på relativt kort tid. Besøk for eksempel hjemmet til den danske forfatteren H.C. Andersen i Odense på øyen Fyn, som bare ligger to timer fra København. I Odense kan du ta en nærmere titt på forfatterens liv ved å besøke hjemmet til H.C. Andersen, der poetens livshistorie står på utstilling. Odense er også en levende kjøpstad med musikk, møtesteder, teatre, restauranter og shoppingmuligheter.

 

Skagen – unik kunst og fantastisk natur på ett sted

Skagen er stedet i Danmark hvor solen skinner mest, så derfor er det perfekt med en tur til den gamle fiskelandsbyen på sommeren. Den sjarmerende fiskelandsbyen er omringet av vakker natur og lange hvite strender som strekker seg flere kilometer – og hvis du er heldig, vil du se ville seler på veien.

Skagen er også spesielt berømt for Skagenmalerne, som bosatte seg på den nordlige delen Jutland og skapte en rekke mesterverk. Alle maleriene kan ses på Museet i Skagen.

 

Bornholm – Danmarks mest populære ferieøy

Bornholm er en fantastisk ferieøy for hele familien, og hvert år besøker tusenvis av turister øyen. Dersom du besøker Bornholm, kan du oppleve litt av alt – Øyen har mange åser og flotte skoger, og er det eneste stedet i Danmark hvor du vil finne vakker granittstein. Bornholm byr også på en rekke hvite strender med den fineste sanden du finner i Danmark.

 

Fest og natteliv i Aalborg

Aalborg er den fjerde største byen i Danmark og har sjarmerende gater med mange spennende spesialbutikker og et spennende kulturliv. Byen er spesielt kjent for sitt festlige natteliv som byr på mange festlige muligheter. Klassikeren er Jomfru Ane Gade eller «Gaten» («Gaden») som er smekkfull av barer og klubber.

Dersom du besøker Aalborg i mai, vil du få mulighet til å oppleve det største karnevalet i Nord-Europa, der opptil 25 000 personer deltar i karnevalparaden.

 

Opplev hele verden med SAS

Med SAS og partnerne våre kan du bestille reiser til mer enn 1100 reisemål. For mer informasjon, kan du besøke sas.no.