SAS bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din og for å gjøre ditt besøk på nettstedet vårt så hyggelig som mulig. Noen informasjonskapsler er teknisk nødvendige for at nettstedet skal fungere, og er derfor alltid aktivert. Vi bruker også informasjonskapsler for å analysere interessen din basert på søk og annen atferd under ditt besøk på nettstedet.

Ved å klikke på "Jeg godtar" samtykker du til alle informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at opplevelsen din kan bli påvirket hvis du velger å ikke godta alle informasjonskapsler, i tillegg til at noen områder eller funksjoner på nettstedet kanskje ikke fungerer som forutsatt.

I innstillinger for informasjonskapsler kan du gi et kontrollert samtykke. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du endrer innstillingene i retningslinjene våre for informasjonskapsler.

Fly til Danmark

*Påkrevd informasjon
Obligatorisk informasjon
Obligatorisk informasjon

Obligatorisk informasjon Obligatorisk informasjon

Betal med:

We are travelers.

SAS flyr til/innen Danmark fra/via Oslo, København og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).

SAS flyr til Billund, Ålborg, Århus og Færøyene i Danmark.

Fly med SAS til København, Århus, Ålborg, Billund og Færøyene

Danmark er rangert som et av de lykkeligste landene i internasjonale undersøkelser. Fly med SAS for å oppleve hygge og finn ut hvorfor danskene er så glade.

Scandinavian Airlines flyr til Ålborg, Århus eller Billund på halvøya Jylland og den danske hovedstaden København på Sjælland. Vi flyr også til Færøyene i det nordlige Atlanterhavet, halvveis mellom Island og Skottland.

Shopping, mat og vakre landskap

Strandliv i Århus, fiskelandsbyer i Ålborg, familieferie i Billund eller shopping i København. SAS-destinasjoner i Danmark gir deg muligheten til å gjøre det du liker best. Reis lenger nord for å oppleve landskapet på de 18 vulkanske øyene som utgjør Færøyene, en selvstyrt region i kongedømmet Danmark.

Opplev Danmark gjennom mat – besøk vakre Nyhavn i København for et smørrebrød, et åpent smørbrød laget av rugbrød. Skyll ned maten med dansk øl. Ikke glem å smake på tradisjonell dansk rød pølse.

Danmark

De danske fornøyelsesparkene Legoland og Lalandia Aquadome ligger begge i Billund-regionen. Denne lille byen byr på masse gøy for de minste, noe som gjør byen til en populær familiedestinasjon.

Ikke gå glipp av skulpturparken mens du er her. Parken har 19 permanente skulpturer og ligger mellom sentrum av byen og fornøyelsesparkene. En perfekt pause fra Lego og vannsklier.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Opplev Danmark sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til København, Århus, Ålborg, Billund eller Færøyene.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse:
SAS GO
SAS PLUS
24-timers åpent kjøp
Ja
Ja
Håndbagasje
1 x 8 kg
2 x 8 kg
Innsjekket bagasje

LIGHT
Nei

SMART/PRO
1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track*
Nei
Ja
SAS Lounge*
Kan legges til mot et gebyr
Ja
Mat og drikke
Nei
Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid