søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til/innen Danmark fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).  
 

SAS flyr til BillundÅlborgÅrhus og Færøyene i Danmark.

Fly med SAS til København, Århus, Ålborg, Billund og Færøyene

Danmark er rangert som et av de lykkeligste landene i internasjonale undersøkelser. Fly med SAS for å oppleve hygge og finn ut hvorfor danskene er så glade.

Scandinavian Airlines flyr til Ålborg, Århus eller Billund på halvøya Jylland og den danske hovedstaden København på Sjælland. Vi flyr også til Færøyene i det nordlige Atlanterhavet, halvveis mellom Island og Skottland.

  • cl--locator Hovedstad: København
  • cl--credit Valuta: Dansk krone
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Offisielt språk: Dansk

Shopping, mat og vakre landskap

Strandliv i Århus, fiskelandsbyer i Ålborg, familieferie i Billund eller shopping i København. SAS-destinasjoner i Danmark gir deg muligheten til å gjøre det du liker best. Reis lenger nord for å oppleve landskapet på de 18 vulkanske øyene som utgjør Færøyene, en selvstyrt region i kongedømmet Danmark. 

Opplev Danmark gjennom mat – besøk vakre Nyhavn i København for et smørrebrød, et åpent smørbrød laget av rugbrød. Skyll ned maten med dansk øl. Ikke glem å smake på tradisjonell dansk rød pølse.

Fly til Danmark med SAS

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Bli inspirert og les mer om Danmark