Fly til Danmark

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til/innen Danmark fra/via Oslo, København og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

SAS flyr til Ålborg, Århus, Billund, København og Færøyene i Danmark.

Fly med SAS til København, Århus, Ålborg, Billund og Færøyene

Danmark er rangert som et av de lykkeligste landene i internasjonale undersøkelser. Fly med SAS for å oppleve hygge og finn ut hvorfor danskene er så glade.

Scandinavian Airlines flyr til Ålborg, Århus eller Billund på halvøya Jylland og den danske hovedstaden København på Sjælland. Vi flyr også til Færøyene i det nordlige Atlanterhavet, halvveis mellom Island og Skottland.

Shopping, mat og vakre landskap

Strandliv i Århus, fiskelandsbyer i Ålborg, familieferie i Billund eller shopping i København. SAS-destinasjoner i Danmark gir deg muligheten til å gjøre det du liker best. Reis lenger nord for å oppleve landskapet på de 18 vulkanske øyene som utgjør Færøyene, en selvstyrt region i kongedømmet Danmark.

Opplev Danmark gjennom mat – besøk vakre Nyhavn i København for et smørrebrød, et åpent smørbrød laget av rugbrød. Skyll ned maten med dansk øl. Ikke glem å smake på tradisjonell dansk rød pølse.

Fly til Danmark

De danske fornøyelsesparkene Legoland og Lalandia Aquadome ligger begge i Billund-regionen. Denne lille byen byr på masse gøy for de minste, noe som gjør byen til en populær familiedestinasjon.

Ikke gå glipp av skulpturparken mens du er her. Parken har 19 permanente skulpturer og ligger mellom sentrum av byen og fornøyelsesparkene. En perfekt pause fra Lego og vannsklier.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Opplev Danmark sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til København, Århus, Ålborg, Billund eller Færøyene.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Mer om vårt bærekraftarbeid