Fly til Danmark

Danmark er rangert som et av de lykkeligste landene i internasjonale undersøkelser. Fly med SAS for å oppleve hygge og finn ut hvorfor danskene er så glade. SAS flyr til Ålborg, Århus eller Billund på halvøya Jylland og den danske hovedstaden København på Sjælland. Vi flyr også til Færøyene i det nordlige Atlanterhavet, halvveis mellom Island og Skottland.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til/innen Danmark fra/via Oslo, København og Stockholm og tilbyr fly til Ålborg, Århus, Billund, København og Færøyene.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fly til Danmark og tilbring ferien med barna i Billund

De to danske fornøyelsesparkene Legoland og Lalandia Aquadome ligger i området rundt Billund. Massevis av moro for barna gjør denne lille byen til et populært reisemål for familier. Ikke glem å besøke skulpturparken når du er der. Parken har 19 permanente skulpturer og ligger mellom byens sentrum og fornøyelsesparkene. Perfekt for å ta en pause fra Lego og vannsklier.

Shopping, mat og vakre landskap

Strandliv i Århus, fiskelandsbyer i Ålborg, familieferie i Billund eller shopping i København. SAS-destinasjoner i Danmark gir deg muligheten til å gjøre det du liker best. Reis lenger nord for å oppleve landskapet på de 18 vulkanske øyene som utgjør Færøyene, en selvstyrt region i kongedømmet Danmark.

Opplev Danmark gjennom mat – besøk vakre Nyhavn i København for et smørrebrød, et åpent smørbrød laget av rugbrød. Skyll ned maten med dansk øl. Ikke glem å smake på tradisjonell dansk rød pølse.

Fly til <em>Danmark</em>

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Opplev Danmark sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til København, Århus, Ålborg, Billund eller Færøyene.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.