Fly til Færøyene

Færøyene er hjem til imponerende fjell, dramatiske daler og bratte kystklipper som tiltrekker seg sjøfugler fra fjern og nær, og gir et glimt av livet i landlige Danmark. Øyene anses for å være Europas best bevarte hemmelighet, og tilbyr en rekke aktiviteter for friluftsliv.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Færøyene i Danmark via Oslo, København eller Stockholm.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

Fordeler på din reise til Færøyene

Hvis du bestiller billetter på forhånd, er det større sjanse til at du får billigere flygninger enn hvis du bestiller i siste liten. Hvis du vil se andre destinasjoner vi flyr til, kan du ta en titt på lavpriskalenderen. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille nå og planlegge senere.

Rabattbilletter for barn

Hva er det som stopper din opplevelse av Færøyene med barna på slep? SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Færøyene.

Fly til Færøyene og kos deg på en ferie på en dansk øy

Danmarks Færøyene er et paradis for fugletittere og fantastisk for de som elsker å gå tur, og er et spektakulært øyesyn med sine 18 steinete og vulkanske øyer beliggende i Nordatlanteren mellom Island og Norge. Hvis du er glad i friluftsliv, og du ikke kan tenke deg noe bedre enn å ta inn det landlige øylivet, gå tur langs kysten og utforske undervannsverdenen til havs. Da er det ikke noe som er bedre enn Færøyene.

Det finnes en uendelighet av ting du kan gjøre på Færøyene!

Fly til <em>Færøyene</em>

Fly med SAS til Vágar flyplass, så lander du avslappet, uthvilt og klar til å starte ferien.

Vágar flyplass

Færøyene gir deg noe å se på – et vakkert landskap med forrevne klipper og grønne daler. Utforsk øyenes høyland – du vil oppdage at hvert eneste motiv er fantastisk.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Færøyene

I SAS gjør vi alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid få visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Færøyene inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Ønsker du å reise med mer komfort er det alltid mulig å oppgradere flybilletten din til neste reiseklassen for å få tilgang til Fast Track,SAS Lounge og snacks & måltider om bord.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.