søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Århus i Danmark fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Århus – bestill nå

Når du bestiller reisen på SAS i forveien, er det større sannsynlighet for at du får billigere flygninger. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille nå og planlegge senere. 

  • cl--plane-right Flyplass: Århus lufthavn (AAR)
  • cl--credit Valuta: Dansk krone
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC +1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Dansk

Rabattbilletter for barn

Bestill en barnebillett med SAS, så får du opptil 90 % rabatt for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på reisen til Århus. 

fly til Århus og tilbring tid i en tradisjonell dansk by 

Århus er Danmarks nest største by og ligger på østkysten av halvøya Jylland. Århus skilter med en gamleby som også er et friluftsmuseum, flere hundre år gamle tømmerhus og vakre botaniske hager, og er en herlig blanding av alt som er dansk. 

Her kan du utforske labyrinten som utgjør friluftsmuseet Den gamle by, eller få vite mer om lokalhistorien på ARoS kunstmuseum i Århus. Du kan også besøke sommerpalasset Marselisborg eller beundre de internasjonalt inspirerte botaniske hagene i byen. 

Alle vil finne masse de kan gjøre i Århus.

Helgetur i Århus
  • Hvorfor Århus?
  • Fly med SAS til Århus lufthavn (AAR)
  • Gjør reisen enklere med SAS-appen
  • Opplev verden med SAS

Alltid inkludert i reisen til Århus

I SAS prøver vi alltid å gi kundene våre en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Århus inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Hvis du vil nyte enda mer komfort på reisen, kan du alltids oppgradere billetten til neste reiseklasse. Dette gir deg tilgang til Fast TrackSAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt snacks og måltider om bord. 

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

Bli medlem av EuroBonus, et populært lojalitetsprogram for reisende, så vil du opptjene poeng på dine flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene på blant annet betaling av din neste reise, oppgradering eller bilutleie.  

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Århus

Er det noe du vil ordne i siste liten? Her på SAS kan du bestille leiebil – noe som gjør det lett å få transport fra flyplassen. Du kan også bestille et hotell du selv velger, så er du klar for turen. 

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om Århus og la deg inspirere