Fly til Århus

We are travelers.

SAS flyr til Århus i Danmark fra/via Oslo, København og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Århus – bestill nå

Når du bestiller reisen på SAS i forveien, er det større sannsynlighet for at du får billigere flygninger. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille nå og planlegge senere.

Rabattbilletter for barn

Bestill en barnebillett med SAS, så får du opptil 90 % rabatt for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på reisen til Århus.

fly til Århus og tilbring tid i en tradisjonell dansk by

Århus er Danmarks nest største by og ligger på østkysten av halvøya Jylland. Århus skilter med en gamleby som også er et friluftsmuseum, flere hundre år gamle tømmerhus og vakre botaniske hager, og er en herlig blanding av alt som er dansk.

Her kan du utforske labyrinten som utgjør friluftsmuseet Den gamle by, eller få vite mer om lokalhistorien på ARoS kunstmuseum i Århus. Du kan også besøke sommerpalasset Marselisborg eller beundre de internasjonalt inspirerte botaniske hagene i byen.

Alle vil finne masse de kan gjøre i Århus.

Aarhus

Århus skilter med noen av de beste kulturattraksjonene i Danmark og har en gastronomisk scene med en smak av den lokale regionen samt en yrende atmosfære alle dager i uken. Dette gjør byen til en sterk konkurrent til hovedstaden København.

Fly med SAS til Århus lufthavn, så er du avslappet og godt uthvilt når du lander.

Århus lufthavn

Århus er den perfekte byen å utforske til fots. Selv om den er stappfull av ting du kan se og gjøre, kan du lett spasere fra den ene bydelen til den andre. En liten by i utstrekning – men stor når det gjelder attraksjoner.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Århus

I SAS prøver vi alltid å gi kundene våre en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Århus inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Hvis du vil nyte enda mer komfort på reisen, kan du alltids oppgradere billetten til neste reiseklasse. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt snacks og måltider om bord.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud