Fly til Århus

Århus skilter med noen av de beste kulturattraksjonene i Danmark og har en gastronomisk scene med en smak av den lokale regionen samt en yrende atmosfære alle dager i uken. Dette gjør byen til en sterk konkurrent til hovedstaden København.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Århus i Danmark fra/via Oslo, København og Stockholm.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på din flygning til Århus

Når du bestiller reisen på SAS i forveien, er det større sannsynlighet for at du får billigere flygninger. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille nå og planlegge senere.

Rabattbilletter for barn

Bestill en barnebillett med SAS, så får du opptil 90 % rabatt for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på reisen til Århus.

Fly til Århus og tilbring tid i en tradisjonell dansk by

Århus er Danmarks nest største by og ligger på østkysten av halvøya Jylland. Århus skilter med en gamleby som også er et friluftsmuseum, flere hundre år gamle tømmerhus og vakre botaniske hager, og er en herlig blanding av alt som er dansk.

Her kan du utforske labyrinten som utgjør friluftsmuseet Den gamle by, eller få vite mer om lokalhistorien på ARoS kunstmuseum i Århus. Du kan også besøke sommerpalasset Marselisborg eller beundre de internasjonalt inspirerte botaniske hagene i byen.

Alle vil finne masse de kan gjøre i Århus.

Fly til Århus

Fly med SAS til Århus lufthavn, så er du avslappet og godt uthvilt når du lander.

Århus lufthavn

Århus er den perfekte byen å utforske til fots. Selv om den er stappfull av ting du kan se og gjøre, kan du lett spasere fra den ene bydelen til den andre. En liten by i utstrekning – men stor når det gjelder attraksjoner.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Århus

I SAS prøver vi alltid å gi kundene våre en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Århus inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Hvis du vil nyte enda mer komfort på reisen, kan du alltids oppgradere billetten til neste reiseklasse. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt snacks og måltider om bord.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.