søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Ålborg i Danmark fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Ålborg – bestill nå

Hvis du bestiller billetter på forhånd, er det større sjanse til at du får billigere flygninger enn hvis du bestiller i siste liten. Hvis du vil se andre destinasjoner vi flyr til, kan du sjekke vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille nå og planlegge senere. 

  • cl--plane-right Flyplass: Ålborg lufthavn (AAL)
  • cl--credit Valuta: Dansk krone
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC+1/ CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Dansk

Rabattbilletter for barn

Opplev Ålborg sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Ålborg.

fly til Ålborg og kos deg på ferie i en ekte vikingby

Den danske byen Ålborg er kjent for den imponerende Limfjorden, Utzon-senteret, som stiller ut kulturelle utstillinger året rundt, og det nærliggende Aalborghus slott fra 1500-tallet. 

Her kan du lære mer om historien i området på Ålborg historiske museum, nyte futuristiske konserter på Musikkens hus, besøke gamle gravsteder fra vikingtiden eller oppdage landets danske sjøfartsmaskiner. 

Det finnes masse å se og gjøre i Ålborg som passer for ethvert budsjett. 

Helgetur i Ålborg
  • Hvorfor Ålborg?
  • Fly med SAS til Ålborg lufthavn (AAL)
  • Vil du ha mer komfort?
  • Opplev verden med SAS

Alltid inkludert i reisen til Ålborg

Vi i SAS prøver alltid å sørge for at kundene våre får en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid få visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Ålborg inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Ålborg

Ordne med det siste for reisen din her på SAS. Vi gir deg tilgang til hoteller og bilutleietjenester, slik at du enkelt og greit kan bestille alt hjemmefra. 

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om Ålborg og la deg inspirere