søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Malta

Fly til Malta

Malta er en nydelig middelhavsøy som kan by på både strandferier og aktive ferier. Besøk Malta og opplev gylne strender, himmelblått hav og livlige byer med historiske monumenter fra middelalderen. Bestill flyvningen din til Malta med SAS og begynn reisen din i komfortable omgivelser med lounge-tilgang, som enten er inkludert i billettprisen eller kan kjøpes for en ekstra avgift.

 

EKSOTISK FAMILIEFERIE MED RABATT

Dersom du reiser med barn under 2 år (uten eget sete) får de billetten kostnadsfritt eller med 90% rabatt på flydelen av billetten, avhengig av destinasjonen. Barn fra 2 til 11 år får 25% rabatt. Vennligst merk at rabattene ikke gjelder skatter og avgifter.

 

KOSELIG ØY MED ET FANTASTISK KLIMA

Malta er en steinete øy i Middelhavet der varme vinder fra Nord-Afrika gir et mildt og komfortabelt klima hele året. Malta er en liten og koselig øy der du både finner strender og attraksjoner innen kort avstand fra hverandre. Dersom du besøker Malta, anbefaler vi at du leier en bil slik at det er lett å komme seg rundt og oppleve øyas vakre natur, blå laguner og koselige landsbyer med mye historie.

 

LANGE HVITE STRENDER

Selv om Malta er en liten øy kan den by på mye forskjellig. Enten du foretrekker en strandferie eller en aktiv ferie, er Malta uten tvil verdt et besøk.

Besøk blant annet de 800 meter lange og barnevennlige strender på enden av Mellieha Bay og nyt utsikten over riddernes slott fra solsengen. Her er det mange muligheter for vannsport, fra en avslappende tur med padlebåt til vannski bak en motorbåt og paragliding med et utsyn over hele bukten.

I tillegg til sol og strender, er Malta også hjem for flere museer, kirker, festninger, graver og templer. Besøk for eksempel middelalderbyen Mdina, som tidligere var landets hovedstad.

 

OPPLEV MALTA PÅ SYKKELEN

Den vakre naturen i Malta er perfekt for en aktiv ferie hvor du kan bruke kroppen din. Det er derfor anbefalt at du opplever øyens sjarm og ville terreng på sykkelen. Opplev det autentiske Malta, der du vil oppleve små og koselige landsbyer, historiske monumenter og uberørte naturområder. Det er mange guidede sykkelturer på øyen, men det er også mulig å utforske den vakre øyen på egenhånd. Husk å ta med svømmedrakten din slik at du kan kjøle deg ned i havet etter en lang sykkeltur.

 

DYKKING OG SNORKLING

Vannet rundt Malta er krystallklart og er derfor et ideelt sted for dykkere og snorkelentusiaster. Med en synsrekkevidde på opptil 30 meter er det mulig å oppleve en fantastisk natur under vannet som byr på alt fra fargerike fisker og spennende huler og grotter under havbunnen.

 

VALLETTA – HISTORISKE BYGNINGER OG KOSELIGE BUTIKKER

Hovedstaden i Malta er Valletta, og imponerende nok står byen nesten som den ble tegnet som en festningsby i 1566. Byen er hjem for alt fra historiske bygninger til koselige butikker og kafeer, og vi anbefaler at du tar en tur langs gågaten Republic Street der butikker, kafeer og gamle bygninger står side om side.