SAS bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din og for å gjøre ditt besøk på nettstedet vårt så hyggelig som mulig. Noen informasjonskapsler er teknisk nødvendige for at nettstedet skal fungere, og er derfor alltid aktivert. Vi bruker også informasjonskapsler for å analysere interessen din basert på søk og annen atferd under ditt besøk på nettstedet.

Ved å klikke på "Jeg godtar" samtykker du til alle informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at opplevelsen din kan bli påvirket hvis du velger å ikke godta alle informasjonskapsler, i tillegg til at noen områder eller funksjoner på nettstedet kanskje ikke fungerer som forutsatt.

I innstillinger for informasjonskapsler kan du gi et kontrollert samtykke. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du endrer innstillingene i retningslinjene våre for informasjonskapsler.

Fly til Malta

*Påkrevd informasjon
Obligatorisk informasjon
Obligatorisk informasjon

Obligatorisk informasjon Obligatorisk informasjon

Betal med:

We are travelers.

SAS flyr til Malta fra/via Oslo, København og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).

Fly til Malta med SAS

Fly med oss for å nyte de maltesiske øyene i Middelhavet. Med rundt 300 solfylte dager i året er du nesten garantert å kunne nyte solskinn og blå himmel over øyene.

Utforsk hovedstaden Valletta på hovedøyen Malta, som er bygget og grunnlagt av johanitterordenen.

For et sceneskifte – ta fergen til en av de andre maltesiske øyene, Gozo og Comino.

Gå i fotsporene til Johanitterordenen

Reis til Valletta på Malta, en av Europas minste hovedsteder. Se byens barokkbygninger og steder til fots eller lei en sykkel slik at du kan sykle rundt i byen. I 1980 ble Valletta anerkjent av UNESCO som en del av verdensarven.

Reis til De tre byer, St. Angelo-festningen og Valletta, og gå i fotsporene til Johanitterordenen, også kjent som Knights Hospitaller. Johanitterordenen styrte Malta i rundt 250 år og blant tingene de gjorde var å introdusere det berømte Malteserkorset.

Malta ble ikke uavhengig før i 1964, etter lang tid med britisk styre som kom etter epoken med Johanitterordenen i 1798.

Malta

Dra på snorkletur eller fottur på Comino, den minste av de tre øyene. Øyen, med sin blå lagune og sitt krystallklare vann, er det perfekte stedet for fridykking eller snorkling. Ta en dagstur fra Malta og nyt denne vakre øyen. Stopp innom Gozo og se alt denne øyen har å by på.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Opplev Malta med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Malta.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse:
SAS GO
SAS PLUS
24-timers åpent kjøp
Ja
Ja
Håndbagasje
1 x 8 kg
2 x 8 kg
Innsjekket bagasje

LIGHT
Nei

SMART/PRO
1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track*
Nei
Ja
SAS Lounge*
Kan legges til mot et gebyr
Ja
Mat og drikke
Nei
Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid