søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Malta fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).   

cl--info
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fly til Malta med SAS 

Fly med oss for å nyte de maltesiske øyene i Middelhavet. Med rundt 300 solfylte dager i året er du nesten garantert å kunne nyte solskinn og blå himmel over øyene. 

Utforsk hovedstaden Valletta på hovedøyen Malta, som er bygget og grunnlagt av johanitterordenen.  

For et sceneskifte – ta fergen til en av de andre maltesiske øyene, Gozo og Comino.  

  • cl--locator Hovedstad: Valletta
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Offisielt språk: Maltesisk, engelsk

Gå i fotsporene til Johanitterordenen 

Reis til Valletta på Malta, en av Europas minste hovedsteder. Se byens barokkbygninger og steder til fots eller lei en sykkel slik at du kan sykle rundt i byen. I 1980 ble Valletta anerkjent av UNESCO som en del av verdensarven. 

Reis til De tre byer, St. Angelo-festningen og Valletta, og gå i fotsporene til Johanitterordenen, også kjent som Knights Hospitaller. Johanitterordenen styrte Malta i rundt 250 år og blant tingene de gjorde var å introdusere det berømte Malteserkorset. 

Malta ble ikke uavhengig før i 1964, etter lang tid med britisk styre som kom etter epoken med Johanitterordenen i 1798.

Fly til Malta med SAS

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Les mer om Malta og la deg inspirere