Fly til Malta

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

We are travelers.

SAS flyr til Malta fra/via Oslo, København og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Fly til Malta med SAS

Fly med oss for å nyte de maltesiske øyene i Middelhavet. Med rundt 300 solfylte dager i året er du nesten garantert å kunne nyte solskinn og blå himmel over øyene.

Utforsk hovedstaden Valletta på hovedøyen Malta, som er bygget og grunnlagt av johanitterordenen.

For et sceneskifte – ta fergen til en av de andre maltesiske øyene, Gozo og Comino.

Gå i fotsporene til Johanitterordenen

Reis til Valletta på Malta, en av Europas minste hovedsteder. Se byens barokkbygninger og steder til fots eller lei en sykkel slik at du kan sykle rundt i byen. I 1980 ble Valletta anerkjent av UNESCO som en del av verdensarven.

Reis til De tre byer, St. Angelo-festningen og Valletta, og gå i fotsporene til Johanitterordenen, også kjent som Knights Hospitaller. Johanitterordenen styrte Malta i rundt 250 år og blant tingene de gjorde var å introdusere det berømte Malteserkorset.

Malta ble ikke uavhengig før i 1964, etter lang tid med britisk styre som kom etter epoken med Johanitterordenen i 1798.

Malta

Dra på snorkletur eller fottur på Comino, den minste av de tre øyene. Øyen, med sin blå lagune og sitt krystallklare vann, er det perfekte stedet for fridykking eller snorkling. Ta en dagstur fra Malta og nyt denne vakre øyen. Stopp innom Gozo og se alt denne øyen har å by på.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Opplev Malta med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Malta.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid