Fly til Kalamáta

Ingen tur til Kalamata vil bli komplett uten å smake på byens nydelige matretter. Regionen kjennetegnes av sin egen olivensort, kalamataoliven, lokale vingårder og olivenolje. Få en omvisning på en lokal olivenlund og lær mer om produksjonsprosessen. Ikke glem å prøve ut den lokale spesialiteten "kalamatafiken", som er kjent for å ha en helt unik smak.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Kalamáta i Hellas fra/via Oslo, København og Stockholm. Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Tokyo, Shanghai og Bangkok).

Fordeler på din flygning til Kalamáta

Vær smart og bestill reisen på SAS i forveien, så er det større sjanse for at du får billigere flygninger. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene vi flyr til på ett og samme sted, kan du gå inn på vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du ta det nå og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Hellas sammen med hele familien. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det rimeligere å ta med barna på tur til Kalamáta.

Fly til Kalamáta og opplev fantastiske naturlandskap

Opplev den fengslende byen Kalamáta, som ligger i den sørlige delen av halvøya Peloponnes. Besøk historiske ruiner og fantastiske landskap, og oppdag regionens rike historie og tidløse sjarm. De vakre Taygetos-fjellene passer perfekt for naturelskere, og tilbyr turstier gjennom frodige skoger, skjulte fossefall og pittoreske landsbyer. Noe annet som bør oppleves er det lokale kjøkkenet og tradisjonelle greske retter som souvlaki og fersk sjømat på lokale tavernaer.

Fly til Kalamáta

Fly med SAS til Kalamata internasjonale lufthavn (KLX), så lander du uthvilt og klar til å starte ditt greske ferieeventyr.

Kalamata internasjonale lufthavn Kaptein Vasilis Konstantakopoulos

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Kalamáta

Vi i SAS gjør alltid alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise fra start til slutt. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Kalamáta inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.