Fly til Dalaman

Dalaman er kjent som den «turkise kysten», og den fantastiske naturen er grunn nok i seg selv til å dra dit. Byen er også det perfekte reisemålet for avslapning, spennende opplevelser og tonnevis av historiske landemerker.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Dalaman i Tyrkia fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm. Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt, noen er sesongbaserte.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på din flygning til Dalaman

Bestill billetten din på SAS i god tid i forveien, så finner du sannsynligvis en billigere billett. Besøk lavpriskalenderen om du vil se en totaloversikt over alle SAS-destinasjoner.

Som SAS-kunde har du alltid 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger. Finner du et godt tilbud, må du ikke nøle med å bestille – du kan alltids utføre endringer senere hvis datoen eller tidspunktet ikke passer.

Rabattbilletter for barn

Opplev Dalaman sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Dalaman.

Fly til Dalaman for å oppleve en miks av hvite strender, eventyrlig spenning og eldgamle severdigheter

Se for deg dette: Du slapper av på stranden ved det turkise vannet, drar ut på eventyr og utforsker historiske steder, alt på ett sted – nemlig Dalaman!

De som bare ønsker å slappe av, kan besøke den blå lagunen i Olu Deniz, eller gjøre et dypdykk i det lokale utvalget av avslappende spa og gjørmebad. De som ønsker mer spenning kan prøve ut både paragliding, windsurfing og episke fotturer. Er du interessert i historie? Da kan du utforske den historiske byen Dalyan, hvor det finnes steingraver som har vært der i flere årtusener. Avslutt dagene med fersk sjømat og kalde drinker på de lokale restaurantene.

Fly til <em>Dalaman</em>

Fly med SAS til Dalaman flyplass, og du vil ankomme klar til å starte ferien din avslappet og utvilsom.

Dalaman flyplass

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Dalaman

SAS gjør alltid alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Du kan nyte godt av enkelte SAS-fordeler, samme hvilken billettype du har. Alltid inkludert i flybilletten til Dalaman er enkel innsjekking via Internett, gratis kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.