Fly til Tyrkia

Fly til Alanya med SAS på Middelhavskysten av Tyrkia – den tyrkiske riviera. Fra her er det mange destinasjoner innenfor rekkevidde. Milevis med vakre strender og historiske byer, enten du ser etter et livlig nattliv eller et stille sted for en familieferie.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Tyrkia fra/via Oslo, København og Stockholm og tilbyr fly til Alanya, Antalya og Dalaman. Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fly til Tyrkia – nyt tyrkisk mat

Mens du er i Tyrkia bør du oppleve tyrkisk mat. Prøv kofte, som er den tyrkiske versjonen av kjøttboller. Eller finn favorittkebaben din – Tyrkia har mange forskjellige typer kebab. Eller så kan du bestille all den meze du kan spise.

Ikke glem å prøve pide, den tyrkiske pizzaen. Pide er et flatbrød, bakt med toppinger som kjøttdeig, grønnsaker og ost.

Blått vann og sandstrender i Tyrkia

Den tyrkiske riviera strekker seg milesvis langs den tyrkiske sørkysten. SAS tar deg til Gazipasa, like utenfor Alanya. Herfra kan du lett reise langs den tyrkiske kysten.

Opphold deg i den historiske badebyen Alanya med sandstrender og masse historie. Utforsk det åttekantede røde tårnet, den fuktige Damlataş-grotten, som sies å kunne lindre astma, eller ta kabelvognen til Alanya Kalesi. Eller så kan du bare kose deg på de vakre strendene.

Reis lengre langs kysten til Side, en vakker liten landsby med fantastiske strender. Du finner ruiner fra romertiden og bysantinsk tid over hele Side, som det gamle teateret og Apollo-tempelet, som ligger rett på tuppen av halvøyen.

Fly til <em>Tyrkia</em>

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Opplev Tyrkia sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Alanya.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.