søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Tyrkia

Fly til Tyrkia

Fly med SAS til Tyrkia

Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

Kombiner strandferien med en aktiv ferie – bestill ferie til Tyrkia for hele familien. Dersom du besøker Tyrkia, kan du både slappe av på hvite sandstrender og utforske landets historiske attraksjoner.

Når du flyr med SAS får du 24 timers angrerett, fritt setevalg når du sjekker inn på nett eller med telefonen din og mye mer.

 

DIREKTEFLYVNING TIL TYRKIA MED SAS

SAS tar deg direkte fra København til Alanya med opptil tre ukentlige avganger. Flyvningen tar ca. fire timer, og om bord får du gratis kaffe eller te og fri tilgang til dagens avis via appen vår. Flyvningen ankommer Gazipasa lufthavn, som befinner seg 30 minutter fra Alanya.

 

BILLIG STRANDFERIE FOR HELE FAMILIEN

Tyrkia kan by på lange hvite strender omringet av et himmelblått hav, hvor du kan drive med vannsport og -aktiviteter, som segling, dykking, vindsurfing og snorkling. Mulighetene for strandferier i Tyrkia er endeløse på grunn av landets mange populære feriedestinasjoner, inkludert Alanya, Antalya, Bodrum og Marmaris. Alle Tyrkias feriebyer byr på koselige og barnevennlige strender, restauranter og shopping. Hvis du besøker Tyrkia, vil du også oppleve at kronene tar deg lenger enn i mange andre land.

Dersom du reiser til Tyrkia med barn under 2 år (uten et eget sete) flyr de kostnadsfritt eller med en 90% rabatt på flydelen av billetten, avhengig av destinasjonen. Barn mellom 2 og 11 år med 25% rabatt. Rabattene gjelder ikke skatter og avgifter.

 

ALANYA – TYRKIAS BESTE STRANDBY

SAS tar deg direkte til Tyrkias strandby nummer 1, Alanya, en nydelig ferieby med makeløs natur, spennende historie, nydelige strender, fantastiske restauranter og masser av shoppingmuligheter. Dersom du ønsker barnevennlige strender, er Belediye Plaji, øst for Alanya-klippen, det beste stedet. Dersom du er i området, kan du observere havskilpadder på skilpaddestranden, og dersom du trenger litt forfriskninger mens du titter på den lokale faunaen, finnes det mange kafeer og restauranter om området.

I tillegg til sol og strender, byr Alanya også på historiske attraksjoner. Besøk blant annet Tophane, et historisk kvartal på det steinete området midt i Alanya. Du kan også besøke Alanyas arkeologiske museum, som helt klart er verdt et besøk. Her kan du se en statue av helten Herakles fra antikkens Hellas.

 

ISTANBUL – EN MODERNE BY MELLOM TO KONTINENTER

Et besøk til Istanbul er et besøk til to kontinenter på samme tid. Istanbul befinner seg på begge sidene av Bosporos, som deler Europa og Asia. Derfor sier det seg selv hvorfor det finnes en asiatisk by innad i Istanbul. Området er fylt av god atmosfære, sjarm, fred og ro, og det er der de innfødte tyrkerne bor. I motsetning til den asiatiske delen av byen, er det moderne bysenteret i Istanbul et sted med endeløse designbutikker, trendy kafeer, nattklubber og restauranter. I tillegg vil du ikke gå glipp av et besøk til gamlebyen, der du kan utforske historiske attraksjoner, basarer og vakre moskeer. Istanbul er en by som er verdt et besøk.

 

HISTORISKE MONUMENTER OG BILLIG SHOPPING I ANKARA

Ankara er Tyrkias hovedstad og byr på et stort antall spennende og historiske attraksjoner. Et besøk til Ankara bør inkludere en tur til ruinene av det romerske teateret og et besøk til det romerske badet fra 200-tallet. I dette området vil du også finne Julians søyle, et monument som ble reist på 300-tallet. Gå ikke glipp av den gamle festningen Hizar, hjem for nesten alle av Ankaras historiske monumenter.

Dersom du vil slå deg løs i handlegatene, er Ankara også en fantastisk by for shopping, og du kan finne alt fra designerklær til billige spesialiteter.

 

ANNET

Opplev Alanya med SAS