søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Tyrkia fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).  

SAS flyr til Alanya i Tyrkia. 

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

Fly til Alanya med SAS

Fly til Alanya med Scandinavian Airlines på Middelhavskysten av Tyrkia – den tyrkiske riviera. Fra her er det mange destinasjoner innenfor rekkevidde. Milevis med vakre strender og historiske byer, enten du ser etter et livlig nattliv eller et stille sted for en familieferie.

  • cl--locator Hovedstad: Ankara
  • cl--credit Valuta: Tyrkisk lire
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC +3
  • cl--globe Offisielt språk: Tyrkisk

Blått vann og sandstrender i Tyrkia

Den tyrkiske riviera strekker seg milesvis langs den tyrkiske sørkysten. SAS tar deg til Gazipasa, like utenfor Alanya. Herfra kan du lett reise langs den tyrkiske kysten.

Opphold deg i den historiske badebyen Alanya med sandstrender og masse historie. Utforsk det åttekantede røde tårnet, den fuktige Damlataş-grotten, som sies å kunne lindre astma, eller ta kabelvognen til Alanya Kalesi. Eller så kan du bare kose deg på de vakre strendene.

Reis lengre langs kysten til Side, en vakker liten landsby med fantastiske strender. Du finner ruiner fra romertiden og bysantinsk tid over hele Side, som det gamle teateret og Apollo-tempelet, som ligger rett på tuppen av halvøyen.

Fly til Tyrkia med SAS

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Les mer om Tyrkia og la deg inspirere