søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Alanya i Tyrkia fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Alanya – bestill nå

Bestill billettene dine med SAS i god tid i forveien for å få gode tilbud på flybilletter. Gå til lavpriskalenderen for å få en fullstendig oversikt over alle våre destinasjoner. Se alle våre destinasjoner på ett og samme sted. Som SAS-kunde har du alltid 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger. Hvis du ser et godt tilbud trenger du ikke å vente – du kan bestille nå og bestemme deg senere. 

  • cl--plane-right Flyplass: Gazipasa Alanya Airport (GZP)
  • cl--credit Valuta: Tyrkisk lire
  • cl--clock Tidssone: TRT: UTC+3
  • cl--globe Offisielt språk: Tyrkisk

Rabattbilletter for barn

Opplev Alanya og Tyrkia sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Alanya.  

fly til Alanya og nyt en herlig strandferie  

Den nydelige strandbyen Alanya ligger på Tyrkias sentrale Middelhavskyst, og er den perfekte sommerdestinasjonen. Enten du er her med barna som en familie, reiser i gruppe eller utforsker alene, er det masse å gjøre i Alanya og området rundt for alle og enhver.

Når du ikke soler deg på flotte sandstrender eller prøver deg på vannsport, kan du utforske huler, slott og museer i nærområdet.   

Fly til Alanya med SAS
  • Hvorfor Alanya?
  • Fly med SAS til Gazipasa Alanya Airport (GZP)
  • Vil du ha mer komfort?
  • Opplev verden med SAS

Alltid inkludert i reisen til Alanya

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Alanya inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App. Ønsker du flere fordeler, kan du helt enkelt oppgradere billetten til neste reiseklasse

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Bli medlem av EuroBonus for å opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.  

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Alanya

Spar litt tid og bestill både hotell og leiebil her på SAS. Vi gir deg tilgang til flotte hoteller og leietjenester for å gjøre reisen til Alanya så enkel og hyggelig som mulig. 

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om Alanya og la deg inspirere