søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Alanya

Fly til Alanya med SAS

Antalya, som tidligere ble ansett som porten til den tyrkiske rivieraen, er nå et populært reisemål i seg selv. Antalya er en stor by som vokser raskt. Likevel finner du den sjarmerende og godt bevarte gamlebyen Kaleiçi i hjertet av Antalya, der du kan bo i vakkert restaurerte bygninger. Den gamle bydelen sjarmerer også med en flott havn og gamle ruiner fra romertiden. Like utenfor bykjernen finner du de vakre strendene og populære ferieresortene som Antalya er mest kjent for.

SAS flyr med daglige avganger til Antalya, og tilbyr også direktefly. Turen tar litt over 4 timer med direktefly, og for å gjøre turen din så behagelig som mulig har vi inkludert dette i din billett: 

 

Fly direkte til Antalya med SAS

De flotte strendene rett utenfor Antalya gjør byen til et populært reisemål. Derfor har vi mange daglige avganger til Antalya, og vi flyr også direkte fra Oslo til Antalya ukentlig. Dette er en svært populært rute, så bestill dine billetter allerede i dag for å sikre deg best pris!

Sjekk flyavgangene våre til Antalya 
 

Finn billige flybilletter til Antalya, Tyrkia

Bestiller du flybilletter til Antalya i god tid før din avreise, kan du spare både tid og penger. Du finner våre aller billigste flybilletter i lavpriskalenderen, der du enkelt kan søke etter billige flyreiser.

Se våre billigste billetter til Antalya i lavpriskalenderen


Husk at hos oss har du alltid 24 timers åpent kjøp. Det betyr at du kan sikre deg de billigste billettene nå, og så finne ut om tidspunkt passer for resten av reisefølge siden. 
 

Få barnerabatt på flybilletter til Antalya 

Reiser du med barn under 2 år (uten eget sete), reiser de enten kostnadsfritt eller med 90% rabatt på flydelen av billetten, avhengig av destinasjon. Barn mellom 2 til 11 år får 25% rabatt på flybilletter. Rabatten gjelder ikke skatter og avgifter. 

Mer om våre barnerabatter
 

Reis lett med SAS Go Light eller nyt SAS Lounge med SAS Plus

Våre passasjerer har mange forskjellige behov og ønsker. Derfor har vi laget forskjellige flybilletter, slik at du kan finne en reiseklasse som passer akkurat deg og dine behov.  

  • SAS Go Light – for deg som reiser med bare 1 x 8 kg håndbagasje. 
  • SAS Go – alltid 1 x 23 kg innsjekket, samt 1 x 8 kg håndbagasje og en liten håndveske eller PC-veske inkludert. 
  • SAS Plus – For deg som ønsker litt ekstra. 2 x 23 kg bagasje, mer benplass, tilgang SAS Lounge, Fast Track og bag drop inkludert. 

Mer om våre reiseklasser

 

Opptjen EuroBonus-poeng på din reise til Antalya

Som medlem i vårt kostnadsfrie lojalitets- og bonusprogram, EuroBonus, opptjener du bonuspoeng når du flyr med SAS til Antalya. Du kan også opptjene poeng når du flyr med Star Alliance, eller når du handler hos en av våre samarbeidspartnere. Poengene kan du bruke til å betale for flybilletter, shopping om bord, på hotell eller i vår EuroBonus-shop

Som medlem får du tilgang til mange fordeler og eksklusive tilbud fra starten av. Etter hvert som du opptjener poeng på flyreiser og kommer opp på høyere nivå, blir fordelene og belønningene bare bedre og bedre!

Bli medlem i dag, og opptjen bonuspoeng på din neste reise!
 

Transport til og fra Antalya International Airport

Antalyas travle internasjonale flyplass ligger 10 km øst for sentrum av byen, og tar i mot flytrafikk fra hele verden. Du finner blant annet turistinformasjon og bilutleie lett tilgjengelig i ankomsthallen.

Dersom du ikke har organisert transport til og fra flyplassen, finnes det flere gode transportalternativer som kan benyttes. Den enkleste og rimeligste måten å reise på er med AntRay Tram, en trikkelinje som tar omtrent 40 minutter mellom flyplassen og sentrum av byen. Følg skiltingen utenfor ankomstterminalen for å finne holdeplassen.

I tillegg til lokale og regionale busser, har flyselskapene shuttle busser med avgang som korresponderer med adganger og adkomster.  Du kan kontakte ditt flyselskap for å høre om de tilbyr dette. Den lokale bussruten nr.600 går hver halvtime mellom flyplassen og sentrum.

Taxi er også en mulighet, og du finner taxiholdeplasser utenfor alle terminalene. 
 

Kort om Antalya

Valuta: tyrkiske lira

Tidsforskjell: + 1 time

Språk: Tyrkisk

 

Ambassade:

Tyrkisk Ambassade, Halvdan Svartes gate 5, 0244 Oslo

tlf.: 22128750
 

Norsk ambassade:

Royal Norwegian Embassy, K1rkp1nar Sokak no. 18, 06540 Cankaya

tlf.: +90 (312) 405-8010