Fly til Alanya

Alanya er mer enn en livlig ferieby med vakre strender, det er også et område fullt av historie, kultur og attraksjoner, og listen over ting å foreta seg er endeløs. Gjør deg klar til å svømme i fotsporene til Kleopatra, til å la deg imponere av enorme festninger og nyte fantastisk utsikt over ottomanvillaer.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Alanya i Tyrkia fra/via Oslo, København og Stockholm.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på flygningen til Alanya

Bestill billettene dine med SAS i god tid i forveien for å få gode tilbud på flybilletter. Gå til lavpriskalenderen for å få en fullstendig oversikt over alle våre destinasjoner. Se alle våre destinasjoner på ett og samme sted. Som SAS-kunde har du alltid 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger. Hvis du ser et godt tilbud trenger du ikke å vente – du kan bestille nå og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Alanya og Tyrkia sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Alanya.

Fly til Alanya og nyt en herlig strandferie

Den nydelige strandbyen Alanya ligger på Tyrkias sentrale Middelhavskyst, og er den perfekte sommerdestinasjonen. Enten du er her med barna som en familie, reiser i gruppe eller utforsker alene, er det masse å gjøre i Alanya og området rundt for alle og enhver.

Når du ikke soler deg på flotte sandstrender eller prøver deg på vannsport, kan du utforske huler, slott og museer i nærområdet.

Fly til <em>Alanya</em>

Fly med SAS til Gazipasa Alanya Airport, så vil du ankomme Tyrkia klar til å sparke i gang ferien din.

Gazipasa Alanya Airport

Denne strandbyen er for alle. Liker du natur og aktiviteter, vil du oppdage byens skjønnhet hvor enn du går. Reiser dere som familie, vil dere få en avslappet og solrik pause fra hverdagen.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med SAS kan du fly til til mange land rundt om i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Alanya

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Alanya inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App. Ønsker du flere fordeler, kan du helt enkelt oppgradere billetten til neste reiseklasse.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper.