LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  ÉN VEI FRA
  Alanya

  Fly til Alanya

  Alanya ligger midt i smørøyet på den tyrkiske riviera, og er et veldig populært feriemål.

  Den tyrkiske rivieraen kan friste med over 300 soldager i året, asurblått hav, velsmakende (og billig) mat og en rik historie med mange attraksjoner innen rekkevidde. Nå flyr SAS deg direkte fra Oslo Gardermoen til Gazipasa, flyplassen som ligger kun 30 minutter fra Alanya. I tillegg flyr vi direkte til Antalya, som ligger ca 2 timer lenger vest. Alanya har ca 90 000 innbyggere, men i turistsesongen dobles antallet, og gir et yrende folkeliv. De to strendene i Alanya er begge flere kilometer lange, og byr på en rekke forskjellige vannaktiviteter. Det finnes også tennis-, fotball- og strandvolleyballbaner for de som vil holde seg aktive på land.

  Når du kommer til Alanya med fly, vil du se hvordan en imponerende klippe stiger opp fra havet, og deler strand og by i to. Forsvarsverket på toppen av klippen er verdt et besøk, og den er vakkert belyst om kveldene.

   

  Fly til Tyrkia med SAS

  Fly med SAS til Alanya og nyt godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen: du sjekker inn via Internett, forhåndsvelger sete 22 timer innen avgng og har 24 timers åpent kjøp. Med SAS er også barnevogn gratis, noe som kommer godt med om du skal til Tyrkia med små.
  Husk å ha papirene i orden - visumplikt til Tyrkia for norske statsborgere. Les mer hos Utenriksdepartementet: www.landsider.no

  Fly til Alanya med SAS, og la reisen bli en del av opplevelsen!

  Kort om Alanya

  Valuta: tyrkiske lira
  Tidsforskjell: + 1 time
  Landskode: 90
  Språk: Tyrkisk

  Ambassade:
  Tyrkisk Ambassade, Halvdan Svartes gate 5, 0244 Oslo
  tlf.: 22128750

  Norsk ambassade:
  Royal Norwegian Embassy, K1rkp1nar Sokak no. 18, 06540 Cankaya
  tlf.: +90 (312) 405-8010

  Turistinformasjon:
  www.tyrkiaguide.no/alanya

  annet

  Tyrkia

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies