søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

ÉN VEI FRA
Alanya

Fly til Alanya

Alanya ligger midt i smørøyet på den tyrkiske riviera, og er et veldig populært feriemål.

Den tyrkiske rivieraen kan friste med over 300 soldager i året, asurblått hav, velsmakende (og billig) mat og en rik historie med mange attraksjoner innen rekkevidde. Nå flyr SAS deg direkte fra Oslo Gardermoen til Gazipasa, flyplassen som ligger kun 30 minutter fra Alanya. I tillegg flyr vi direkte til Antalya, som ligger ca 2 timer lenger vest. Alanya har ca 90 000 innbyggere, men i turistsesongen dobles antallet, og gir et yrende folkeliv. De to strendene i Alanya er begge flere kilometer lange, og byr på en rekke forskjellige vannaktiviteter. Det finnes også tennis-, fotball- og strandvolleyballbaner for de som vil holde seg aktive på land.

Når du kommer til Alanya med fly, vil du se hvordan en imponerende klippe stiger opp fra havet, og deler strand og by i to. Forsvarsverket på toppen av klippen er verdt et besøk, og den er vakkert belyst om kveldene.

 

Fly til Tyrkia med SAS

Fly med SAS til Alanya og nyt godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen: du sjekker inn via Internett, forhåndsvelger sete 22 timer innen avgng og har 24 timers åpent kjøp. Med SAS er også barnevogn gratis, noe som kommer godt med om du skal til Tyrkia med små.

Husk å ha papirene i orden - visumplikt til Tyrkia for norske statsborgere. Les mer hos Utenriksdepartementet: www.landsider.no

 

Fly til Alanya med SAS, og la reisen bli en del av opplevelsen!

Kort om Alanya

Valuta: tyrkiske lira

Tidsforskjell: + 1 time

Landskode: 90

Språk: Tyrkisk

 

Ambassade:

Tyrkisk Ambassade, Halvdan Svartes gate 5, 0244 Oslo

tlf.: 22128750

 

Norsk ambassade:

Royal Norwegian Embassy, K1rkp1nar Sokak no. 18, 06540 Cankaya

tlf.: +90 (312) 405-8010

 

Turistinformasjon:

www.tyrkiaguide.no/alanya