Fly til Antalya

Antalya er den perfekte destinasjonen for strandelskere med sitt krystallklare vann og middelhavsklima. Antalya, fra Taurus-fjellene til Duden-fossene, er stedet å være hvis du liker å finne skjulte perler. Dra på båttur og utforsk de vakre, skjulte buktene langs kysten.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Antalya i Tyrkia fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på din flygning til Antalya

Bestill billettene dine med SAS i god tid i forveien for å få gode tilbud på flybilletter. Gå til lavpriskalenderen for å få en fullstendig oversikt over alle våre destinasjoner. Se alle våre destinasjoner på ett og samme sted. Som SAS-kunde har du alltid 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger. Hvis du ser et godt tilbud trenger du ikke å vente – du kan bestille nå og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Tyrkia sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Antalya.

Fly til Antalya og nyt krystallklart vann og historiske landemerker

Den nydelige kystbyen Antalya er kjent for sine historiske landemerker og vakre strender. Den historiske gamlebyen, Kaleici, er et must for alle som er interessert i historie og arkitektur. Utforsk gamle romerske ruiner og tradisjonelle tyrkiske markeder, og oppdag de sjarmerende, svingete gatene og smugene.

Fly til <em>Antalya</em>

Fly med SAS til Antalya flyplass, så vil du ankomme Tyrkia klar til å sparke i gang ferien din.

Antalya flyplass

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Antalya

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Antalya inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App. Ønsker du flere fordeler, kan du helt enkelt oppgradere billetten til neste reiseklasse.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.