Fly til Agadir

Agadir byr på mer enn vakre strender. Hva med å prøve ut noen av de kulturelle aktivitetene som den marokkanske kystbyen har å by på? Besøk Agadir Oufella Kasbah, en storslått festning fra 1500-tallet som har utsikt over hele byen. Du bør også ikke gå glipp av det store markedet Souk El Had, som selger alt fra håndverk og krydder til tradisjonelle klesplagg.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS tilbyr direktefly til Agadir i Marokko fra både København og Stockholm.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på din flygning til Agadir

Hvis du bestiller ferien på SAS i forveien, har du større sjanse til å finne billigere flygninger. Du finner en komplett oversikt over alle SAS-destinasjonene i vår lavpriskalender. Som SAS-kunde får du alltid et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du finner et godt tilbud, kan du bestille nå og legge planer senere.

Rabattbilletter for barn

La barna ha det gøy i Agadir. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med hele familien på tur til Marokko. En by med en mengde familievennlige ting du kan gjøre når du ankommer.

Fly til Agadir for å oppleve en avslappende strandferie

Agadir, som ligger på kysten av Atlanterhavet, er en by med en unik blanding av kultur og historie. Agadir er kjent for sine fantastiske, lange strender med gyllen sand. Byen har også mye historie som kommer frem i både arkitekturen og den marokkanske maten. Det er også mulig å utforske gamle ruiner, prøve ut en rekke ulike utendørsaktiviteter, som fotturer i Atlasfjellene, og safari for å oppleve det lokale dyrelivet.

Fly til <em>Agadir</em>

Fly med SAS til Agadir Al Massia lufthavn, så lander du avslappet, uthvilt og klar til å starte ferien.

Agadir Al Massia lufthavn

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med SAS kan du fly til til mange land rundt om i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert på reisen til Agadir

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du reiser på, vil du alltid nyte kundefordelene til SAS. Flygningen til Agadir inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Hvis du vil reise enda mer komfortabelt, kan du oppgradere flybilletten med til neste reiseklasse og ha flere fordeler. Få tilgang til SAS Lounge, Fast Track, prioritert boarding, og inkluderte måltider og snacks på reisen.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper.