søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

Fly fra Oslo til Miami

Fly med SAS direkte fra Oslo til Miami 

Bestill flybilletter OsloMiami med SAS, og velg mellom flere avganger. Vi ønsker at din reise mellom Oslo og Miami skal bli så bekvem og smidig som mulig. Derfor kan du velge mellom flere daglige avganger og ulike kombinasjoner, enten direkte fra Oslo til Miami, eller med mellomlanding i New York eller Chicago. Alt ettersom hva som passer deg best. 

Gå ikke glipp av mulighetene for å besøke fantastiske Miami. Bestill din reise mellom Oslo og Miami allerede i dag! 

 

Inkludert i din reise med SAS fra Oslo til Miami 

Booker du billetter med SAS for ruten Oslo – Miami kan du regne med en rask og smidig reise. På langdistansereiser, slik som Oslo til Miami, vet vi at det er ekstra viktig at reisen er så komfortabel som mulig. Derfor får du alltid mat og service i verdensklasse på våre langdistanseruter. Samtidig får du under reisen tilgang til et stort underholdningstilbud i form av video on-demand og musikk. I tillegg inngår dette i din billett fra Oslo til Miami når du flyr med SAS: 

Ønsker du mer informasjon om hva som er inkludert i din SAS-billett, kan du finne det her
 

Velg SAS Plus for mer komfort 

Prioriterer du komfort? I så fall er våre SAS Plus-billetter det rette valget for deg når du booker dine flybilletter fra Oslo til Miami. Ved lengre flyvninger er det ofte deilig å ha det litt ekstra bekvemmelig. Velger du SAS Plus når du flyr Oslo – Miami, får du en mer behagelig reise med blant annet tre-retters måltid, større benplass og en mer komfortabel sitteplass. Foruten dette gir SAS Plus deg tilgang til Fast Track, som er den raskeste veien gjennom sikkerhetskontrollen, og som garanterer en smidig start på reisen. Videre gir SAS Plus-billetten deg tilgang til vår SAS Lounge, hvor du også får tilgang til diverse fasiliteter. 
 

Få rabatt på flybilletter til barn 

Vis verden til dine barn. Fly Oslo til Miami, og benytt deg av SAS barnerabatt. Barn under 2 år får opptil 90 % barnerabatt på billettene, om de sitter på fanget til en voksen under flyvningen. Barn mellom 2 og 11 år, eller barn under 2 år som skal ha eget sete, får opptil 25 % i barnerabatt. Ta med hele familien til Miami, og reis raskt og komfortabelt til den amerikanske storbyen. 

Les mer om å reise med barn
 

Kom i gang med SAS EuroBonus 

Som medlem i EuroBonus har du mulighet til å tjene poeng når du reiser med SAS eller en av våre samarbeidspartnere. Disse kan du senere benytte til å betale for nye flyreiser, leie bil, og mye annet. Er du Gull- eller Diamantmedlem har du også mulighet til å starte reisen på best mulig måte ved å koble av i vår SAS Lounge på flyplassen. Her finner du magasiner, mat og drikke, så du får muligheten til å lade batteriene og nyte reisen allerede før du går ombord i flyet. Bli EuroBonus-medlem innen du bestiller din neste reise fra Oslo til Miami.  

Bli EuroBonus-medlem 
 

Bestill dine billetter Oslo til Miami med vår lavpriskalender 

Med SAS får du billige flybilletter fra Oslo til Miami. Følger du med på vår lavpriskalender kan du se hvilke datoer og reisetider som passer deg og ditt reisefølge best. Om du bestiller billetter i god tid på forhånd, samt er fleksibel på reisedatoer, har du en god forutsetning for å finne billetter til Miami til en god pris. Med SAS har du alltid 24-timers åpent kjøp, noe som gjør at du kan booke billetten først, for så å sjekke at reisetidene passer for ditt reisefølge i etterkant. Bestill dine billetter fra Oslo til Miami med en gang! 

Finn din neste reise med vår lavpriskalender 
 

Transport fra Miami Lufthavn (MIA)  

Miami Internasjonale Lufthavn er en av hovedflyplassene i Florida-området, og er en av USAs mest travle flyplasser. Flyplassen ligger omtrent 13 km fra Downtown Miami, i Miami-Dade distriktet. Herfra har du flere transportmidler å velge mellom, hvis du skal inn til Miami sentrum.  
 

Buss

Ekspressbussen til Miami-Beach er en av de raskeste måtene å komme reise mellom Miami Beach og Miami Lufthavn. Bussen går hvert 30. minutt hele dagen, hver dag. Hvis du skal til andre området i Miami sentrum kan du også velge å ta vanlig Metrobuss, med linje 37 til South Miami eller linje 42 til Miami Springs. 
 

Metro

Fra flyplassen kan du også velge å ta metroen inn til byen. Metroen er koblet opp mot North og Central terminal. Herfra kan du ta oransje linje, inn til byens sentrum. Denne går blant annet til bydelene Overtown, Downtown og South Miami. Metroen går med intervaller på 30 minutter i hverdagen, og med 15 minutter i helgene.  
 

Taxi 

Taxi er en av de vanligste måtene å reise til og fra flyplassen på, med mindre du velger å kjøre selv. Taxiene finner du utenfor ankomstterminalene på flyplassen. Her kan du velge mellom en flat-fare-rate og en taksert fare-rate. 
 

Leiebil

Fra flyplassen kan du også velge å leie bil, noe som kan være en fordel hvis du skal bevege deg rundt andre områder enn Miami sentrum. På flyplassen finner du et stort utvalg av operatører, med både internasjonale og lokale muligheter.  
 

Fly til Miami for en fantastisk ferie 

Miami er Floridas hjerte, og lokker turister fra hele verden med sitt fantastiske klima og vakre strender, et storbyliv som garanterer god shopping, samt en kulturell påvirkning fra Sør-Amerika og Karibien. Når du booker dine flyreiser mellom Oslo og Miami, kan du neste forvente å få to ferier i ett. Nettopp fordi du finner utrolige kontraster. Her kan du velge mellom å ligge på en hvit sandstrand, slikke sol og stå på vannski. Dagen etter kan du befinne deg innimellom skyskraper, forretningsdistrikter og luksusbutikker.  
 

Sol og strand 

Miami er en av USAs mest kjente badebyer, noe som er forståelig gitt den hvite sanden og det langgrunne vannet. En av de mest populære strendene i området er Miami Beach. Her ligger også stranden South Beach, hvor du alltid er garantert en bra fest, samt den velkjente paradegaten Ocean Drive. 
 

Miami Downtown 

Lokkes du mer av kulturelle opplevelser og museumsbesøk, så er Downtown Miami bydelen for deg. Her finner du mange av byens museum og kunstgalleri. Har du booket billetter fra Oslo til Miami, vil du heller ikke gå glipp av Little Havanna, som ligger i samme område av byen. Little Havanna er en miniatyrversjon av Kuba med små sjarmerende restauranter og kubanske sigarbutikker, og er absolutt verdt et besøk. 
 

Disney World

Følger hele familien med på reisen kan vi også anbefale et besøk til Disney World i Orlando, Florida. Her kan barna nyte hele fire temaparker og to vannparker, noe som med andre ord betyr et fartsfylt eventyr. Book dine billetter Oslo til Miami allerede i dag for å oppleve en av USAs mest heftige storbyer! 

Er du interessert i flere tips til severdigheter eller andre opplevelser i Miami? Da burde du sjekke ut vår reiseguide, Scandinavian Traveler. Her har vi samlet alle våre beste tips for en fantastisk tur Oslo – Miami.  
 

Annet  

Flere reisemål med SAS