søk

FORSLAG

 • loader Ikke noe mer innhold å vise

Shoppingreiser

Bestill en shoppingreise med SAS og besøk noen av de mest populære shoppingdestinasjonene i Europa, USA eller Asia.

Handle kjente merker i New York eller se den nyeste moten i Tokyo. Ta deg en afternoon Tea når du handler i London, eller utforsk Paris – et mekka for catwalker!

Populære shoppingdestinasjoner i Europa

 • Shoppingreiser til London

  London
  Et besøk til Oxford Street i Londons shoppingdistrikt er et must hvis du skal på shoppingferie til London. Oxford Street er Europas travleste handlegate med hundrevis av butikker.

  I tillegg til gode shoppingmuligheter, er det mye annet å se i London. Turer i Hyde Park, koselige markeder, en livlig atmosfære og god ettermiddagste er bare noen få eksempler.

  London har over 40 000 butikker, så her kan alle finne noe de liker!

 • Shoppingreiser til Paris

  Paris
  Paris – verdens motehovedstad. Oppdag den mest spennende moteshoppingen i Paris, alt fra haute couture til gatemote.

  Besøk Triangle d'Or–området – hjem til verdens fineste haute couture-butikker. Ved Place de la Concorde, Triumfbuen og Place de l'Alma finner du mange elegante motebutikker.

  På Boulevard Haussmann finner du de to berømte varehusene Printemps og Galeries Lafayette. To paradiser for moteelskere der du finner alt!

 • Shoppingreiser til Milano

  Milano
  Milano er Italias nest største by og en av verdens fremste mote- og designbyer, noe som gjør byen til et utmerket reisemål for en shoppingtur!

  Den mest berømte motegaten i Milano er Via Monte Napoleone. Det er Europas mest sofistikerte motedistrikt. Her finner du alle kjente merker og eksklusive skomakere.

  Men du vil også legge merke til mange skjulte moteskatter og butikker når du er på moteshopping i Milano.

 • Shoppingreiser til Berlin

  Berlin
  Beliggenheten nær Skandinavia gjør Berlin perfekt for en shoppingtur! Shoppingentusiaster bør ta en tur til Wilmersdorfer Strasse, Kurfürstendamm og Tauentzienstrasse. Her finner du vanlige klær fra velkjente merker, men også designerklær.

  «Europas New York» har mye å by på, og retro-stilen går igjen overalt i byen. Berlin byr på uendelige muligheter når det gjelder shopping, attraksjoner, restauranter og klubber.

 • Shoppingreiser til Helsinki

  Helsinki
  I Helsinki finner du garantert vaser, tallerkener og annet glasstøy fra de velkjente, finske designermerkene Iittala, Humppila og Nuutajärvi.

  Helsinki har en rekke kjøpesentre, butikker og outlets. De største handlegatene er Mannerheimintie, Aleksanterinkatu, Fredrikinkatu og Pohjoisesplanadi.

  Det gigantiske varehuset Stockmann ligger i Helsinki sentrum og tilbyr alt fra kosmetikk til hjemmeprodukter, i tillegg til restauranter og kaféer. Dette er Nordens største varehus.

 • Shoppingreiser til København

  København
  København er det perfekte reisemålet for weekendreiser kombinert med shopping. Hvis du er interessert i dansk design, kan du besøke Bredgade. En gate full av møbler og antikvitetsbutikker.

  Københavns største handlegate er Strøget, der du finner butikker med velkjente internasjonale merker, men også mer budsjettvennlige kjeder.

   

Populære shoppingdestinasjoner i Asia og USA

 • Shoppingreiser til Tokyo

  Tokyo
  I Tokyo finner du mange områder og butikker som har spesialisert seg på spesifikke varer, for eksempel Akihabara– byen med elektriske produkter, og Aoyama, som byr på superelegante butikker og trendy mote.

  En populær shoppingdestinasjon er Ginza-distriktet, som har flere varehus.

  Små templer og butikker finner du blant annet i Nezu og Yanaka.

  Dette er bare noen få tips – Tokyo har uendelig med shoppingmuligheter!

 • Shoppingreiser til New York

  New York
  New York – en av verdens største shoppingdestinasjoner. De fleste severdighetene finner du på Manhattan Island. Den beste måten å bli kjent med Manhattan på er til fots. Distrikt etter distrikt.

  Fifth Avenue er sannsynligvis en av de mest berømte handlegatene i verden. Her finner du luksusmerker, men også en rekke andre butikker. I bydeler som Greenwich Village og trendy SoHo kan du handle i forskjellige typer butikker.

  New York har et bredt utvalg av butikker og noe for enhver smak!

 • Shoppingreiser til Beijing

  Beijing
  Beijing har fire store shoppingdistrikter. Wangfujing, som har mange små motebutikker med relativt høye priser. Xidan, som har flere store varehus. Dongdang, hvor du kan handle designerklær, og Qianmen, som har billige sko- og klesbutikker.

  Jianguomenwai Dajie er også et bra sted for å kjøpe klær. Hovedområdet for kjøp av elektronikk er Zhong-guancum.

  Bestill en shoppingreise til Beijing i dag!

Pris og tilgjengelighet oppdateres hver gang et søk utføres. I lavpriskalenderen vår kan du se alle destinasjonene våre og våre beste tilgjengelige priser!

Inspirasjon til shoppingreisen

En bærekraftig forretningsmodell

 • En bærekraftig forretningsmodell

  Det er viktig å finne måter å reise på uten å påvirke miljøet på en negativ måte. SAS er opptatt av å være en del av å finne løsninger, som vi gjør. Å legge til rette for bruk av biodrivstoff i stor skala er en kontinuerlig løsning.

  I tillegg CO2-kompenserer vi alle SAS-billetter som kjøpes av våre EuroBonus-medlemmer og reisende på opptil 26 år.

  Mer om vårt bærekraftarbeid