søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

Fly fra Oslo til Kiev

Fly Oslo Kiev direkte med SAS 

Med SAS kan du bestille direkte flyreiser fra Oslo til Kiev uansett om det er vinter, vår, sommer eller høst. Hos oss kan du velge mellom flere direkte flyvninger fra Oslo til Kiev, noe som gjør at du kan finne de reisetidene som passer deg og ditt reisefølge best. Med både en rik historie, et spennende byliv og imponerende arkitektur, er Kiev den perfekte destinasjonen for din neste weekendtur

Bestill dine billetter Oslo Kiev allerede i dag, og se frem til en spennende reise til den ukrainske hovedstaden! 

 

Inkludert i din reise fra Oslo til Kiev 

Vi jobber stadig for å forbedre din opplevelse, både før, under og etter selve flyturen. Når du bestiller flybilletter Oslo Kiev med SAS er det derfor alltid visse fordeler som er inkludert i billetten, uansett hvilken reiseklasse du velger. Dette er alltid inkludert i din SAS reise fra Oslo til Kiev: 

Vil du lese mer om de ulike reiseklassene vi tilbyr, kan du gjøre det her.
 

Oppnå ekstra fordeler på dine flyreiser med SAS EuroBonus 

Som medlem i vårt lojalitets- og fordelsprogram EuroBonus har du mulighet til å tjene poeng på dine flyreiser, hotellopphold, leiebiler, og kjøp hos våre samarbeidspartnere. Dine EuroBonus-poeng kan du bruke til å bestille nye flyreiser, oppgradere dine eksisterende billetter, og mye mer. Som EuroBonus-medlem kan du dermed effektivisere, forenkle og forbedre dine reiser med SAS. I tillegg kan vi glede med at vi kompenserer CO2-utslippene for alle EuroBonus-medlemmer som reiser med oss. Meld deg inn i EuroBonus før du bestiller din reise Oslo Kiev, så kan du dra nytte av alle fordelene du får som medlem i vårt lojalitetsprogram.  

Bli medlem i EuroBonus
 

Finn billige flyreiser Oslo Kiev med vår lavpriskalender 

Leter du etter rimelige billetter for din flyreise fra Oslo til Kiev? Med vår lavpriskalender har du nemlig mulighet til å gjøre et kupp på din neste reise, spesielt om du er ute i god tid. Vår lavpriskalender oppdateres kontinuerlig og gir lett oversikt over de rimeligste reisene fra Oslo til Kiev. Jo mer fleksibel du er på reisedatoer, desto større muligheter har du til å finne billetter til en god pris. Med 24-timers åpent kjøp finner du heller ingen grunn til å vente med bestillingen. Book dine billetter Oslo Kiev allerede nå, og undersøk reisetidene med venner og familie etterpå! 

Finn din neste reise med vår lavpriskalender

 

Transport til og fra Kiev Boryspil (KBP) 

Kiev Boryspil internasjonale lufthavn ligger omtrent 29 km øst for sentrum av Kiev, i byen Boryspil. Selv om flyplassen ligger et stykke utenfor byen, er det likevel relativt enkelt å reise til og fra flyplassen. Skal du til Kiev sentrum kan du velge mellom flere transportmuligheter. 
 

Tog 

Fra flyplassen kan du ta toget Kyiv Boryspil Express inn til sentralstasjonen, Kyiv-Pasazhyrskyi. Denne går med intervaller fra 2 timer til 30 minutter, avhengig av når på døgnet du reiser, og bruker omtrent 40 minutter inn til byen. 
 

Buss 

Fra flyplassen kan du ta bussen Skybus, som bruker 40–60 minutter inn til sentrum, avhengig av trafikken. Bussene går fra terminal B og D, hvert 20 minutt om dagen og omtrent hver halvtime på kvelds- og nattestid.  
 

Taxi 

Du kan også ta taxi fra flyplassen, noe som vil ta deg alt fra 25–40 minutter inn til sentrum, avhengig av trafikken. Du finner et stort utvalg av taxi-operatører utenfor ankomsthallen. Dog kan det være stor pågang fra taxisjåførene, så undersøk gjerne hvilket prisnivå du burde forvente før du ankommer flyplassen. Vær også obs på at ikke alle taxisjåfører i Keiv snakker engelsk.  

 

Verdt å se i Kiev 

Reiser du Oslo Kiev med SAS kan vi garantere dager fulle av opplevelser. Kiev er en mangfoldig by og har noe å by på for enhver besøkende. Her finner du alt fra imponerende monumenter, sovjetisk historie og kultur, til et spennende og vibrant byliv. Her har vi samlet noen forslag til populære severdigheter og attraksjoner du kan besøke når du reiser til Kiev. 
 

Besøk byens UNESCO-listede katedraler 

Kiev er generelt kjent for en stor mengde kirker og katedraler. Spesielt kjent er Kyevo-Pecherska Lavra og St. Sophia’s Katedral, som begge står på UNESCOs verdensarvliste. Katedralene er datert så langt tilbake som til det 11. århundre, og innehar mye historie. Flere av de originale detaljene består den dag i dag, og katedralenes gylne kupler og bysantinske arkitektur setter et tydelig preg på Kievs bybilde.  
 

Anbefalte museumsbesøk 

Keiv har også et mangfoldig utvalg av attraktive og spennende museum. Khanenko Museum of Arts er en av de største samlingene av historisk utenlandsk kunst i Ukraina, der byggets historiske preg og freskomalerier gjerne er verdt et besøk i seg selv. Er du mer interessert i moderne kunst og kultur kan PinchukArtCentre anbefales. Galleriet er anerkjent verden over og stiller ut verk av kjente moderne kunstnere, så vel som unge ukrainske kunstnere. Er du mer av den eventyrlystne typen er det mulig å reise på en guidet tur til Tsjernobyl og Pripyat. 
 

Byvandring i Andriyivski uzviz 

Andriyivski uzviz er Kievs svar på Montmartre i Paris; en sjarmerende brosteinsgate med flere historiske monumenter, kjente kirker, små gallerier, markedsboder, kunstutsalg, kaféer, muséer, og generelt en unik atmosfære. Selve gaten strekker seg fra Zamkova Hora (Castle Hill), som er et av byens bedre utsiktspunkt, og ned til historiske Kontraktova Square. 

Ønsker du å lese mer om hvilke severdigheter som er verdt å besøke i Kiev, eller om tips til andre spennende destinasjoner, kan du besøke vår reiseguide – Scandinavian Traveler
 

Annet 

Reisemål med SAS

Reiseforsikring