Fly Oslo Malaga

Bestill fly fra Oslo til Malaga i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Oslo til Malaga. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Oslo og Malaga som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Ønsker du å reise fra Oslo til Malaga? Bestill flybilletter hos oss, og opplev alle fordelene du får med å reise med SAS. Flyr du direkte til Malaga, kan du ankomme en solrik by på kun litt over fire timer. Her vil feriefølelsen legge seg over deg allerede i det du forlater flyet.

Fly Oslo Malaga – Verdt å se

Er du nysgjerrig på hva Malaga har å by på? Her finner du en liten oversikt over hvilke severdigheter du ikke burde gå glipp av på din reise til Malaga.

Alcazaba

Besøker du Malaga burde du passe på å dra innom, det mer enn 1000 år gamle, mauritiske festningsverket som ligger midt i byen. Alcazaba byr på en unik opplevelse, hvor eventyrene fra Tusen og én natt blir levende i det du trer inn i en mellomøstlig labyrint, samtidig som storbyens larm forsvinner. 

Picasso-museet

I Málaga er det ikke til å komme utenom Picasso-museet, hvor en del av hans mest berømte kunstverk er utstilt. Malaga er Picasso sin fødeby, noe som plasserer Picasso-museet som et sentralt landemerke i byen. Museet befinner seg i en bygning fra renessansetiden og huser 200 av hans sjeldne kunstverk.

Malaga Katedral

Málaga Katedral er ikke bare en fin severdighet; det er også et symbol på Malaga. På folkemunne blir katedralen ofte kalt La Manquita, noe som betyr «den enarmede kvinne». Kallenavnet kommer av at det sydlige tårnet aldri har blitt ferdigstilt, selv om arbeidet med katedralen ble avsluttet i 1782.

Om du ikke fant det du søkte etter, eller om du er interessert i flere reisetips, er du velkommen til å besøke vår reiseguide – Scandinavian Traveler. Her finner du et stort utvalg av reiseartikler tilknyttet din destinasjon. Om du ønsker, kan du for eksempel lese mer om hvilke barer og restauranter som er verdt å ta turen innom i Malaga.

Transport fra Malaga flyplass (AGP)

Malaga flyplass befinner seg 8 km sørvest for Malaga. Herfra er det lett å komme seg inn til sentrum av byen, og det finnes flere forskjellige transportmidler du kan benytte deg av.

Tog

Rett utenfor avgangshallen finner du en togstasjon med direkte forbindelser til både Malaga, Torremolinos og Fuengirola.

Buss

Fra terminal 1 er det mulig å ta en turistbuss inn til Malaga. I høysesongen kjører bussen hver halvtime.

Taxi

Taxi er den hurtigste og enkleste måten å komme seg til Malaga sentrum. Velger du dette alternativet, burde du være oppmerksom på at prisene ofte er høye på kvelds- og nattestid.

Leiebil

Ønsker å du se mer enn bare Malaga sentrum, kan du med fordel leie bil. Med en leiebil kan du enkelt komme deg rundt i områdene omkring Malaga, blant annet Granada, Marbella, Fuengirola og Sevilla. Skal du leie bil, anbefaler vi at du bestiller dette på forhånd. Da vil bilen være klar i det du ankommer flyplassen.

En mer behagelig reiseopplevelse starter på Oslo lufthavn

SAS Fast Track

Når du reiser fra Oslo til Malaga i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Gull- eller Diamant-medlem, har du tilgang til Fast Track på Gardermoen flyplass. Fast Track er den raskeste og smidigste måten å komme seg gjennom sikkerhetskontrollen på. Dette vil gi deg mer tid til avslapping, jobbing, et besøk til SAS-loungene våre eller til å komme deg til gaten raskere.

SAS Lounges

Start din reise til Malaga i en av våre flyplasslounger. Loungen er et fredelig sted der du kan komme à jour med jobben, få deg en matbit, være sosial eller bare slappe av mens du venter på din flygning.

På Gardermoen flyplass vil du kunne nyte:

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig