Fly til Sevilla

Sevilla er selve knutepunktet i Sør-Spania, og er et område med mengder av monumenter, kultur og tradisjoner. Enten du ønsker å prøve sørspanske tapasretter eller lære mer om den lokale historien, kan du forberede deg på å bli sjarmert av en av Spanias mest karakteristiske byer.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Sevilla i Spania fra/via Oslo, København og Stockholm. Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt, noen er sesongbaserte.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på din flygning til Sevilla

Bestill reisen til Sevilla med SAS tidlig så er det større sjanse for at du får billigere billetter. Hvis du vil se alle SAS-destinasjoner, kan du sjekke ut vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Spania sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Sevilla.

Fly til Sevilla og nyt en andalusisk ferie

Hovedstaden i Spanias Andalucía-region er kjent for sine mange utsmykkede slott, flamenco-dans og det pulserende nabolaget Triana, og er et populært feriemål for reisende fra hele verden.

Det er veldig mye å finne på i Sevilla. Du kan for eksempel utforske det mauriske palasset Alcazar, ta en kaffe og se på forbipasserende på torget Plaza de Espana, klatre til toppen av klokketårnet til La Giralda eller nyte en rolig siesta i Parque de Maria Luisa.

Sevilla har et stort utvalg attraksjoner og aktiviteter som vil passe alle typer reisende.

Fly til <em>Sevilla</em>

Fly med SAS til Sevilla lufthavn, så er du avslappet, godt uthvilt og klar når du starter ferien.

Sevilla lufthavn

Hvis du ønsker å smake tradisjonell spansk tapas, nyte lokale viner og utforske ulike kulturaktiviteter, så er Sevilla det perfekte reisemålet for deg.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i din reise til Sevilla

Hos SAS er det målet vårt å sørge for at kundene våre får en avslappende og komfortabel reise fra A til B. Samme hvilken billettype du reiser på, får du alltid enkelte SAS-fordeler. Flygningen til Sevilla inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Vil du ha enda mer komfort på reisen til Sevilla? Sørg for å oppgradere billetten til neste reiseklasse for å få flere fordeler. Dette gir deg tilgang til Fast Track,SAS Lounge, prioritert boarding og måltider& og snacks om bord.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.