søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Malaga

FLY TIL MALAGA

Det skal være enkelt å fly med oss når du vil ned og nyte solen, stranden og det romantiske bylivet i Malaga. Vi har tenkt på det meste, så du kan virkelig slappe av og nyte din ferie.

Alltid inkludert i din flybillett til Malaga

 

Flyturen til Malaga tar kun 3 timer og tre kvarter, men vi vil gjerne at du har det hyggelig underveis. Når du flyr med oss så for du tjenester som er gjør det enkelt å nyte reisen:

Direkte fly til Malaga året rundt

Vi flyr opptil to ukentlige flyavganger fra København til Malaga. Fra lufthavnen i Malaga, ”Malaga Airport”, er det bare en kort tur til Malaga by – helt nøyaktig 8 km.

Opptil 90% barnerabatt

Når du flyr med oss til Malaga får du alltid gode rabatter på dine barns flybilletter. Barn under 2 år får opptil 90% rabatt på billettprisen og du kan ta med barnevogn/klappvogn til de minste – dette er inkludert i prisen. I aldersgruppen 2–11 år får du 25% rabatt på dit barns flybillett.

Er det din første flytur med barn, så ta gjerne kontakt med vårt mannskap i lufthavnen – de er nemlig topptrent i å ta ekstra godt vare på deg som er ny i luften.

Få mer info om barnerabatt og flyreiser med barn

 

Få gode tilbud og rabatter

Som medlem av vårt fordelsprogram EuroBonus opptjener du poeng hver gang du flyr med oss. Et medlemskap er også din adgangsbillett til massevis av fordeler som f.eks. eksklusive medlemstilbud via e-post og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise.

Du kan også opptjene poeng når du f.eks. bestiller hotell og bil hos våre mange partnere, og dine poeng kan du i en fei omsette til rabatt på flyreiser og bruke på shopping i vår nettbutikk. Husk også påmelde dine barn og opptjen poeng på deres flybilletter.

Mer inspirasjon til din reise

Kort om Malaga

Valuta: euro (EUR)

Tidsforskjell: ingen

Språk: spansk

 

Ambassade:

Spanias ambassade, Halvdan Svartes gate 13, 0268 Oslo, tlf.: 22 92 66 90

 

Norsk konsulat:

Real Consulado de Noruega, Edif. Rosenkranz, Avda. de Los Boliches 60, 29640 Fuengirola, tlf.: +34 952 667 955

Turistinformasjon

Annet

Spania

Kjøp reiseforsikring

 

Flere SAS-destinasjoner