SAS bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din og for å gjøre ditt besøk på nettstedet vårt så hyggelig som mulig. Noen informasjonskapsler er teknisk nødvendige for at nettstedet skal fungere, og er derfor alltid aktivert. Vi bruker også informasjonskapsler for å analysere interessen din basert på søk og annen atferd under ditt besøk på nettstedet.

Ved å klikke på "Jeg godtar" samtykker du til alle informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at opplevelsen din kan bli påvirket hvis du velger å ikke godta alle informasjonskapsler, i tillegg til at noen områder eller funksjoner på nettstedet kanskje ikke fungerer som forutsatt.

I innstillinger for informasjonskapsler kan du gi et kontrollert samtykke. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du endrer innstillingene i retningslinjene våre for informasjonskapsler.

Fly til Malaga

We are travelers.

SAS flyr til Malaga i Spania fra/via Oslo, København og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Malaga – bestill nå

Jo tidligere du bestiller reisen din med SAS, desto mer sannsynlig er det at du finner billigere billetter. Hvis du vil se andre destinasjoner vi flyr til, kan du sjekke vår lavpriskalender. SAS-kunder får alltid 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger. Ser du et godt tilbud, kan du bestille med en gang og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Malaga med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Malaga.

Fly til Malaga og nyt en ferie på stranden

Malaga ligger på Costa del Sol i Sør-Spania, og er en kystby kjent for sine skyskrapere, sandstrender og livlige natteliv, for å ikke å nevne tapas i sørlig stil og mugger med sangria.

Når du ikke lærer med om spansk historie ved en av byens festninger, kan du beundre de flotte verkene til Picasso (som ble født i Malaga) på lokale museer eller sole deg på stranden. Listen over ting å gjøre i Malaga er endeløs, og her finner man noe for alle.

Malaga

Malaga er mer enn bare et sted å sole seg for de som ønsker en billig ferie. Det er en havneby som er full av historie og kultur. I tillegg til museene og mauriske ruiner, vil du finne en sjarmerende by og det perfekte reisemålet for en ferie med masse aktiviteter.

Fly med SAS til Malaga Costa del sol flyplass, så lander du avslappet, uthvilt og klar til å starte ferien.

Malaga Costa del Sol flyplass

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Fly med SAS og se verden. Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du reise verden rundt. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Malaga

Hos SAS er det vår prioritet å sørge for at alle våre reisende får en komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du reiser på, vil du alltid nyte kundefordelene til SAS. Flygningen inkluderer lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse:
SAS GO
SAS PLUS
24-timers åpent kjøp
Ja
Ja
Håndbagasje
1 x 8 kg
2 x 8 kg
Innsjekket bagasje

LIGHT
Nei

SMART/PRO
1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track*
Nei
Ja
SAS Lounge*
Kan legges til mot et gebyr
Ja
Mat og drikke
Nei
Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid