Fly til Malaga

Malaga er mer enn bare et sted å sole seg for de som ønsker en billig ferie. Det er en havneby som er full av historie og kultur. I tillegg til museene og mauriske ruiner, vil du finne en sjarmerende by og det perfekte reisemålet for en ferie med masse aktiviteter.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Malaga i Spania fra/via Oslo, København og Stockholm.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på flygningen til Malaga

Jo tidligere du bestiller reisen din med SAS, desto mer sannsynlig er det at du finner billigere billetter. Hvis du vil se andre destinasjoner vi flyr til, kan du sjekke vår lavpriskalender. SAS-kunder får alltid 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger. Ser du et godt tilbud, kan du bestille med en gang og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Malaga med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Malaga.

Fly til Malaga og nyt en ferie på stranden

Malaga ligger på Costa del Sol i Sør-Spania, og er en kystby kjent for sine skyskrapere, sandstrender og livlige natteliv, for å ikke å nevne tapas i sørlig stil og mugger med sangria.

Når du ikke lærer med om spansk historie ved en av byens festninger, kan du beundre de flotte verkene til Picasso (som ble født i Malaga) på lokale museer eller sole deg på stranden. Listen over ting å gjøre i Malaga er endeløs, og her finner man noe for alle.

Fly til <em>Malaga</em>

Fly med SAS til Malaga Costa del sol flyplass, så lander du avslappet, uthvilt og klar til å starte ferien.

Malaga Costa del Sol flyplass

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Malaga

Hos SAS er det vår prioritet å sørge for at alle våre reisende får en komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du reiser på, vil du alltid nyte kundefordelene til SAS. Flygningen inkluderer lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.