LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  ENKELTREISE FRA
  Malaga

  FLY MED SAS TIL MALAGA

  Alltid inkludert i din flybillett til Malaga: 24 timers åpent kjøp, barnerabatt og setevalg

  Det skal være enkelt å fly med oss når du vil ned og nyte solen, stranden og det romantiske bylivet i Malaga. Vi har tenkt på det meste, så du kan virkelig slappe av og nyte din ferie. Derfor er alt inkludert i din flybillett og du får en gjennmskuelig pris uten skjulte ekstrautgifter:   

  •    Valg av sete er med i din pris
  •    Du får opptil 90 % barnerabatt
  •    Dagens aviser i appen


  Flyturen til Malaga tar kun 3 timer og tre kvarter, men vi vil gjerne at du har det hyggelig underveis. Når du flyr med oss så for du tjenester som er gjør det enkelt å nyte reisen:

  •    Enkel online sjekk inn hjemmefra
  •    Kaffe & te - helt gratis
  •    Alltid et nordisk mannskap som tar imot deg.

  Finn din flyavgang og pris med en gang i bestillingsfeltet til høyre. Hvis du foretrekker å finne dine flybilletter til Malaga på mobiltelefonen så kan du laste ned vår app her.

  Direkte fly til Malaga året rundt

  Vi flyr opptil to ukentlige flyavganger fra København til Malaga. Fra lufthavnen i Malaga, ”Malaga Airport” (AGP), er det bare en kort tur til Malaga by – helt nøyaktig 8 km.

  Få praktisk informasjon om severdigheter og aktiviteter i Malaga

  Opptil 90 % barnerabatt!

  Når du flyr med oss til Malaga får du alltid gode rabatter på dine barns flybilletter. Barn under 2 år får opptil 90 % rabatt på billettprisen og du kan ta med barnevogn/klappvogn til de minste – dette er inkludert i prisen. I aldersgruppen 2-11 år får du 25 % rabatt på dit barns flybillett.   

  Er det din første flytur med barn, så ta gjerne kontakt med vårt mannskap i lufthavnen – de er nemlig topptrent i å ta ekstra godt vare på deg som er ny i luften.

  Få mer info om barnerabatt og flyreiser med barn.

  Få gode tilbud og rabatter – bli medlem av vårt fordelsprogram EuroBonus

  Som medlem av vårt fordelsprogram opptjener du poeng hver gang du flyr med oss. Et medlemskap er også din adgangsbillett til massevis av fordeler som f.eks eksklusive medlemstilbud via e-post og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise.

  Du kan også opptjene poeng når du f.eks. bestiller hotell og bil hos våre mange partnere, og dine poeng kan du i en fei omsette til rabatt på flyreiser og bruke på shopping i vår nettbutikk.
  Husk også påmelde dine barn og opptjen poeng på deres flybilletter.

  Malaga – genuin by i turistland

  Malaga er et perfekt utgangspunkt for de som er på jakt etter sol og strender. Malagas sentrale plassering på Solkysten, gjør at mange flyr til Malaga for å fortsette til turistbyene i nærheten. Siden Solkysten leverer godværsopplevelser på bestilling, er flyplassen på Malaga som oftest travel av solhungrige strandløver og løvinner på vei til sine favorittstrender. Malaga er kanskje den mest undervurderte byen i Spania. Kanskje burde flere turister tatt seg tid til denne byen, som gir de besøkende en ekte spansk opplevelse i tillegg til sol og strand.

  Følg spanjolenes egen rytme

  I Malaga lever spanjolene på en måte som er spesialtilpasset kulturen, klimaet og byens egen rytme. Malaga har mye å by på for den som vil nyte tilværelsen. Du kan for eksempel ta en tur til det arabiske fortet fra det åttende århundret, som ligger på en ås midt i byen. Her finner du også ruinene av et romersk amfi og et arkeologisk museum.

  Når morgen blir formiddag, legger varmen et beroligende lokk over Malaga. Nå senkes stressnivået og man går inn i lett hvilemodus. Da er det er tid for å dra på stranden og ta lunsjen i skyggen av palmene. Når solen etter hvert senker seg, får Malaga et gyllent skjær og begynner igjen å sitre.
  Malaga på kveldstid

  Når ”Solkystens hovedstad” begynner å våkne til liv igjen, er det bare å la seg rive med av den behagelige stemningen som innbyr til nytelse av god mat og drikke. De utallige tapasbarene i Malaga gjør utvalget så imponerende at det skal godt gjøres og ikke finne en som faller i smak. Når midnatt nærmer seg går Malaga inn i enda en ny fase. Da begynner de mange utestedene å åpne, og festglade mennesker lar rytmene føre seg inn i nattetimene på dansegulv i alle størrelser.

  Kort om Malaga

  Innbyggere: 8,1 millioner
  Valuta: euro (EUR)
  Tidsforskjell: ingen
  Landskode: 34
  Språk: spansk

  Ambassade:
  Spanias ambassade, Halvdan Svartes gate 13, 0268 Oslo, tlf.: 22 92 66 90

  Norsk konsulat:
  Real Consulado de Noruega, Edif. Rosenkranz, Avda. de Los Boliches 60, 29640 Fuengirola, tlf.: +34 952 667 955

  Turistinformasjon:
  www.malagaturismo.com/en

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies