LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  ÉN VEI FRA
  Malaga

  FLY TIL MALAGA

  Det skal være enkelt å fly med oss når du vil ned og nyte solen, stranden og det romantiske bylivet i Malaga. Vi har tenkt på det meste, så du kan virkelig slappe av og nyte din ferie.

  Alltid inkludert i din flybillett til Malaga  Flyturen til Malaga tar kun 3 timer og tre kvarter, men vi vil gjerne at du har det hyggelig underveis. Når du flyr med oss så for du tjenester som er gjør det enkelt å nyte reisen:

  •    Enkel online sjekk inn hjemmefra
  •    Kaffe & te - helt gratis
  •    Alltid et nordisk mannskap som tar imot deg.

  Finn din flyavgang og pris med en gang i bestillingsfeltet til høyre. Hvis du foretrekker å finne dine flybilletter til Malaga på mobiltelefonen så kan du laste ned vår app her.

   

  Direkte fly til Malaga året rundt

  Vi flyr opptil to ukentlige flyavganger fra København til Malaga. Fra lufthavnen i Malaga, ”Malaga Airport”, er det bare en kort tur til Malaga by – helt nøyaktig 8 km.

  Opptil 90 % barnerabatt

  Når du flyr med oss til Malaga får du alltid gode rabatter på dine barns flybilletter. Barn under 2 år får opptil 90 % rabatt på billettprisen og du kan ta med barnevogn/klappvogn til de minste – dette er inkludert i prisen. I aldersgruppen 2-11 år får du 25 % rabatt på dit barns flybillett.   

  Er det din første flytur med barn, så ta gjerne kontakt med vårt mannskap i lufthavnen – de er nemlig topptrent i å ta ekstra godt vare på deg som er ny i luften.

  Få mer info om barnerabatt og flyreiser med barn

  Få gode tilbud og rabatter 

  Som medlem av vårt fordelsprogram EuroBonus opptjener du poeng hver gang du flyr med oss. Et medlemskap er også din adgangsbillett til massevis av fordeler som f.eks eksklusive medlemstilbud via e-post og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise.

  Du kan også opptjene poeng når du f.eks. bestiller hotell og bil hos våre mange partnere, og dine poeng kan du i en fei omsette til rabatt på flyreiser og bruke på shopping i vår nettbutikk. Husk også påmelde dine barn og opptjen poeng på deres flybilletter.

  billige flybilletter till Malaga

   Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.  Kort om Malaga

  Valuta: euro (EUR)
  Tidsforskjell: ingen
  Landskode: 34
  Språk: spansk

  Ambassade:
  Spanias ambassade, Halvdan Svartes gate 13, 0268 Oslo, tlf.: 22 92 66 90

  Norsk konsulat:
  Real Consulado de Noruega, Edif. Rosenkranz, Avda. de Los Boliches 60, 29640 Fuengirola, tlf.: +34 952 667 955

  Turistinformasjon:
  www.malagaturismo.com/en  Annet

  Spania
  Kjøp reiseforsikring

   

  FLERE SAS-DESTINASJONER

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies