søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Malaga i Spania fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Malaga – bestill nå

Jo tidligere du bestiller reisen din med SAS, desto mer sannsynlig er det at du finner billigere billetter. Hvis du vil se andre destinasjoner vi flyr til, kan du sjekke vår lavpriskalender. SAS-kunder får alltid 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger. Ser du et godt tilbud, kan du bestille med en gang og bestemme deg senere.  

  • cl--plane-right Flyplass: Malaga Costa del sol flyplass (AGP)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC +1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Spansk

Rabattbilletter for barn

Opplev Malaga med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Malaga.

Fly til Malaga og nyt en ferie på stranden  

Malaga ligger på Costa del Sol i Sør-Spania, og er en kystby kjent for sine skyskrapere, sandstrender og livlige natteliv, for å ikke å nevne tapas i sørlig stil og mugger med sangria.

Når du ikke lærer med om spansk historie ved en av byens festninger, kan du beundre de flotte verkene til Picasso (som ble født i Malaga) på lokale museer eller sole deg på stranden. Listen over ting å gjøre i Malaga er endeløs, og her finner man noe for alle. 

Helg i Malaga
  • Fly til Malaga med SAS
  • Utforsk Malaga
  • Nyt været i Malaga

Alltid inkludert i reisen til Malaga

Hos SAS er det vår prioritet å sørge for at alle våre reisende får en komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du reiser på, vil du alltid nyte kundefordelene til SAS. Flygningen inkluderer lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus, lojalitetsprogrammet vårt, gir deg mer av verden. Hvis du er medlem av EuroBonus, vil du opptjene poeng på flygninger med SAS og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Bruk poengene dine til å betale for en annen reise, oppgradere eller leie bil.

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Få vite mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Malaga

Når du ikke er hjemme, trenger du kanskje et sted å bo og en måte å komme deg rundt på. Gjennom partnerne våre kan du lett finne og bestille et hotell som passer for deg og leie en bil som dekker behovene dine.

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om Malaga og la deg inspirere