Fly Oslo Trondheim

Bestill Oslo Trondheim i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Oslo til Trondheim. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Oslo og Trondheim som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Bestill billige flybilletter i lavpriskalenderen. I lavpriskalenderen finner du våre billigste flybilletter akkurat nå. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

Med SAS kan du velge mellom flere avganger fra Oslo til Trondheim. Bestiller du din reise med SAS kan du dermed reise både enkelt og effektivt mellom Oslo og Trondheim. Med kun 55 minutter i luften kan du bruke tiden på akkurat det du trenger, om det så er å være produktiv og forberede arbeidsdagen, eller om det er å sitte i ro og nyte uforstyrretheten før en innholdsrik helg med venner eller familie.

Bestill fly fra Oslo til Trondheim og reis akkurat når det passer deg.

Fly Oslo Trondheim – Opplev Norges tredje storste by

Trondheim er mer enn 1000 år gammel, og har tidligere blitt kalt både Trondhjem og Nidaros. Byen kan friste med noen av områdets mest populære attraksjoner, hyggelige butikker, samt mange restauranter og barer. Nidelven, som renner gjennom byen, omringes av koselige gamle trehus og gater som alltid er koselige å besøke.  

Trondheim byr også på mye historie. Trondheim huser blant annet Nidaros Domkirke, som ble påbegynt i år 1070 og er bygget over Olav den Helliges gravsted. Nidarosdomen er en av Nordens største middelalderkirker og betraktes i dag som en nasjonalhelligdom. Har du mulighet til å dra hit anbefaler vi absolutt et besøk. I tillegg huser byen mange spennende museer som kan anbefales en tur innom. Her finner du gjerne mange spennende utstillinger.  

Er du på jakt etter kulinariske opplevelser kan Trondheim også by på disse. Byen er har en fremtredende matscene, med et særlig fokus på kortreist mat og lokale mattradisjoner. Her finner du alt fra moderne restauranter til tradisjonelle herregårder, og med flere Michelin-restauranter å velge mellom, er det absolutt ikke vanskelig å finne noe som tilfredsstiller enhver smak.  

Flyplassen i Trondheim (TRD) ligger i Stjørdal, omtrent 35 km øst for Trondheim. Herfra kan du lett ta Ekspressbussen, som går hvert 15 minutt og stopper flere steder i Trondheim sentrum. Hvis du derimot ønsker å ta en taxi, finner du foran ankomsthallen. 

Om du er interessert i flere reisetips burde du sjekke ut vår reiseguide, Scandinavian Traveler. Her finner du mange gode tips for ulike destinasjoner fra hele verden. 

En mer behagelig reiseopplevelse starter på Oslo lufthavn

SAS Fast Track

Når du reiser fra Oslo til Trondheim i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Gull- eller Diamant-medlem, har du tilgang til Fast Track på Gardermoen flyplass. Fast Track er den raskeste og smidigste måten å komme seg gjennom sikkerhetskontrollen på. Dette vil gi deg mer tid til avslapping, jobbing, et besøk til SAS-loungene våre eller til å komme deg til gaten raskere.

SAS Lounges

Start din reise til Trondheim i en av våre flyplasslounger. Loungen er et fredelig sted der du kan komme à jour med jobben, få deg en matbit, være sosial eller bare slappe av mens du venter på din flygning.

På Gardermoen flyplass vil du kunne nyte:

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig