Fly Oslo Amsterdam

Bestill Oslo Amsterdam i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Oslo til Amsterdam. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Oslo og Amsterdam som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Bestill billige flybilletter i lavpriskalenderen. I lavpriskalenderen finner du våre billigste flybilletter akkurat nå. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

Vi har mange daglige avganger fra Oslo til Schiphol lufthavn utenfor Amsterdam, og flyr også direkte flere ganger om dagen. Vi flyr gjennom hele dagen slik at du kan finne en avgang som passer din kalender. Velkommen ombord!

Flyg Oslo Amsterdam – Opplev en storby med rik kultur og historie

Amsterdam er stedet for deg som ønsker å oppleve en storby med både rik kultur og historie, samt høy storbypuls. Her finner du flust av moderne og hippe forretninger, kafeer, barer og restauranter, i tillegg til museer fylt til randen av historiske mesterverk. De gamle mesterne finner du på Museumplein, du kan oppleve Anne Franks hus, shopping på The Nine Streets og selvfølgelig de vakre kanalene. Stemningen i byen er avslappet og hip, akkurat som Nederlenderne selv.

Sentrum av Amsterdam er kompakt og enkel å komme seg rundt til fots. Det er lite trafikk i sentrum fordi amsterdamerne foretrekker sykkel som transportmiddel. Det er i sentrum at du finner de kjente kunstmuseene, beryktede Red Light District og byens velkjente coffee shops. Du finner også gode shoppingmuligheter i Nine-Street Area og enorm utvalg gode spisesteder. Byen består av en rekke bydeler og områder som alle har sine særpreg og som er verdt å utforske, som De Pijp, Amsterdam Noord, Westerpark, Jordaan og Oud-West.

De vakre kanalene snor seg gjennom hele byen, og det er ikke uten grunn at byen refereres til som «Nordens Venezia» på folkemunne. Her finner du mer enn 100km kanaler og omtrent 1600 broer. Båtturer på kanalene er svært populært å gjøre, både for turister og lokale.

Få mest mulig ut av din reise til Amsterdam – finn flere reisetips til Amsterdam her.

Det offentlige transporttilbudet i Amsterdam er veldig bra, så det er enkelt å komme seg rundt. Du kan velge å reise med trikke, metro, buss, tog eller ferge under oppholdet ditt. Eller så kan du selvfølgelig gjøre som lokalbefolkningen – oppleve byen fra sykkelsetet.

Amsterdams metro er en rask og enkel måte å komme seg rundt i byen på. For å få tilgang til metrostasjonene trenger du et smartkort for offentlig transport (OV-Chipkaart) eller et annet gyldig reisekort (f.eks. 1-timesbilletter).

Planlegg reisen din med offentlig transport i Amsterdam.

Transport til og fra Amsterdam flyplass Schiphol

Schiphol flyplass er en av de største og travleste flyplassene i Europa, og er å regne som et knutepunkt. Flyplassen ligger bare 16 km sørvest fra Amsterdam, og det er enkelt å komme seg fra flyplassen og inn til Amsterdam. Du kan enten bruke offentlig transport, slik som busser eller tog, eller hotellbusser.

Du kan også bli hentet på hotellet ditt og hoppe av utenfor avgangshallen med en Schiphol Travel Taxi.

En mer behagelig reiseopplevelse starter på Oslo lufthavn

SAS Fast Track

Når du reiser fra Oslo til Amsterdam i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Gull- eller Diamant-medlem, har du tilgang til Fast Track på Gardermoen flyplass. Fast Track er den raskeste og smidigste måten å komme seg gjennom sikkerhetskontrollen på. Dette vil gi deg mer tid til avslapping, jobbing, et besøk til SAS-loungene våre eller til å komme deg til gaten raskere.

SAS Lounges

Start din reise til Amsterdam i en av våre flyplasslounger. Loungen er et fredelig sted der du kan komme à jour med jobben, få deg en matbit, være sosial eller bare slappe av mens du venter på din flygning.

På Gardermoen flyplass vil du kunne nyte:

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig