Fly Stavanger Barcelona

Bestill Stavanger Barcelona i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Stavanger til Barcelona. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Stavanger og Barcelona som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Bestill billige flybilletter i lavpriskalenderen. I lavpriskalenderen finner du våre billigste flybilletter akkurat nå. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

Verdt å se i Barcelona

Barcelona har siden 1977 vært hovedstaden i den spanske regionen Katalonia. Byen, som har blitt påvirket av mange ulike folkeslag og kulturer over lang tid, har mange spennende opplevelser å by på. Her kan du blant annet nyte et besøk i det gotiske kvarteret ‘Barri Gotic’, ta del i et yrende folkeliv på La Rambla, kose deg med sol og bad langs en nydelig strandlinje, samt nyte god mat og drikke på ulike matmarkeder. Besøker du Barcelona burde du også passe på å besøke verdenskjente severdigheter. Her finner du en liten oversikt over noen av disse.

La Sagrada Familia

Midt i byen finner du La Sagrada Familia, en katolsk basilika tegnet av Antoni Gaudí. Kirken ble påbegynt i 1882, men er fortsatt ikke fullført den dag i dag. Verket forventes å være ferdig i 2026, som er 100 år etter at Gaudí døde. Kirken er Spanias mest besøkte monument, og er er del av UNESCOs verdensarvliste, noe som gjør at den absolutt er verdt et besøk.

Park Güell

Antoni Gaudí har tegnet og oppført flere særpregede byggverk i Barcelona. Et av hans mest kjente verk, i tillegg til La Sagrada Familia, er Park Güell. Park Güell er en park som ligger på en høyde, nord i byen. Parken innehar mange arkitektoniske elementer og preges av fargerik mosaikk. Antall besøkende til parken reguleres, men det holdes åpent hele året. Billettene koster rundt 10 euro og kan med fordel bestilles på forhånd. 

Picasso-museet

Det mest besøkte museet i Barcelona er Picasso-museet, som gir et innblikk i den kontroversielle kunstnerens verk. Her finner du en av de største samlingene av Pablo Picasso, med et spesielt fokus på hans tidlige periode (frem til 1901), som innehar verk der hans forhold til byen kommer tydelig frem.

Ønsker du flere tips til hva du kan gjøre når du er i Barcelona, kan du lese mer i vår reiseguide – Scandinavian Traveler. Her kan du finne våre beste tips til din reise til Barcelona, for eksempel de beste restaurantene eller barene, og mye mer. 

Transport fra Barcelona lufthavn (BCN)

Barcelona internasjonale lufthavn i El Prat befinner seg 12 km sørvest for byens sentrum, og er hovedflyplassen i Katalonia-regionen. Herfra er det lett å komme seg inn til bykjernen i Barcelona, hvor det finnes flere transportmuligheter du kan velge mellom når du skal reise fra eller til flyplassen. 

Tog

Fra flyplassen kan du velge mellom både tog og undergrunnsbanen. Undergrunnsbanen er en del av det offentlige transportsystemet i byen og kobler begge terminalene med byens metro-nettverk. Herfra kan du ta L9 inn til flere stopp i sentrum. Togene går derimot kun fra terminal 2, et par minutters gange fra terminalen. Toget går omtrent hver halvtime på dagtid, men er ofte litt forsinket, så det kan være lurt å ha god tid hvis du velger dette alternativet.

Buss

Velger du å reise med buss kan du ta flybussen ‘Aerobus’, som er en effektiv måte å reise fra flyplassen og inn til Barcelona sentrum. Bussen går inn til Placa Catalunya, som ligger midt i byen og som har gode koblinger til andre områder. Pass dog på at du tar riktig buss når du skal tilbake til flyplassen, da du kan velge mellom to linjer som enten går til terminal 1 eller terminal 2.

Taxi

Ønsker du å reise med Taxi kan du finne disse utenfor begge terminalene. Taxi er ofte den raskeste måten å komme seg vekk fra flyplassen, men er ikke alltid den raskeste måten å komme seg til hotellet, da byen ofte har mye trafikk. 

En mer behagelig reiseopplevelse starter på Stavanger Airport

SAS Fast Track

Når du reiser Stavanger Barcelona i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Gull- eller Diamant-medlem, har du tilgang til Fast Track på Stavanger Aiport. Fast Track er den raskeste og smidigste måten å komme seg gjennom sikkerhetskontrollen på. Dette vil gi deg mer tid til avslapping, jobbing eller til å komme deg til gaten raskere.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig