Fly til Barcelona

Barcelona er en av verdens ledende kultursentre for turister, og er fylt til randen av attraksjoner og ikonske landemerker. Gjør deg klar til å slikke sol på en my sandstrand og sykle rundt på smale sykkelveier og stoppe på noen av de mange tapasbarene.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Barcelona i Spania fra/via Oslo, København og Stockholm.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på flygningen til Barcelona

Hvis du bestiller reisen din tidlig, kan du få billigere billetter. Besøk lavpriskalenderen og få en oversikt over alle SAS-destinasjonene på ett sted. Som SAS-kunde har du 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger. Hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille med en gang uten bekymringer.

Rabattbilletter for barn

Ta med deg barna på ferie til Barcelona og få rabatterte barnebilletter. med SAS. SAS tilbyr så mye som 90% rabatt på barnebilletter, slik at det er rimeligere å ta med hele familien på reisen til Barcelona.

Fly til Barcelona og nyt en ferie ved kysten

Barcelona er står på listen over UNESCOs verdensarvliste og huser den beste Gaudi-arkitekturen i verden, og er en by som bør stå øverst på alles ønskeliste. I denne katalanske byen finner du nydelige grøntområder, tapasbarer som er åpent til sent og handlegater for fotgjengere.

Når du ikke beundrer Segrada Familia, kan du dra på vindusshopping på La Rambla, beundrer lokale kunstverk i Park Guell, eller lære med om den gamle historien i det gotiske kvarteret. Med alle strendene og barene, er det noe for alle og enhver i Barcelona.

Fly til <em>Barcelona</em>

Fly med SAS til Josep Tarradellas Barcelona-El Prat flyplass, så lander du avslappet, uthvilt og klar til å starte ferien.

Josep Tarradellas Barcelona-El Prat flyplass

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Barcelona

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uavhengig av hvilken billettype du reiser på, vil du alltid få enkelte SAS-kundefordeler på flygningen til Barcelona: Enkel innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.