søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Barcelona i Spania fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Barcelona – bestill på forhånd

Hvis du bestiller reisen din tidlig, kan du få billigere billetter. Besøk lavpriskalenderen og få en oversikt over alle SAS-destinasjonene på ett sted. Som SAS-kunde har du 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger. Hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille med en gang uten bekymringer. 

  • cl--plane-right Flyplass: Josep Tarradellas Barcelona-El Prat flyplass (BCN)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC +1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Spansk

Rabattbilletter for barn

Ta med deg barna på ferie til Barcelona og få rabatterte barnebilletter. med SAS. SAS tilbyr så mye som 90% rabatt på barnebilletter, slik at det er rimeligere å ta med hele familien på reisen til Barcelona. 

Fly til Barcelona og nyt en ferie ved kysten  

Barcelona er står på listen over UNESCOs verdensarvliste og huser den beste Gaudi-arkitekturen i verden, og er en by som bør stå øverst på alles ønskeliste. I denne katalanske byen finner du nydelige grøntområder, tapasbarer som er åpent til sent og handlegater for fotgjengere.

Når du ikke beundrer Segrada Familia, kan du dra på vindusshopping på La Rambla, beundrer lokale kunstverk i Park Guell, eller lære med om den gamle historien i det gotiske kvarteret. Med alle strendene og barene, er det noe for alle og enhver i Barcelona.

Utsikt over Barcelona

Alltid inkludert i reisen til Barcelona

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uavhengig av hvilken billettype du reiser på, vil du alltid få enkelte SAS-kundefordeler på flygningen til Barcelona: Enkel innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Hvis du er medlem av EuroBonus, vil du opptjene poeng på flygninger med SAS og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poeng på blant annet betaling av din neste reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Få vite mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Barcelona

Når du ikke er hjemme, trenger du kanskje et sted å bo og en måte å komme deg rundt på. Gjennom partnerne våre kan du lett finne og bestille et hotell som passer for deg og leie en bil som dekker behovene dine.

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om Barcelona og la deg inspirere